Mile zeny, chcem sa opytat ci mam niekedy v zivote sancu aspon na rande, skusal som vsetky zoznamky , kazda zena ma odmietla , vacsinou slusne ze nie som ich typ, niektore sa aj vysmievali, v realite bolo tiez mnoho pokusov, ale vzdy slusne odmietnutie kvoli vzhladu. Je to na 100% kvoli vzhladu, lebo na vela zoznamkach bez fotky sme si uplne rozumeli so zenou a ako sa vymenili fotky vzdy bol koniec, tak asi to nebolo spravanim, proste nemam iskru a nie som symapticky pre zeny a preto sa chcem opytat ci mozno v neskorsom veku ( mam 35) ci je nejaka sance ze budem mat aspon rande , ze ci neskor mozno menej zalezi na vzhlade alebo nieco take
Tak urob si dobre fotky a potom nazivo ohur niecim inym… zeny to tak robia bežne🤣🤣
@20ftr A co zeny, s ktorymi sa bezne denne stretas? V praci a pod. Tam sa ti tiez nikdy nepodarilo vzbudit sympatie natolko, ze vznikol zaujem? U ziadnej?
Lebo ked vzniknu sympatie, zvycajne sa nam ten clovek zacne pacit. Aj keby bol objektivne v krase podpriemerny, alebo iba nebol vzhladovo nas typ.
Teda, ze zena sa obzera trebars za vysokymi stihlymi tmavookymi tmavovlasymi muzmi a zrazu chodi s nizsim blondiakom s nabehom na buduce pivne brusko. Objektivne pripusta, ze nie je prave krasavec, ale povazuje ho za nesmierne pritazliveho jeho charizmou, lebo si s nim vyborne povahovo sadla, a jej sa krasny zda.
Alebo si aj vzbudil sympatie a zaujem, ale zas pre zmenu ta, co chcela teba, nebola vzhladovo tvoj typ? Tak zas nebola iskra z tvojej strany?
Lebo z tvojho opisu to znie, akoby si uz bral absolutne akukolvek zenu, ale ziadna ta nechce. Ani taka, co si “nemoze vyberat”.
Ale predpokladam, ze takto az nie je. A tie, co ta do jednej odmietaju, su z toho okruhu, z ktoreho chces lovit ty.
Mozno by pomohlo, keby si dal sancu aj ty zenam, ktore ta na prvu dobru neuchvatia.
@moonlight1210 ja na internete povacsine som hladal bez fotky aby som zaujal inak ako vzhladom ale odmietla kazda aj taka co by sa mi napr vobec nepacila , tak povedala si v pohode mily , urcite sa najdes tu pravu, aj v realite to iste, ja na lepsie vyzerajucu ani by som sa o nic nepokusil a to napr sportujem mam postavu v pohode a xy krat som skusal aj na silnejsie zeny a ani to nic, chcel by som si len mozno s nejakou popisat co by vobec neriesia vzhlad, aj keby bola vydata alebo s priatelom, zazit aspon kamaratsvo.
Normalne si vzbudil moju pozornost, ako asi musis vyzerat, ze ta naozaj, ale ze naozaj ziadna nechce.
Hoď sem svoju fotku, možno sa ti nejaká ozve 😀
@20ftr mňa prekvapila veta,ze v staršom veku,a ze 35? Veď to si mlady chlap,v najlepších rokoch!!! Podľa popisu som čakala aspoň 55+! . Nebude chyba skôr tam? 35rocnY , slobodný, bezdetný má milión možnosti nikoho spoznatz, cestovať, mať svoje hobby, športovať, avšak ked sa cítiš uz ako v staršom veku a sedíš doma pred telkou,tak to verím,ze to máš ťažké. Mozno treba zmeniť svoje zmýšľanie v tomto smere. Zeny nehľadajú krásavcov,ale sebavedomich mužov, čo nemajú komplexy a maju charizmu a vyžarovanie a nie zakomplexovanich jedincov a ufnukancov. Ja som toho názoru,ze chlap nemusi byť pekný ale sympatický svojim správaním, svojimi názormi, vyjadrovaním a pohladom na svet.
P.s daj tú fotku 😎
Pre boha ja ze to pise 50tnik ked pises o vyssom veku. Tak s tym nieco rob a skus vzhlad zmenit. Ked to stihnu matky s detmi ,pracou a domacnostou tak musis aj ty
Ved daj fotku a povieme ti, kde je chyba 🙂
Takto, u žien nieje tak dôležitý vzhľad ako u mužov. Pre chlapa ak má žena prsia, zadok a je šarmantná tak sa aj poskladajú, nevadí že je toxická. Samozrejme česť výnimkám.
U žien to je práve naopak. Potrebuješ sebavedomie, charizmu, postavenie v spoločnosti - status, viesť zaujímavý život, byť skúsený, vedieť sa správať v situáciach, vedieť viesť.
Už len z tvojho príspevku mi je jasné že tam všetko toto chýba. A relatívne neskoro si sa aj zobudil, naštastie si chlap. Keby sa žena zobudila v 35ke, tak to má oveľa ťažšie.
Čiže áno šancu máš, ale buď konečne chlap, neblúď po mamičkovských fórach keď očividne máš iné problémy. Začni cvičiť, buduj seba a svoj život a keď budeš naozaj hodnotný človek tak ťa ženy budú chcieť a dokonca aj v tomto veku.
Lebo ženy vedia zúfalcov vycítiť, takže to prvé vyrieš. Ja osobne osobne keby ťa počujem takto rozprávať, tak ujdem cez okno na zachode haha.
@20ftr iba k tvojej poznamke o iskre. Iskra je v cloveku, jeho prejave, spravani, nie vo vzhlade. Poznam vela zien, ktore su zamerane len na ten vyzor, je to ich nestastie, doteraz su same😉
@20ftr Problem tychto online zoznamiek je v tom, ze mas prilis malo casu na to, aby dokazala najst tvoje kvality, pretoze tvoji konkurenti dokazu spravit lepsi prvy dojem za kratky cas.... Idealny sposob zoznamovania pre menej atraktivnych "nevyrozpravanych" ludi je casty pohyb v urcitych komunitach - nie za ucelom hladania partnera. Po nejakej dobe zakonite pride moment, ked si dany subjekt povie "ok, v pritomnosti tohto typka sa citim necakane dobre"... To je odrazovy mostik pre teba. Je to beh na dlhu trat ale
1. Nemas moc na vyber
2. Takto vzniknuty vztah je ovela odolnejsi ako bezny vztah zo zoznamky
Tak investuj do svojho vzhladu, objednaj si nejakeho poradcu, totalne zmen svoj vzhlad. Nie si skaredy len chudobny. PS: zeny cim su starsie su zufalejsie, hlavne tie slobodne mamicky. Tak skor ci neskor si najdes nejaku.
@zelenina1 sam povedal, ze pokym neukazal fotku, tak sa im dobre pisalo, preco nezapracovat na niecom v com ma ocividne nedostatky? Ano, ano kazda tu trepe, ze vnutorna krasa je dolezita a potom uvidite fotku a frienzone-te 😅 on ma realnu prax v tom, kaleraby nepotrebuje, vidi co na nom zeny odpudzuje
tiez si nemyslim ze ide o vzhlad, skor o to ze nevie vystupovat, zaujat tu zenu, byt zabavny, vyrecny...mna osobne vzhlad nejako nezaujima, ved u chlapa sa vravi ze staci krajsi od certa...dolezite je aby bol zabavny, pohodovy, prakticky/zrucny a nebol tupelo. potom pohoda...
@20ftr inac som sa zasmiala, lebo moj otec je sedemdesiatnik a pred pol rokom si "zbalil" partnerku - o desat rokov mladsiu 🙂. Ako velmi prijemna pani, fandim im. Ale moj otec je velmi rozumny, aktivny a schopny muz. A tiez je dobre vyzerajuci na svoj vek. Takze to co pises o veku tak je len zasterka 🙂. V kazdom veku sa da najst partnerka, ale tu zenu musis niecim ocarit - mozno humorom alebo milym spravanim. Urcite to nevzdavaj a pracuj na svojej charizme - odporucila by som ti skor nejakeho kauca mentalneho, prip. nejake spolky - citatelsky, turisticky, abysi sa dostal medzi ludi. Inac ja mam takeho kolegu ktory ani nie je skaredy, dobrak od kosti, ale je tak negativny ze vsetky zeny od neho utekaju (uz sme sa mu snazili nejake dohodit kym sme nezistili jeho nedostatky)
Dobre, tak urobim to prvykrat v zivote, nikdy som sa sam nevychvaloval , ale pytam normalne radu slusne a som uplakanec, zufalec a neviem co. Takze mam dokoncenu vysoku skolu, pracu v zahranicii kde zarobim 3x viac ako priemerny plat na SVK, drahe auto, 3x idem na dovolenku cez rok, aktivne beham a bicyklujem, ano necvicim , viem ze som nula ze to nedavam na Instagram a nenasypem sa creatinom tak nemam sebavedomie. Sebavedomim som si nenasiel pracu ani sebavedomie mi neplati ucty a dovolenky ale len a len tvrda praca.
Pises, ze postavu mas ok, lebo cvicis. Zmen myslenie. Nie si v starsom veku, ale v najlepsom veku 🙂
Nechaj si podrast vlasy a potom zainvestuj u skuseneho kadernika, poradi ti aj s bradou, s nou sa da vycarovat tiez atraktivny vzhlad.
Zainvestuj do oblecenia, tiez si daj poradit.
Potom sa musis stotoznit so svojim novym vyzorom. Odfotis sa a mozes rozosielat fotky.
P.S. Vies, ze mna zaujal svojim spravanim doslova skaredy muz? Mal charizmu nie je vsetko o vzhlade.
Na stretnutiach nezaujmes, nic sa nedeje. Skusas dalej, neuspechy neodradzaju, ale ucia. Nebud arogantny, ale galantny. Postupne sa naucis neprehanat ani v dobrote. Pri pisani si asi sam sebou, ked vravis, ze zaujmes a az fotka odradi. Nevzdavaj to, uc sa, nebud dotieravy, nic nesil.
Mne sa paci nadpis temy, ze v "starsom" veku. Si idem prikladat hlinu na hrudnik 🤣
@20ftr rozumiem, ze to musi byt velmi frustrujuce, snazit sa stale dookola a ziadny uspech. Podla mna je super, ze sa snazis najst pricinu problemu (aj ked si ju mozno identifikoval nespravne).
Ak chces, posli mi fotku do spravy a ja Ti uprimne a co najviac objektivne skusim poradit
Opíš sa,ako v skratke vypadáš. Pretože neverím,že to bude iba vzhľadom. Koľko ľudí je nesympatických a majú svoje polovičky. Aj keď si myslím,že nie sú škaredí ľudia, sú len emočne vyprahnutí a hlúpi. Môj tatko mal škaredú jazvu na tvári od mladosti a mamina tvrdila,že nemal nikdy núdzu o záujem žien,pár krát si veru požiarlila 😆. A boli spolu vyše 25rokov, kým neumrel. Čiže vzhľadom to nebude 😉.
zeby to bolo vztahovacnostou? 🙂 ako ja neviem, ale hned byt urazeny a miesto povznesenia argumentovat majetkom, to sa mi teda nezda ako sen kazdej zeny...
Na druhej strane je dobre, ze zenam na zoznamkach nepises hned o svojich majetkovych pomeroch, aby si nenatrafil na zlatokopku.
Pozri, mňa osobne nezaujíma aké auto ma chlap, koľko zarobí a ani či chodí na dovolenky alebo nie...na tieto veci pozerajú len povrchné ženy...dôležité pre mňa, ako ženu je, že sa muž dokáže postarať sám o seba...ako finančne tak aj celkovo...Mňa žiaden muž nezbalí na drahé auto alebo dovolenku 😀 a ani na to, že by ma pozýval do reštaurácii, kupoval mi niečo atď. To všetko si viem zabezpečiť aj sama ... takže možno máš nejaké povahové črty, ktoré sa ženám nepáčia...a to hrá veľkú rolu v zoznamovaní sa...tak ako muži, tak aj ženy, všetci sme nejakí...a všetci hľadáme takého partnera, ktorý nám vyhovuje po každej stránke...o mňa mali záujem pekní, vyšportovaní muži...s tváričkou ako z katalógu...ale čo z nich, keď otvorili tie ich pekné ústočka a mala som dosť 😀 Tak radšej budem s priemerným chlapom, ktorý nevyzerá ako z časopisu, ktorý má aj šediny, aj väčšie brucho, aj väčsie cicky ako ja 🤣 ale povahovo mi bude sedieť, bude mať charizmu, bude inteligentní a z úst nebude vyspúšťať vylgarizmy a hlúposti, bude ma vedieť rozosmiať a bude mať rovnaký alebo podobný zmysel pre humor...
Ahoj, mne to skor pride,ze nebude to len vzhladom ako si myslis...totizto posobis na mna dost zakriknuto, bez sebavedomia, mimochodom 35 nie je vobec starsi vek ako pises.Ake mas zaujmy? Snad nie len lezat pred tv, sediet pri PC alebo sa nonstop hrat na mobile? Byvas sam, ci vyuzivas este mamahotel? Su viacere aspekty, ktorymi nemusis posobit na zeny celkom najlepsie. Ak sa mylim a stale si myslis,ze je to ozaj len o vzhlade, tak zajdi k barberovi, oni ti nielen spravia super frizuru, ale ta aj oholia nejako stylovo🙂
Za okamih pre teba túto otázku rozlúsknem, len sa mi musí načítať veštecká guľa.