Dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš
Myslíte že to je pravda? Ak sa raz s niekým rozidete tak to aj tak skončí nakoniec ,či sú tu výnimky?
Ano. Nebud blba, kvoli niecomu ste sa rozisli. Pokial sa toto nezmenilo, tak ani na druhykrat to nebude ine.
Áno, išla som do toho znova, nič sa nezmenilo, skôr naopak. Neskôr som si uvedomila, že dávanie šance bola pre mňa len strata času a energie. Odvtedy som sa naučila, že keď niečo uzavriem, mám to nechať uzavreté
Vzdy existuju aj vynimky, ale aj urcita pravdepodobnost.
A zial vacsinou sa bude dana situacia opakovat, ale velmi zavisi o čo ide, a hlavne v akom si stadiu vztahu, ci mas chlapca - druha, s ktorym len chodis, alebo uz ide o muza - manzela, pripadne su tam aj deti....
Vsetko je individualne a nic sa v tomto smere neda zovseobecnovat.
Dva krat sme sa s manzelom rozisli (isli od seba), dva krat som odisla, dva krat ma so slzami odprosil a teraz? Som tehotna a vyhadzuje ma treti krat …. Takze ano vstupis. Asi to zavisi od toho ci toho druheho slepo “lubis”. A ano … lutujem to kazdym dnom ze som sa k nemu vratila lebo teraz som tehotna, bez penazi a bez moznosti znova odist, nadobro …
Nie. Podla mna je to dost individualne, kedze poznam pary, ktore sa kedysi rozisli a cesty sa im aj tak po nejakom case uznova spojili a krasne im ot na ten druhy pokus funguje
V prvom rade vyrok ,,Nevstupis dvakrat do tej iste rieky" hovori o plynuti casu (panta rhei) - ze tym, ze cas plynie, tak sa 2 situacie nemozu udiat rovnako, lebo sa podmienky menia, cas plynie, a teda nema to nic spolocne s davanim druhych sanci ako si vela ludi mylne mysli.
Co sa tyka skusania ist do neuspesneho vztahu znova, tak ty sama musis vediet, preco to prvykrat nevyslo...ale za mna nie..nech uz je dovod akykolvek.
To je velmi individualne..zalezi po akom dlhom case "vstupite" zas, prečo ste sa rozišli atď. su aj páry, ktoré sa rozchádzali sto razy za cca 10 rocnu dobu a potom sa zobrali 😀 či to aj vydrží je ďalšia vec..ale nikdy nie je istota v ničom, potom hrá rolu aj vek, mentálne schopnosti ľudí...
@smutnysmutko vela sil
ja nie som ten šťastný prípad ale mám kamošku ktorá áno....mala frajera ľúbili sa ale on nebol pripravený na rodinu (mal tak 22 cca v tej dobe) , našla si iného 5 rokov spolu on ju podviedol, rozišli sa. A ozval sa jej ten jej ex z čias ked mala tých 22...až na to, že potom mali už obaja 28, myšlienky inde, dospeli, aj on hlavne...a teraz sú už zobratí a majú ročnú Emu. takže jeden z mála happyendov...vlastne jediný ktorý poznám s ex priateľom...
@domca1408 presne to je náš problém ešte sa nechce usadit
a vek? lebo ked sa nechce usadiť 22 ročný chápem...ale ked na to nemá myšlienky 30-tnik to je už väčší problém...to je už pohodlnosť, zvyknutý sa bavkať a žiť si po svojom a nevie si predstaviť, že mu to niekto naruší povinnosťami a dieťaťom. a to nie je chlap do vzťahu.
S mojim terajším partnerom sme spolu chodili pred 12rokmi, boli sme spolu necely rok, rozisla som sa s nim, pretoze som mala iny zivotny štýl, cestovala som po svete,kde som aj pracovala. On nie je typ cloveka, ze by riskoval, tu mal pracu a proste nie je dobrodružny typ. No a nase cesty sa znova stretli pred 3rokmi, ja som uz bola maminka, on slobodný...a riadne to zaiskrilo, a sme stastne spolu doteraz. ♥️🍀♥️
...este dopisem, ze som bola slobodna mamicka, takze ziadne rozbijanie vztahu sa nekonalo 😊
Ja to poznam - 2× to toho isteho💩 nestupis. Ale ak sa jedna o vztahy - clovek sa moze zmenit- (nazory nie povaha.) Dozreje, vyspeje, prehodnoti... Takze ano hlavne ak je tam nejaky casovy odstup npr. rok, dva, tri.... Urcite nie mesiac.
Su vynimky. My sme da za 6 rokov rozisli 2x. Raz po 2 rokoch z mojej strany, dali sme sa dokopi, potom zase po 2 rokoch z mojej strany ale vtedy som bola presvedčená, ze uplny koniec. Vsetko som stopla, odstahoval sa, nedvíhala som mu telefon ani nic. Po mesiaci zacal na mna tvrdý utok 🤣🤣🤣 najprv som bola tvrdá ale asi po 3 mesiacoch som mu dovolila sa zastavit. Za tie 3 mesiace sme si napisali milion sprav vsetko co sa nam, nepáčilo, kto a ako preco reagoval, hovorili sme uprimne. Pri prvom osobnom stretnuti plakal. Po case sa nasťahoval ale musim povedat, ze akoby sme zacali na novo. Cize sme sa viac otvorili a hovoríme o veciach hned ako sa nam nepáčia ale aj pacia. Obaja sme sa posunuli. Ale nebola tam nevera ani vypisovacky niekomu druhemu, tu by cesta spat nebola ani u mna ale ani u neho. U nas bol problem v otvorenej komunikacii a strašnej tvrdohlavosti mojho drahého. On ma narcisticku povahu, Cize si vela veci musel uvedomit sam aby vedel fungovat vo vztahu ako celku a ze nema vzdy pravdu. Jasne, ze niekdy jeho povaha vykukne ale to sa uz vieme o tom porozpravat a nedrzim to v sebe, Cize mu priamo poviem, ze pozor pozor 😉. Takze obaja sme sa zmenili v komunikacii.
Vôbec by som to nebrala ako nejaké pravidlo, lebo tiež si myslím a poznám také páry, kde by sa dalo povedať, že tje toto nejak pravdivý výrok
@domca1408 26
ufff toto si zabila lebo toto je také číslo, že zlatá stredná cesta...niekedy tí 26 ročný už sú vyzretý a niekedy nie...ako ja mám 32 a keby ma balil 26 ročný nešla by som do toho. tiež už nemám čas na nekonečné randenie...26 ročný chalan má na dieťa ešte kludne dalších minimálne 10 rokov čas...(teda času má aj do 60-tky, chlap bohužial áno), takže otázka znie či máš aj ty tých 10 rokov?
@domca1408 ja mám 28
jaaaj tak to máš ešte aj ty čas...jasné, že možno už túžiš po bábu, ved naše mami mali v 23 (aspoň moja) ale ako ak ho ľúbiš a chceš, chýba ti, myslíš na neho, chýba ti jeho vôňa, úsmev, ak je to on čo sa snaží dať to znova dokopy, tak to by som to ešte skúsila.....
Zriedkavo a záleží na dôvode rozchodu.
V tvojom prípade skôr nie ako áno obzvlášť keď ty sa usadis chceš, máš 28r zrejme aj biologické hodiny sa začínajú pomaly ozývať a on 26 ročný ešte nie.
Úprimne v 26r som sa ani ja nechcela usadzat.
Veru toto u mňa platí na100%, keď sa už raz s niekým rozídem, tak tam bol problém a ten tam aj zostane, ja som vstúpila druhýkrát do tej istej rieky, aby som si len potvrdila, že som s ním nemala byť ani ten prvýkrát a nieto druhý.
U mňa pravda. Ale aspoň som to uzavrela. Keby som do rieky druhý krát nevstupila, tak to uzavreté nemám. Potvrdilo sa mi, že uz nepatríme k sebe 😉 síce som stratila pár rokov, ale otvorili sa mi oči dokorán

Väčšinou je to pravda, ale samozrejme sa nájdu aj výnimky ako pri všetkom. Nestojí ale za to dúfať, že ty budeš tá výnimka, radšej ísť dopredu a hľadať niečo nové, lepšie...