Fakt majú ľudia sex 2x do týždňa?
Myslím na ľudí ktorý sú spolu x rokov, majú deti, prácu, povinnosti atd. Každý hovorí že má sex 1,2,3 alebo dokonca viac krát do týždňa. Je to klamstvo? Lebo ja si to neviem predstaviť a myslím že ľudia klamu aby si zvýšili ego lebo nemať pravidelný sex (v dlhoročnom manželstve) je tabu. Ja som s mužom spolu 9 rokov z toho 5 rokov manželia a mame malé deti som na materskej. Sex po pôrode bol keď trebalo splodiť súrodenca alebo výnimočne raz za mesiac. Áno niesom na to pyšná ale toto celé šialenstvo: tehotenstvo, pôrod, postpartum, malé deti, práca atd kde majú ľudia čas a energiu? Ako to máte vy?
Tak niektoré sú šikovnejšie ako ty...A potom sa ženy čudujú, keď si chlap narazí nejakú rajdu....Vieš, kto nemá doma...hľadá inde...
Su ludia, co maju kazdy den, obden sex napriek dlhorocnemu manzelstvu a malym detom. A su aj ludia, ktori maju sex v manzelstve niekolkokrat do roka. Len zatial co prva skupina to v pohode prizna lebo je to spolocnostou akceptovane, ta druha radsej vacsinou mlci alebo zaklame lebo taka frekvencia sa nenosi a nastupia komentare o divnosti a o milenkach a bla bla.
@mandarinka555 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Zato, ze Tebe sa to tak nedari, este neznamena, ze sa to nemusi ani ostatnym ludom. Mat sex dva-tri-krat do tyzdna naozaj nie je vela a to som ovela dlhsie vydata. A ta cista domacnost tiez nie je az taky luxus.
@dskjhfdlkdjhl pri deťoch áno
Ale ano, aj pri detoch sa to da, len ako som uz pisala, kazda sme ina. jedna stiha vsetko a druha nic, dalsie len nieco.
Ale teda ked som mala male deti, tak som nechodila na MK a ten cas som radsej venovala inde.
2 klamstvo ti môžem vyvrátiť minule som sa o tom rozprávala s maminou že najväčší poriadok mala keď bola na materskej máme aj videá keď to pozeráme fakt mamina prizná najkrajšie obdobie veľa kamarátov s malými deťmi chaty dovolenky.
Spolu 11 rokoch a sex máme 4-5 krát do týždňa.
Môj muž by bez toho nevydržal …ja možno anooooo
My máme sex v priemere 3x týždenne, často krát aj viac, hlavne keď sú deti v škole (a my s manželkou pracujeme z domu). Tento týždeň napríklad za prvé 4 dni to bolo každý deň. Zajtra myslím dáme tiež... cez víkend zrejme nič, prípadne nejakú rýchlovku v zamknutej kúpeľni. Ak by som mal mať sex raz do mesiaca, asi by som sa zbláznil od nadržanosti...
Ja si neviem predstavit nemat sex s chlapom, ktoreho milujem a pritahuje ma. A neviem si predstavit zit s niekym, koho nemilujem a nepritahuje ma.
Z tvojho “sex bol ked bolo treba splodit surodenca” mi je velmi neprijemne - mat s niekym sex z povinnosti, ucelovo mi je “proti srsti”. Nez ste sa pustili do rozsirovania rodiny ste si mali radsej upratat a upevnit vas vztah…
, Mne sa zda ze si len potrebujes nahovorit ze vsetci to maju ako vy a ze je to vlastne ok. Ver tomu ze aj kazdy den sa da . Aj pp rokoch aj pri detoch . Staci chciet.
Tak ale ženy treba tiež povedať, že ak im to obidvom tak vyhovuje, tak mať sex 1x mesačne (alebo hoci aj nikdy) je úplne ok. Každý vzťah je iný.
Ja si neviem predstavit vo fungujucom vztahu to tak nemat
Záleží ako to vám dvom vyhovuje. Poznala som par co mali že "duchovne" manzelstvo, bez sexu 🤷😁 Sú ženy ktoré maju bolestivý styk celý život a muži to toleruju. (A nie neznamená to že hlada inde). Záleží aj od veku - ine ti povie 30 rocna a ine 40+ rocna, ine 5o rocný chlap. Např nase deti spia menej co my, home Office nemáme takže je to ako šafranu 🙃 a a co sa tyka 2.otazky - je rozdiel špina a bordel - čisto mam vzdy, na to som háklivá, neporiadok ...ehm... odmietam každých 5 min zdvihat hračky zo zeme...
@pink_lady 40+ a muz bude mat 50 a 2x za tyzden je malo. Ale u nas to tak je celych 12r spolu. Aj v teho kazdy den aj rodit som sla aj milovanie sa stihlo pred tym.😄 muz chcel zas frcat tyzden po porode som sa smiala kde bol ked midwife vysvetlovala co a ako . Nema rad public affection ale v sukromi je pritulny. To nie je vekom ( ano neskor vo vyzsom veku moze byt) ale parom ako takym. Aka frekvencia komu vyhovuje. Mladsim moze vyhovat menej casto 😄
Niekoho sex bavi, druheho zas nie. Vy ste asi mali "stastie", ze ani jeden z vas sex a intimitu prilis nepotrebuje a zijete spolu ako brat a sestra. A ste spokojni. Teda az dovtedy, ak a kym jeden z vas nestretne niekoho, kde sa tie hormony prebudia. Ale pysit sa tym, ze sa nepritahujete. No neviem.
Autorka:
A ako vzorku toho, čo píšeš, berieš reálnych ľudí alebo sociálne siete? Lebo ak to druhé, tak to, čo hlavne ženy popíšu na internet a zvlášť tu, netreba brať vážne. Ži si svoje a druhých nerieš.
@dskjhfdlkdjhl nefndi si prosim ta
@miadi mladsim menej casto?boze ja n eivme citam tu take komentare ze koniec, ludia ste bud vymlete alebo chcetee tak zaujat ze uz trepete dve na tri.. uz len od prirodzenosti mladi m aju viacej hormonov vrat sa do skoly prosim ta...maju viac sex a j maju vacsiu chut na sex..ak je to naopak tak nieco neni v poriadku, v starobe nieco dohanate???ste tu vsetky trapne,...autorke odkazujem ze je to normlane ze matetak malokrat sex...nie je nic vynimocne dokonca ze muz chce menej ako zena atd..ale to tu tieto zeny by m useli mat viac iq a viac nacitaneho a viac skusenosti a viac odpocuvaneho od ludi
nechpaem never internetu porim ta uz len tu je vidiet ako tu zeny klamu a chcu byt zaujimavejsie...
Ahoj píšeš že si materskej a máš 2 malé deti v tomto v prípade je nemať chuť na sex úplne NORMÁLNE len sa o tom nerozpráva ja som to tiež zažila keď sa nám narodilo 2 dieta, tak viac ako pol roka to u nás vyzeralo podobne absolútne som nemala chuť, čas ( človek je unavený ) - no vzdy som sa o tom aj rozprávala s mužom že ma to mrzi že je to medzi nami teraz tak fakt ma to trápilo. Rozprávaš sa o tom s mužom ? … jedna gynekologička o strate libida písala aj článok ak ta nechut trvá pol roka je to v poriadku ak dlhšie, už by sa to malo riešiť nakoľko môže dôjsť k nechuti na sex natrvalo …písalo sa tam ešte že za túto nechuť môže aj kojenie nakoľko žena vylučuje prolaktín a ten z veľkej časti potláča chuť na sex …u nás to trvalo aj viac ako polroka ale bola som z toho fakt nešťastna, a už som jeden čas rozmýšľala aj nad sexuológom ..no nakoniec sa to vrátilo do starých kolaji a musím povedať ze som omnoho šťastnejšia 🤭… určite to rieš ak to takto trvá dlho držím palce
my sme spolu 14 rokov. Muž chodí na turnusy dva týždne preč dva doma, keď je doma tak máme každý deň, jednoducho sa nevieme jeden druhého nasýtiť, už by sa muselo naozaj stať niečo hrozné aby to tak nebolo. Ale aj pre toto je každý vzťah iný a netreba sa porovnávať. Hlavne nech ste obaja spokojní a čo ťa po druhých? Iba , že by mal s takouto miestnou intenzitou jeden z vás dvoch problém. Tam už treba potom diskutovať a dohodnúť sa čo komu a ako často vyhovuje
@angelinja Juuuj, takéto sa tu nepíše 🤭 O chvíľu čakaj komenty ako si nespokojná so svojím životom a určite máš nefunkčný vzťah.
vy este nemate dlhorocne manzelstvo. Ako frekvencia je na kazdom pare a je prudko individualna len problem byva ak to nevyhovuje obom
to ako pises o intimite ty (urobit surodenca a pod) je velmi smutne.
My sme uz dlhorocny manzelsky par a myslim si ze 1-2 krat za tyzden je dolna hranica toho co som schopna akceptovat
Obo najdolezitejsie je ako to vnima tvoj muz ci uz rezignoval alebo sa tym trapi alebo je tiez asexualny
@dskjhfdlkdjhl myslim si ze velmi vela zalezi od toho ake ma clovek deti. Su narocnejsie a menej narocne pri ktorych clovek stiha. U nas napriklad ked su deti tri tyzdne chore a ja sa poriadne tri tyzdne nevyspim, neviem ako by sme to stihali. Padam mrtva o 20tej a potom kazdu hodinu budik skrz deti...su mesiace kedy radovanky nie su ziadne a su tyzdne, kedy je denne...
Vsetko, co vyhovuje vam dvom, je normalne, neexistuje ziadna norma. Vobec sa netrap co ti tu narozpravaju, doleziti ste vy dvaja. Ale pozor, musi to vyhovovat obom. Fungujuci vztah zdaleka nie je o kazdodennom sexe, na to treba ovela viac, aj ked mam pocit, ze si to v dnesnej dobe vela ludi mysli 🤷♀️ Dnes su vztahy castokrat povrchne a zalozene akoby najma na tom sexe a fyzickej pritazlivosti a potrebach, ale ak ta raz pominie a clovek nema aj to ostatne, tak je to podla mna najkratsia cesta ku koncu. Tym vobec netvrdim, ze to nie je dolezita sucast, ale urcite nie najdolezitejsia. No ale taky nazor tu asi nebude velmi v kurze 😁
To, že ty si to nevieš predstaviť, neznamená, že to iní nemajú. Jednoducho sa to nedá tak povedať, každý je iný, má iné nároky, inú organizáciu času, iné deti 🙂
Ak to obom vyhovuje, je všetko v úplnom poriadku, aj mat sex 2x do roka aj 2x do dňa.
Ale aj to nevyhovuje jednemu z partnerov, môže byť už problém.
No a starostlivosť o domácnosť .. Jedna vec je neporiadok v zmysle rozhádzané hračky, deň dva neutrety prach alebo jedlo z donášky.
A úplne niečo iné je napríklad špina v každom kúte, pleseň v kúpeľni, neoprate špinavé flakate oblečenie, a týždeň bez sprchy s mastným vlasmi. To už je zanedbaná domácnosť (aj osoba)

Ďalšie klamstvo: matky na materskej majú doma čistú domácnosť (veď aj tak su doma) každý deň navarené a ešte su aj pekné, upravené a užívajú si materstvo a rodinku