icon

Frajer lajkuje polonahé ženy na sociálnych sieťach: Čo robiť?

13. jan 2025

viem ze tu takýchto tém bude asi uz viac ale aky mate na to nazor ? moj frajer na fb ig lajkuje sleduje vsade same zeny lajkuje ich polonahé fotky a niesu to len nejake celebrity aj kadejaké dievcata z jeho mesta boli by ste s tym ok? vo mne to pekne vrie zvlast ked vidim ze frajeri kamosiek to nerobia nesledujú ziadne zeny moj ma za potrebu asi sledovat kazdu mam sto chuti ho poslat k vode pride mi to ako pekny disrespect ja ziadnych nahých chlapov nikde nelajkujem ani ma to nezaujima .. sme spolu rok a pol … neviem ci to robil vzdy vsimla som si to v poslednej dobe a pekne ma to štve … viem ze niektore to beriete tak ze su to len Soc siete ale ved tym ukazuje tym zenam ako sa mu pacia naco to robi zadany chlap ?

Strana
z2
tundra
13. jan 2025

"Naco to robi zadany chlap?"Skus sa ho na to spytat🤷‍♂️.

luciaruz
13. jan 2025

Mne osobne by to velmi vadilo. Akoze pardon, to mi tak príde, že hladnelému prasaťu sa o kukurici sniva. Je nenasytny? Mališ sa mu? Tak nech ide hladat ďalej. Je to nerešpektujuce voci tebe. Na co ty potom ma?

enmery
13. jan 2025

Tak ty tu dostaneš náklad. Ako máš pracovať na sebe a svojom sebavedomí😃 Že on je povrchné nevyzreté decko, už nikto nespomenie. Normálny chlap také bude klátiť v reáli a nemusí slintať za instáčom a bombardovať každú, ktorá sa len trochu vyzlečie. Voľný čas sa dá využiť aj inak.

autor
13. jan 2025

@enmery viem, presne preto som napisala ze urcite mi tu napisu ze su to len socialne siete ale fakt to vsetkym zenam pride uplne v poriadku ze dospelý zadany chlap sleduje 400 žien rozne zeny z jeho okolia a lajkuje im kazdu fotku v plavkach alebo spodnom prádle ? Fakt je to uplne v poriadku a len ja som hystericka? Nieje to nerešpektujúce voči priateľke ked to este aj vidim ? Ja nemam problem so svojim sebavedomím len mi to pride ponižujúce ze toto robi moj frajer

tundra
13. jan 2025

Ja som fanusik Toyoty a japonskych aut,tvoj priatel je fanusik zien😂,podla toho co pises...
Idem si spravit ucet na ig a fb,mozno ani neviem o co prichadzam😉

kavasmliekom
13. jan 2025

On o tom vie, že vidíš, ktoré fotky lajkuje? Ak nie, tak fotky ktoré lajkne on, aj ty lajkni. Jemu to tiež ukáže 😅😅 možno pochopí.
Ale ja ako dospelá, by som sa ho opýtala, či aj mne da "páčika" 🤣

kavasmliekom
13. jan 2025

@tundra ináč, mam účet aj na ig, ale ja vôbec netuším, ako sa tam orientovať, ani kde chodia na tie profily, videá 🤭

enmery
13. jan 2025

@tundra Začneš byť fanúšikom makeup tutoriálov😄

tundra
13. jan 2025

@kavasmliekom mne dcera stale hovori,ze mi spravi ig,len dako nevidim dôvod🤷‍♂️😂

autor
13. jan 2025

@kavasmliekom polovica su to zeny z jeho okolia ako som napisala, nepoznam ich ale videla som v popisoch ze tam maju to mesto cize rozne cez kamaratov alebo cez niekoho musi mat tie instagramy … niektore mam aj ja takze takto som to videla … a potom som si uz samozrejme aj presla jeho ig a dost neprijemne ma prekvapil … este som mu to nevykrikla takze to nevie … ani neviem popravde ako mu to povedat .. ako ho poznam ma maximalne vysmeje co to riesim za hluposti ..

autor
13. jan 2025

@kavasmliekom ja bohuzial nemam za potreby pridávať na siete polonahé fotky takze mne ani nema chudak co lajkovat … ale asi by som to mala zacat robit, mozno by zacal aj mne ..

kavasmliekom
13. jan 2025

To už by si klesla na jeho úroveň.

autor
13. jan 2025

@kavasmliekom srandujem, to by som nikdy nespravila len aby som urobila napriek … ale tak ocividne sa mu to paci a asi by mal radsej priatelku co taketo fotky pridava a neváži si ze ma priatelku ktora si telo necháva pre neho

kavasmliekom
13. jan 2025

Ale nepáčilo by sa mu to. To by ste zase boli na opačnej strane, on by ti vyčítal že ti lajkuje fotky každý uchyl 😂

enmery
13. jan 2025

Autorka, ja nechápem, prečo očakávaš ocenenie svojej hodnoty na mieste, kde ho niekto nie je evidetne schopný oceniť.

enmery
13. jan 2025

@kavasmliekom Čiže tým pádom by som mu povedala, že aj on je úchyl, lebo lajkuje všetky dostupné mindže v rádius 500 km. 😄

autor
13. jan 2025

@enmery obcas mi povie aka som krasna, ale ja to od neho necitim, skor mam pocit ze to hovori lebo by sa to asi malo priateľkám hovorit …

enmery
13. jan 2025

Neviem, koľko máš rokov. Ja to tu píšem už 1001krát. Nie je podstatné, čo muž hovorí, ale čo hovoria jeho činy. Slutky su podstatné. Teraz akurát som čítala komentár Separa k takýmto typom, ktorí lajkujú baby na insta o 106. Môžem si o Separovi myslieť všetko možné, ale tým komentárom ich vystihol.

rorino
13. jan 2025

Nie je to dala sociálna úchylka?Možno by sa mal liečiť odstavením od sociálnych sietí....

autor
13. jan 2025

@enmery co povedal ?

autor
13. jan 2025

@rorino dokonca aj ked sme spolu tak si prechadza storky a vidim ze su to same zeny, aj som mu povedala ze preco tam sleduje same zeny jeho odpoved len bola “ved to su kamosky” .. neviem o tom zeby to boli nejake dobre kamosky

wolf_
13. jan 2025

Mne toto správanie evokuje nevyzreté nevybúrené chlapčiatko. A nemyslím si, že sa tá nevyzretosť prejavuje "len" v tomto...

rozculena
13. jan 2025

lajkuj polonahých chlapov....a že ich tam je neúrekom😂

autor
13. jan 2025

@rozculena keby ich tam mam …. Ja ich bohuzial nemam potrebu sledovat .. ani ziadnych iných cudzích chlapov z mojho okolia, pretoze mam priatela … ale moj priatel to asi berie inak

evcagabi
13. jan 2025

Ex to robil a bolo mi to celkom fuk 😅

enmery
13. jan 2025

No v skratke chudák internetový, ktorý si bude do konca života naťahovať "pišuľáka" na fotkách influenceriek v plavkách a myslieť si, že je ganster. 😃Inak, Tvoj frajer aj úplne "chápe" význam slova "kamoš/kamoška, keďže ich má 400 polonahých na insta. 😄

rozculena
13. jan 2025

nevadí,že nemáš potrebu,urob to a nechaj ho,aby to videl......že aká bude jeho reakcia

kavasmliekom
13. jan 2025

On si je tebou istý. Tak ho musíš šokovať.

autor
13. jan 2025

@kavasmliekom ako ho mam šokovať ? jeho by to zrejme netrápilo alebo by si ani nevsimol keby niekoho lajkujem ja … ale ano, aj ja mam obcas pocit ze mu davam az priveľa lasky a istoty

kavasmliekom
13. jan 2025

Som ti písala vyššie, ako by som to urobila ja. Keby lajkol nejakú hoľu ženskú, tak aj ja by som ju lajkla. Tie fotky, co on, aj ja. Možno si uvedomí, že o tom vieš. Ak nie si schopná mu to rovno povedať. Lebo ja ako 40rocna by som môjmu mužovi možno aj panvicu o hlavu obila. Lebo áno, vadilo by mi to. A on by aj zistil.

Strana
z2