Hádky vo vzťahu

14. jún 2023

Ahojte. Myslite si ze sa daju riesit stupnujuce sa hadky vo vztahu alebo radsej sa rozist? Mame spolu 5 rocneho syna. Partner si robi co sa mu zachce a to ma doslova vytaca uz len kvoli tomu ze ja ked len telefon nedvihnem tak mi vyvolava a vypisuje ako psychopat. Citim sa obmedzovana kvoli tomu a viem ze nemame rovnaky meter ako sa hovori a nechcem aby sa na toto pozeralo nase dieta. Velakrat po hadke zmizne vonku a pride domov az rano.

zmrzlinka2021
14. jún 2023

Tak sa nehadajte. Hádky nie sú predsa povinné.

lilyianka
14. jún 2023

No ak by mi niekto vyvolával a vypisoval ako psychopat ak by som nezdvihla telefón,už by som s nim nebola.

dagmarovita
14. jún 2023

nema mu kto dohovorit asi, nejaky rozumnejsi muz, nech sa uvedomi, zeny musia byt vzdy tie rozumnejsie, radili napit sa vody ked chces zvysit hlas, ale to su take rady...na nich asi ako na deti, kym neni zavisly, kam chodi do rana, este je nedozrety, skus mu dat nieco precitat aky je otec dolezity, hlava rodiny , ze ma zodpovednost dieta vyrastie zapamata si to, co chce dalsie nestastne dieta, ci je labilny nejaky, sama musis na neho najst k nemu cestu

mjk40
14. jún 2023

Koľko má rokov, asi ešte nedorástol mentálne na svoje povinnosti. Ťažko radiť, len tak zo dňa na deň sa nezmení. Ak nepomáha dováranie, prosenie, argumentácia a on iba svoje si hľadí, tak potom neviem, žiaľ.

vorkola
14. jún 2023

Coze, po hadke pride az rano, a ked nie ty ,tak jeho praca,ci je nezamestnany,a kde je celu noc?Nesvietia ti kontrolky?Nevyvolava tu hadku, aby mohol odist?

domkakvet
15. jún 2023

Ux si sa s nim skusala porozpravat a dost zalezi aj na tom kvoly comu sa hadate.

autor
15. jún 2023

Ano rozpravali sme sa a stale je to o tom ze chvilu je dobre a potom zase je to o tom istom

ildiko36
15. jún 2023

Mozno narokom vyvoláva hádky aby mohol zmiznúť aj môj ex to robyl a chodil ku milenke.
A s telefonom detto, zrejme zo seba vychádzal ,v kuse ma kontroloval kde som ale zrejme preto aby som ho ja neuvydela on kde je😅.Este aj navigaciu mi nainštaloval do telefonu a skril to na ploche.Nemala som zablokovaný telefon

kinlly7
22. jún 2023

aj ja mám takého doma....bombarduje ma volaním a správami, keď nedvíham ( nechcem ) alebo som v práci. Stane sa, že odíde na pár hodín preč, ale vráti sa. Vychladne. Máme spolu 4r dcéru. Ja aj on sme rozvedení, on má 22r dcéru a ja 12 syna. Sme spolu cez 8r.