Fungujú rituály lásky?
Ahojte. Idem s kontroverznou témou, preto prosím, kto sa nemá k čomu vyjadriť, nech sa radšej zdrží. Hľadám niekoho, kto má skúsenosti alebo pozná niekoho kto skúsil rituál lásky. Funguje to?
Čo si mám pod tým vlastne predstaviť?
Nie, nic take nefunguje. Ale ak chceš prísť o peniaze tak smelo do toho
@janka_23 skúsenosť alebo len váš názor?
Aj aj 😉
Mna zaujima co tym chces dosiahnut
@janka_23 vieš mi tu skúsenosť prosím popísať? Al nechceš tu, môžem sa ozvať do správy
@minenkaa to momentálne nie je podstatné, pýtam sa na názory zo skúseností
Velmi ma to zaujima kde clovek az dokaze zajst ,vypocula si si co som ti poslala
Bola som raz u jednej pani a pýtala som sa na tieto veci. (Ja som potrebovala poriesit bylinky a boľavé kolená, keď bežná liečba nezaberala) Bolo to síce veeeeeelmi dávno, ale povedala, že taký rituál robí. Je veľmi zložitý, robí sa počas splnu, musíš tam byt osobne. Už v tej dobre to bolo drahé ako šľak (450€) každopádne dodala, že ak to spraví pripúta sa partner k tebe a už sa ho nezbavis aj, keď budeš schciet,tj napr. začne ťa bit, nebudeš schopná sa od neho odpútať. Kto tomu veri, verí kto neverí, zbytočne diskutovať.
@katka2602 ďakujem za názor. Viem že sa robia aj rituály nie osobne, skôr ma zaujímajú tie
@minenkaa ešte nie, vypočujem
Naozaj si daj pozor zahranas sa aj s vlastnym osudom
Ja som o tom počula (ale iba počula od známej ) jedna dievčina chcela až posadnuto známej muža a bola za nejakou ženou ,čo sa tým zaoberá. Muž dovtedy nejavil o mladú záujem nakoľko bol šťastne zadaný. A naozaj sa dali dokopy. Nechal ženu aj deti. Správal sa k žene úplne inak akoby to nebol ani on. Až agresívne,.Poznám ich a dovtedy kľudný, pohodový chlap sa zmenil na diabla.
Dovtedy ukážkový muž, starodtlivý otec sa správal priam posadnuto. Prestal sa zaujímať o deti o rodinu, nikomu sa nezdravil, mne pripadal ako sfetovaný.Mal plnúl hlavu iba tej mladej. Netuším či jje za tým niečo viac, alebo kríza stredného veku .Je to už veľa rokov a nakoniec sa vrátil ku žene a k deťom a žijú pekne .
to funguje na hocijakého chlapa?
Poznám jeden rituál lásky, ktorý fakt funguje... volá sa "skvelý anál".
@morpheuss 😂 no niečo na tom bude, ale podľa mňa je takýchto rituálov viac, každému podľa chuti ☺️
Bola som raz u jednej pani a pýtala som sa na tieto veci. (Ja som potrebovala poriesit bylinky a boľavé kolená, keď bežná liečba nezaberala) Bolo to síce veeeeeelmi dávno, ale povedala, že taký rituál robí. Je veľmi zložitý, robí sa počas splnu, musíš tam byt osobne. Už v tej dobre to bolo drahé ako šľak (450€) každopádne dodala, že ak to spraví pripúta sa partner k tebe a už sa ho nezbavis aj, keď budeš schciet,tj napr. začne ťa bit, nebudeš schopná sa od neho odpútať. Kto tomu veri, verí kto neverí, zbytočne diskutovať.
@katka2602 to fakt?? A viete mi dať kontakt na tú pani niečo by som sa potreboval opýtať ďakujem 😊
@katka2602 to fakt?? A viete mi dať kontakt na tú pani niečo by som sa potreboval opýtať ďakujem 😊
@michael091 neviem, to bolo viac ako 20 rokov dozadu. Ja ani netuší, či vôbec ešte žije.
Ja som o tom počula (ale iba počula od známej ) jedna dievčina chcela až posadnuto známej muža a bola za nejakou ženou ,čo sa tým zaoberá. Muž dovtedy nejavil o mladú záujem nakoľko bol šťastne zadaný. A naozaj sa dali dokopy. Nechal ženu aj deti. Správal sa k žene úplne inak akoby to nebol ani on. Až agresívne,.Poznám ich a dovtedy kľudný, pohodový chlap sa zmenil na diabla.
Dovtedy ukážkový muž, starodtlivý otec sa správal priam posadnuto. Prestal sa zaujímať o deti o rodinu, nikomu sa nezdravil, mne pripadal ako sfetovaný.Mal plnúl hlavu iba tej mladej. Netuším či jje za tým niečo viac, alebo kríza stredného veku .Je to už veľa rokov a nakoniec sa vrátil ku žene a k deťom a žijú pekne .
@cukroska kontakt na tú ženu čo sa tým zaoberá, že sa dali tí dvaja dokopy??
@cukroska kontakt na tú ženu čo sa tým zaoberá, že sa dali tí dvaja dokopy??
@michael091 To netuším to som iba picula3z rozprávania bývalých kolegýň.

Pozor na to ,Laska musi byt dobrovolna potom to nie je laska