icon

Frekvencia stretávania sa v sexuálnom vzťahu

18. okt 2021

Baby,prosím vás,napiste mi tie,ktoré ste fungovali v iba čisto sexuálnom vzťahu,ako často ste sa s dotyčným stretávali, určili ste si nejaký "harmonogram" alebo len tak kedy prišla chuť? Alebo ako ste si toto časové hľadisko resp.interval sexu poriesili? Dá sa vôbec nárokovať na nejaký presne stanovený čas,keďže vlastne nič spolu okrem tejto zábavnej aktivity vás nespájalo?

autor
18. okt 2021

@simca06022011 ok aj toto je dosť možné,ak pripustíme túto možnosť,tak čo by si napr. spravila ty? Otvorila debatu na túto tému alebo to mám nechať na neho? Alebo to nechať proste plynúť do stratena? Fakt neviem

fleur1111
18. okt 2021

@luccija niektoré ženy sú tak zaslepene naivitou, že nedokážu vidieť realitu. Obávam sa, že toto je ten prípad. Bude veriť chlapovi každé jedno slovo, ale kriticky sa na ich “vzťah” nikdy nepozrie. Proste sex s frekvenciou 1-2x mesačne, aj to on nevie či bude mat chuť a ona mu to zhltne aj s navijakom 🙈 prečo majú niektoré ženy takú vydrž veriť chlapom do bodky všetko, i keď tušia, že niečo nie je ok?

autor
18. okt 2021

@fleur1111 nemám pocit,že by som mu niečo chcel naivne hltat. Proste som v štádiu keď neprší aspoň kvapka. Akonáhle sa.mi do cesty nejakým zázrakom.peipletiw iný objekt,tak s ním sa viac nestretnem,úplne jednoduché. Akurát teraz mám také hluché obdobie,tak lepšie si vrznut aspoň raz za mesiac ako vôbec.

nicicka
18. okt 2021

To je taká blbosť...však vibrátor spraví to isté. Ak ti na ňom nezáleží, nemáš k nemu vzťah, nemáš problém sa s ním nestykat tak je predsa najjednoduchšie si pomôcť sama. Alebo je pravda niekde úplne inde...

autor
18. okt 2021

@nicicka samopráca ma nebaví,ale že absolútne vôbec,to nechám pubertakom

simca06022011
18. okt 2021

co by som robila? Asi by som sa na to opytala jeho, a ak nemas zaujem o vztah s nim, tak by som si nasla ineho... myslim, ze ina moznost tu nie je. Proste ho vyuzivas, na obcas si vrznem a on ti nestaci, lebo viditelne nemate taketo potreby. AK by som hladala chlapa na sex, tak takeho, ktory ma take potreby ako ja a tak casto ako ja chcem...

mladena
18. okt 2021

nerada sa vyjadrujem niekde keď nemám vlastnú skúsenosť, ale čo poznám kamarátky, ktoré takto nejako podobne fungovali tak vždy to tam napokon nejako skončilo a vyprchalo. Ide o to, že ty sa akoby sama núkaš a to ho časom prestane lákať a zaujímať. Baby čo tu píšu, že takto fungovali na začiatku a mali potom vzťah, tak to mi príde iné, zrejme sa tí muži do nich aj zamilovali, alebo proste neponúkali sa samé od seba. (to nemyslím v zlom, ako že by si bola nejaká prostitútka alebo čo 🙂 No každopádne ten chlap by si podľa mňa čas našiel ak by nestrácal záujem.

rebeka7501
18. okt 2021

Je to čisto na dohode dvoch.

autor
18. okt 2021

@mladena jasné,chápem. Akurát,že ja nemám čas, ani chuť sa hrať na nedostupnu. Proste nejde mi o vzťah a tak tieto hrátky na kto z koho su mi cudzie. Chcem súložiť a mám čas,tak sa ozvem,nechce,ok jeho problém.

matkahelka
18. okt 2021

@nicicka vibrator spravi to iste? tak si prosim link na vibrator, ktory mi urobi kvalitny oral, ktory ma bude vasnivo bozkavat na krku, ktory ma bude hladkat, etc.

h2
18. okt 2021

Slovné spojenie "v kľude dožiť" sa mi spája s predstavou 80-ročnej starenky. To vážne nechceš od života viac, než byť závislá na tom, či niekto, na kom Ti ani nezáleží, bude, alebo nebude mať raz za mesiac na Teba čas?

autor
18. okt 2021

@h2 nie,viac nechcem. Ja mám svoj život rada presne taký, aký je. Nehodlam ho meniť. Až na ten chýbajúci sex,inak nič.

h2
18. okt 2021

Tak chýbajúci sex je podľa mňa dosť dôležitý. Aby si sa musela doprosovať nejakému chlapovi, s ktorým ani nemáš vzťah a čakať, či jemu sa milostivo bude chcieť? Ja som veľká feministka, ale nemalo by to byť skôr naopak? On by Ťa mal uháňať a Ty by si mala byť tá, čo si povie, kedy a či vôbec. Či už aj v tomto je to naopak?

danusa63
18. okt 2021

@autorka nehnevaj sa, ale možno ťa ten pán berie ako zúfalca, veď keď si s ním nevrznes tak si vlastne nemáš s kým.....

autor
18. okt 2021

@h2 ale ja som to už písala. On aj býva aktívny,ale žiaľ v takom období,kedy to mne nevyhovuje,čiže vtedy ho logicky odmietam,určite neskacem na jeho zavolanie,práve preto pre zmenu som aktívna ja vtedy,keď ja mám čas. Proste uprednostňujem seba a ozvem sa,keď ja chcem, hold smola,že vtedy odmieta zas on mňa,ale mne sa preto svet neruca,len mam nervy,lebo dlho nemám sex,to je celé.

karolinakr
18. okt 2021

@h2 🙂 doba sa zmenila, a ešte si musíš hotel zaplatiť, ked ho chceš uhnať

autor
18. okt 2021

@danusa63 mám s kým,ale tí, ktorí sú v ponuke majú viac ďalších žien a to ma nejako neláka.

karolinakr
18. okt 2021

neni on ženaty? Neverím, že si chlap najde čas raz za mesiac na sex....nebudem sa v tom šparať, ale asi žije s niekym

danusa63
18. okt 2021

@autorka tak čakaj, možno ťa pánko obslúži, ak si nájde čas 🙂

autor
18. okt 2021

@karolinakr je slobodný, bezdetný,bez vzťahu

h2
18. okt 2021

Tak sa skús poobzerať po niekom inom. Predpokladám, že ak hľadáš muža len na nezáväzný sex, dostaneš 20 ponúk za 5 minút. Na tohto týpka sa vykašli.

marca12
18. okt 2021

A ked sa ti ozve o polnoci,to nemoze prist on k tebe? Mozno by ste mali viacej kecat,mali by ste otvorenejsi vztah,treba sa bavit aj o beznom zivote a mozno sa viac otvorite a bude aj ten sex castejsie,ze bude chciet vyhladat tvoju spolocnost aj skor ako v noci. Nemam skusenost s takymto vztahom,ale keby som uz do toho isla asi by som chcela,aby sme si rozumeli aj ako kamosi a boli prostoreky,nebali sa jeden druhemu cokolvek povedat.

autor
18. okt 2021

@marca12 o to nejde kde,ale o polnoci ja spím a nemám chuť na jeho nápady proste

marca12
18. okt 2021

Mozno prave ta spontannost mu chyba. Planovany sex je nanic. Ved ani v beznom vztahu nevies,kedy to pride. Mas chut,tak ides na vec,ak ten druhy nema chut,tak ho musis navnadit,ked aj o polnoci raz za cas.

mackamizjedlaskrec
18. okt 2021

No a niekto tebe bude v pozore ako sexuolog ze co je vhodne co nie !ach rob si to alebo ako chcete a kedy chcete ! CO SI chcela pocut ? ZE SA Ti ozve tvoj sexpartner ze ok podla meritka utorok a vo stvrtok? !

desore
18. okt 2021

Necitala som vsetky komenty. No poviem ti priamo, ze nie si jedina, s ktorou spava. 1, 2x mesacne je vtedy, ked zena, s ktorou spava menstruuje. Skus si to odsledovat.
Priemerny muz, ci 20, 30, 40 rocny potrebuje sex minimalne 2x do tyzdna. Neverim, ze sa dokaze sam uspokojovat, ked ma teba, sexualnu partnerku, ktora nic ine od neho nechce. Ved je lahke zavolat, napisat, prist.
Sexualne rande sa dohoduje minimalne hodku, dve vopred, nech ma zena cas sa pripravit.
Na muzovi je vidno, ci sexuje pravidelne alebo naozaj 1,2x mesacne. Nizka frekvencia stykov zapricinuje rychly orgazmus u muza, pravidelny sex, dlhsiu vydrz, fantaziu.
Nie si vyuzivana! Obidvaja si sprijemnujete zivot a zvysni nech sa staraju o svoj sexualny zivot. Nemaju pravo kritizovat, vyjadrovat sa na tvoju adresu!!!

desore
18. okt 2021

@nicicka Ved ty sa robvibratorom. Taketo reci milujem.

zabludenadusa
18. okt 2021

Harmonogram alebo chuť. Ono to je prípad od prípadu, každý to má inač a ťažko ti v tomto niečo poradiť. Ak ide o obyčajný sex ktorý sa vybaví do hodiny aj s obkecom, tak ideálne by bolo aspoň 2x týždenne. Predpokladám, že máš rada kvalitnejší sex, náruživejšie stretnutie trvajúce pár hodín, to uspokojí človeka 1x týždenne a je to ideálna frekvencia ktorá navýši túžbu. 2x mesačne a menej je dosť sucharina a odporučil by som ti nájsť si nového partnera a na tamtoho sa vykašľať. Uber z nárokov a uži si to aj v tom aute alebo si občas kúpte lacnejší apartmán v prípade, že by ten nový nemal priestor (môžete tam byť celú noc a to keď si rozdelíte na polovicu 4x mesačne, zmestíš sa do 100€ - ja viem, možno ženy neplatia, ale ak nájdeš správneho, tak si užívaš aj ty a vôbec nie si matrac ako som vyššie čítal v komentároch).

dadis
18. okt 2021

@marca12 Tiez nemam skusenost, aby som radila, ale mne to pride take o nicom...akoze ani pokecat s partnerom, sa zasmiat, spolocny program, polutovanie, ked mas na hovno den, alebo kramy. Ja osobne radsej znesiem pritomnost toho chlapa, nez takyto chladny pristup. Mozno sa autorka len tomu oddaj vymysli nieck na vikend spolocne a zavolaj ho. Uvidis, co je vo veci...

elenita
19. okt 2021

Mne sa zda, ze Ty si sem pisala uz viackrat a stale riesis to iste....a este si nachylna verit tomu, ze sa stretnete len 2x do mesiaca, lebo sa do Teba zamiloval 🤦‍♀️ a tie silacke reci, ze Ty chces len sex a ked sa naskytne iny, bez vahania ho vymenis...zena, Tebe musel nejaky chlap v minulosti velmi ublizit a samu seba sa snazis klamat.