Existuje bod G u žien?
Ahojte veríte v tento mýtus? Je podľa vás pravdivý alebo je to len niečo nedosiahnuteľné? Má ho každá žena? Reálne to nebolo ani potvrdene ani vyvrátené. Neviem čo si myslieť. Či som chybný kus keď tento bod /oblasť nemám alebo či je to normálne a proste vagina ma iný účel než vzrušenie (na to je klitoris). Všetky tie knižky manuály atď boli nanič. Žiadne pocity sa nekonali. Skúšala som to viackrát aj s odstupom času a nenaďabila som na to
Zato, že ty si ho nenašla, ešte nemusí byť mýtus.
@anonym_autor existuje. Ale nie sme vsetky rovnake. Ja napriklad aj striekam, ale orgasmus nemám. Ten vždy až ked som sama.
Bod G je chlap, pri ktorom vidis blesky a trasu sa ti kolena.
Bod G je chlap, pri ktorom vidis blesky a trasu sa ti kolena.
@tenerifka ty máš takého chlapa?
@anonym_27f020 preco sa pytas?
@tenerifka no veď či hovoríš zo svojej skúsenosti teda že či máš tym pádom takého muža, ale na druhej strane ak by si mala tak odpovieš hneď...
@anonym_27f020 skusenost nerovna sa tomu mat takeho manzela😎
@tenerifka škoda :_(
No u mňa napríklad som si tiež myslela že ho mám nejaký nefunkčný 😁ani sama ani s bývalim nič … no a nový partner skúšal kým nenašiel 😁😁😁a teraz ho presne vieme ovládať, a to sme ho našli až v 32ke
Milenec s ktorým sme mali neskutočnú chémiu, ma vedel tak dostať do tranzu ze take orgazmy som s nikym v zivote nezazila. Len sa ku mne priblížil a ja uz som tiekla, neskutocne ma priťahoval az tak ze to bolo nieco neskutocne.
Ano existuje, su tam aj dalsie body a vagina ma snad schopnost vzrusenia, tieto body to podporuju teda pomahaju stimulovat to svalstvo, aby spermie dobehli do ciela. Priroda je velmi mudra a prefikana
Ja mavam vaginalny orgazmus takmer pri kazdom sexe. V poslednej dobe castokrat aj s fontanou. Niekedy to citim vopred ze to bude tak, lebo mi drazdi akurat tu cast co to vyvolava a niekedy nie. A zatial raz som zazila aj viacnasobny orgazmus Proste pokracoval a nenechal ma "odpocivat" v etape svalovych stahov. Bolo to asi 7 za sebou a tym ze tie intervaly sa skracovali a intenzita sa zvysovala bolo to pre mna uz fyzicky fakt narocne a kolena sa mi triasli este dlho po
@anonym_autor stalo sa niekomu ze ked bol velmi unavený, napr pri dvoch malých deťoch, ze napriek vzrušeniu sa mu proste nechcelo mat sex ani orgazmus? Ze nemal energiu na tom pracovať?
Ja mavam vaginalny orgazmus takmer pri kazdom sexe. V poslednej dobe castokrat aj s fontanou. Niekedy to citim vopred ze to bude tak, lebo mi drazdi akurat tu cast co to vyvolava a niekedy nie. A zatial raz som zazila aj viacnasobny orgazmus Proste pokracoval a nenechal ma "odpocivat" v etape svalovych stahov. Bolo to asi 7 za sebou a tym ze tie intervaly sa skracovali a intenzita sa zvysovala bolo to pre mna uz fyzicky fakt narocne a kolena sa mi triasli este dlho po
@anonym_07e775 takého muža ti môžu viaceré zavidiet
@anonym_autor existuje
Ja som si toho na sebe poskušala dosť a najviac vzrusive miesto mam tesne za vchodom. Vaginálny orgazmus dosiahnem len ak som najprv stimulovana na klitorise a na tom mieste. Mozno to aj je bod G ktovie, organy mam vraj poklesnute, tak to mozem mat inak.
@anonym_autor existuje je to úplne iný orgazmus
@anonym_autor nauč chlapa nájsť bod G🙈
Ešte som ho nenašiel.
Vždy privediem ženu len k bodu "Áááááá!"
@anonym_autor nauč chlapa nájsť bod G🙈
@anonym_ed33f0 keď sama neviem ci ho mam ako to mam naučiť chlapa ale zas keď nenašiel žiadny tak ho asi proste nemám no 🤷♀️
@anonym_07e775 sedmičku som si dopriala sama ale len raz sa mi podarilo 😃cele to trvalo pol hodinu ale stimulácia bola len vonkajšia
No u mňa napríklad som si tiež myslela že ho mám nejaký nefunkčný 😁ani sama ani s bývalim nič … no a nový partner skúšal kým nenašiel 😁😁😁a teraz ho presne vieme ovládať, a to sme ho našli až v 32ke
@anonym_1bf0ac tak to mam ešte čas 😃
Milenec s ktorým sme mali neskutočnú chémiu, ma vedel tak dostať do tranzu ze take orgazmy som s nikym v zivote nezazila. Len sa ku mne priblížil a ja uz som tiekla, neskutocne ma priťahoval az tak ze to bolo nieco neskutocne.
@anonym_eb2476 v dobrom závidím, toto som ešte nezažila

áno existuje