Existuje podľa vás čisto len kamarátstvo medzi mužom a ženou?
ahojte, v celku ma zaujímajú názory iných 🙂
Existuje podľa vás čisto len kamarátstvo medzi mužom a ženou?
Urcite ano.
Existuje, videla som a vidím aj pár takých príkladov, ale keby som mala hovoriť čisto zo svojho života, tak poviem, že nie, vždy chce jeden a niekedy aj obaja viac. Niekedy možno od začiatku, niekedy časom. Mala som kamaráta, málo sme sa stretávali, ale zvykol mi pomôcť napr. keď som si hľadala robotu, vždy sme sa stretli len tak na káve/obede, žiadne dotyky, bozky, lebo sme boli medzi ľudmi. AJ sme si hovorili, že ďakujem, že si taký super kamoš a ja kamoška, ale...potom občas boli nejaké flirty cez správy, bozky v aute a ja som si uvedomila, že o ňom premýšľam ako o mužovi, nie kamarátovi/bratovi. Časom som sa dozvedela, že tak podobne to mal aj on, ale žili sme každý v iných vzťahoch a časom kontakt skoro prestal, napíšeme si len na sviatky a tam to pre pokoj všetkých strán končí.
Nechápem prečo si toľko ľudí myslí, že priateľstvo medzi mužom a ženou vždy musí začať alebo končiť sexom. Hlavnému sa len o chlebe sníva, ako sa hovorí. Ako som písala, môj muž má kamarátku ešte z čias diskoték už 20 rokov a nikdy si nedali ani pusu. Ona je krásna žena, to musím uznať ale medzi ňou a mojím mužom nikdy nebola chémia. Ani keď boli bez partnerov. Mužovi verím a to tak, že mi nevadí keď sa stretávajú sami. Je to len párkrát do roka.
Mala som kamaráta 8 rokov.
Teraz je to môj manžel. 😀 ale myslím si, že je to možné.
Ja asi nemám šťastie na chlapov, ale každý môj kamarát ma chcel vždy "to" 🙈 Ale napríklad moja mama má dlhoročných kamarátov
Podla mna zalezi co si predstavujeme pod pojmom kamarati. Ak sa bavime o dvoch mladych single ludoch, tak pravdepodobne nie a vzdy jednej strane po case pojde o nieco viac. Ja mam napriklad podla mna niekolko kamaratov muzov. Napriklad kamoskin manzel, kolega v praci, byvaly sef a podobne. Pre mna su to kamarati, travime spolu cas, aj vybehneme raz za cas na kavu, aj si pomozeme ked treba. Ale nikdy to nie je v rovine, ze si piseme po veceroch denno denne. Takze za mna ano, existuje, zalezi ale, kde sa urci hranica kamaratstva.
Určite áno, mám kamoša z gympla, akurát bol včera u nás na návšteve, muža som s deťmi poslala von (ostalo doma len jedno) a my sme kvakali o všetkom čo sa nám stalo posledné roky.. ❤️
Ano, existuje. Predpokladom je ale, ze medzi nimi nie je od zaciatku sex.pritazlivost...
Osobne mam par kamaratov vyse 20r, uz sa kamaratia aj s mojim muzom a ja s ich zenami.. 🙂
musela by som poznať všetkých mužov a ženy sveta, aby som sa vedela k tomu relevantne vyjadriť..Poviem len za seba- nie, NIKDY! V mojom prípade za tým druha strana vždy sledovala niečo viac, vždy..
Ano aj kamaratstvo aj priatelstvo
Ano existuje, ak muz je gay 🙂
Mala som dvoch takých kamarátov potom som na dlhšie išla mimo pracovať tak sa to nejak pretrhlo keďže aj deti malé mám nieje čas sa stretavat
Za mna ano, ja mam blizke vztahy aj s muzmi mimo mojho manzela a nie su prenho ziadna konkurencia. Manzel ma tiez jednu kamaratku, s ktorou si niekedy pise aj kazdy den a v zivote ma nenapadlo to nejako riesit. Baba je tiez spokojne vydata, ma 3 deti.
Podľa mňa existuje, ale záleží na miere, ak si raz za čas napíšu, raz za čas vybehnú von, prečo nie... Ale každodenné vypisovanie si... Ex to mala tak, že veď to je kamarát, no ja som to videl inak, nakoniec s ním preberala dôležité veci namiesto mňa... Ja som si ani s kamošmi denne nevypisoval... Ale ok... Napriek tomu si myslím, že existuje, len sa to nesmie preháňať, lebo potom jeden začne chcieť niečo viac..
Ešte k tej ex, na začiatku mi hovorila, ako je frustrovaná, že všetci jej kamaráti ju vždy nakoniec chceli do postele, ale kamoši, ktorý sa zrazu objavili počas nášho vzťahu, to nejak videla zrazu inak a videl som ako ich hltá, keď jej napísali... No a mala jednoho kamoša od škôlky, a čo myslíte, čo sa stalo, keď som sa s ňou rozišiel? Kamoš po 25 rokoch sa jej utekal vyznať, že ju miluje celý život, len sa bál odmietnutia a to o ňom hovorila, že je gej, lebo nikdy nikoho nemal XD 30 ročný chlap...
Tiež som mala kamaráta bol mi ako brat, super sme vychádzali až pokiaľ nezačal chodiť s mojou kamarátkou. Vadilo jej, že spolu strávime veľa času i keď vedela, že nikdy by som mu ani len pusu nedala keďže bol ako brat. Skončilo to tak, že som sa s ním ani s ňou nevideli/nekontaktovali nejakých 7 rokov...
Kamarátstvo medzi mužom a ženou môže existovať, ale priateľstvo medzi mužom a ženou, bez ničoho si myslím, ze nie. Ja mam viac kamarátov, ale vždy je to v rozumnej miere kontaktu a rozumnej hranici písania.
Vzdy som mala viac kamosov, ako kamosiek, takze za mna ano, existuje. S niektorymi mojimi kamosmi je kamos uz aj moj muz 😀, dokonca je kamos aj s mojim ex 😅😀, ..a vsetci moji kamosi maju rodiny a deti. Co je ale fakt, tito moji kamosi su kamosmi niektori uz od ZS-ky, neskor sme spolu chodili aj na strednu a mali spolocne zaluby, cize ta historia kamaratstva je naozaj dlha.
Áno...dolezite je komunikovat na rovinu...

Ano existuje