icon

Hambím sa za svoje konanie na instagrame

26. jan 2022

Ahojte v prvom rade prosím nepíšte aká som blbá sama to už viem chcem sa len vyrozprávať lebo nemám komu a pochopenie aspoň trochu nakoľko som teraz na tom psychicky už dosť zle že nič ani nejem zo všetkého ma napína... Mám dcéru ročnú, jej otec nás opustil ešte keď som bola tehotná našiel si inú ja som ostala na malú sama s našimi. Až teraz po roku ma objímala samota a už som cítila že by som chcela spoločnosť chýbala mi láska, začala som si písať s jedným mužom na instagrame spoznala som ho tak že bol trochu slávnejší a reagovala som mu na deň odvtedy sme si písali. Najprv bol milý ale potom to začalo pýtal odomna fotky a podobne samozrejme že ja blbá s prepáčením nadržaná lebo rok som nemala sex som mu poslala ale neskôr chcel aj videá a keď som odmietla urazil sa ja neviem čím mi pomotal tak hlavu že som mu poslala aj to, strašne som sa zaľúbila ale nechápem prečo sama si to neviem vysvetliť veď bol úplne zlý kumne a zneužíval ma. Pomotal mi tak hlavu že som prestala jesť a mala celý deň stres nevedela sa na nič sústrediť celý deň som ho mala v hlave až tak že som sa ponižovala že som mu naschvál posielala fotky (teraz nie intímne ale normálne) alebo len srandovné videá aby mi len napísal ale on vždy len môžeš už prestať úplne som sa ponižovala😪😥. Strašne sa za seba hanbím že som matka a nemám rozum všade som ho blokla už ale strašne sa hanbím prosím nenadávate každej sa to môže stať len chcem vedieť ako sa s takým niečím vysporiadať keď trpíte hanbu a zároveň chcete niekoho kto je najväčší debil na svete rozum a naletim idiotovi už som ho všade mal za

autor
26. jan 2022

Všade som ho blokla už. Prosím neodcudzujte má každej sa do môže stať chcem len pochopenie a radu ako sa vysporiadať z hanbou a s tým že chcete niekoho takého

solange7
26. jan 2022

Pozbierat sa a ist dalej. Nerada sa paprem v starych srackach. Treba sa otriast a nepozerat sa dozadu.

autor
26. jan 2022

@solange7 ďakujem len proste ma strašne sere že som bola tak blbá nikdy som také niečo neurobila veď to zdravý rozum neberie prečo mi tak preplo

cubo2
26. jan 2022

Ja už som len čakal kedy napíšeš, že ťa začal vydierať, aby si mu poslala peniaze, inak tvoje nahé fotky a videá zverejní s pošle do správy všetkým tvojim kamošom do správy..

loliki
26. jan 2022

Proste nádych, výdych a ideš ďalej. Jedného blbca si sa zbavila, máš to za sebou. Zabudni, vymaž. Máš právo na svoje omyly. Troška si sa pobavila, on asi tiež a stačilo. Osláv, že si prišla včas k rozumu.

jana_eyre_2
26. jan 2022

Pozri každý je občas úplne blbý (teda jasné pár dokonalých jedincov robí všetko správne, nech som spravodlivá) a urobí kopu chýb, trapasov, zlých rozhodnutí.. stalo sa, to sa už neodstane.. to, že sa teraz budeš tryznit tým aká si bola, tým nič nevyriešis.. sama píšeš že si už mama, sustred sa na svoju dcéru a to čo sa stalo si odskrtni ako ďalšiu skúsenosť a pouc sa že v budúcnosti to bude iné.. nájdi si nejaké hobby, aby si prišla na iné myšlienky, ries dcéru.. zase bude dobre..

kubkovamama
26. jan 2022

Vykašli sa na to a choď o level ďalej.Teda ak ťa pánko nevydiera zverejnením apod.Ja byť tebou,zmazem aj svoj profil či účet,nech ťa to nepokúša a budeš mať svaty pokoj.Nabudúce si dáš bacha. a môj názor je,že na sociálnych sieťach nič dobré,ale samozrejme je plno výnimiek(aj tu)

bimbambom
26. jan 2022

Zo zvedavosti len , nie je to náhodou fotograf ? 😂

sapetka
26. jan 2022

No co k tomu napisat. Asi tolko ze je neskoro plakat nad rozliatym mliekom. Poucila si sa snad a nabuduce si das pozor. Ale posielat intimne fotky a videa cezinternet cudziemu cloveku? Zena kde si rozum nechala

lintu
26. jan 2022

Namiesto zožierania sa nad minulosťou sa začni venovať niečomu normálnemu - dcére, záľubám, práci, ľuďom,.... Čím viac budeš nad tým svojím trapasom rozmýšľať, tým viac ťa bude hrýzť. Ak ti to nejak pomôže, zalistuj v diskusií - trapasy menšie či väčšie sa stávajú aj druhým úplne bežne.

w123
26. jan 2022

Ale prosim ta pred takym sa hanbis co musi vytahovat hanbate fotky cez internet od cudzich zien aby si pohonkal pipik alebo ego...kasli na to, aj horsie veci sa stavaju, aj ty mas pravo mat chut na sex no a co ze si matka to sa nevylucuje, aj robit chyby zivot ide dalej, ked ti to bolo neprijemne nabuduce to uz nerob a hod to za hlavu nic take strasne sa nestalo

miadi
26. jan 2022

Hlavne si prestan sypat popol na hlavu. Stalo sa. Nikoho si nezabila. Len si bola naivna a doverovala neznamemu z netu . Daj si pokoj s Insta. Je to len tvoje nahe telo nic hrozne Aj Keby to zverejnil. Tvoje dieta Ta potrebuje v klude . Raz najdes lasku alebo aspon chlapa co naplni tvoje potreby. Nic hrozne si neurobila. Zivot ide dalej. Len si davaj pozor aby si sa nabuduce zas hnet nezalubila do niktoša co mu na tebe nezalezi. A nevnucuj sa ked zaujem vyprcha. Asi si velmi mladucka o par rokov toto bude len jedna trapna prihoda nepodstatna. Hlavne to uz tak neprezivaj.

anita6666
27. jan 2022

Nechápem ako môže niekto používať tu stupiditu ako táto platforma...koncentrácia ku*iev a úbohých betahonicov....zruste niekto tuto blbost

adrestia
27. jan 2022

Hanbi sa za svoj pravopis!

autor
27. jan 2022

@adrestia čo píšem diktát pani učiteľka? Vy ste čo Štúrova prapra vnučka? Pokiaľ nemáš doktorát tak sa ty hanbi že niekoho poučuješ

karolinakr
27. jan 2022

Inak ako bolo v mode vydieranie, že zverejnim tvoje fotky nahe a videa tvojim priatelom, ja si sice videa nerobim a bola by to hanba ako svet, ale v podstate by mi to bolo jedno, trapas, no a čo, žiadne miliony by som neplatila, akurat priatelia by asi neboli nadšeni vidieť ineho priatela naheho

slovakboy
27. jan 2022

Je to uhol pohladu. Ty sa nemáš rada a tvoje sebavedomie kleslo a tvoje vedomie sa nachádza v hladine vina a hanba. Naladila si sa na vlnu viny a hanby. Ja ťa však vidím z úplne iného uhla. Si mamička malého človiečika a pre mňa si bohyňa života. Pre svojich rodičov si dcéra ktorú milujú. Nahé fotky v tomto storočí už nič neznamenajú. Nech si ich trtko strčí niekam alebo nech sa na nich robí. Veď on je úbožiak nie ty. On sa doprosoval fotiek. On ťa klamal. On by mal byt v hladine viny a hanby. Lenže on je v hladine pýchy alebo apatie to je úplne jedno. S celým týmto ti pomôže čas. A cvičiť nemyslenie. Každému to tu odporúčam mne to pomáha. Odpusti. To znamená pusti všetky vlákna , väzby, ktoré ťa zväzujú s tvojou minulostou, s ním. Možno ho ešte miluješ ale nemysli na to to prejde. Trenuj nemyslenie. Na nič nemysli aspoň pár sekund. Myslienky vyskočia zo skrine ale ďalej ich tam odlož trenuj to a nevzdávaj sa pri neúspechoch, pusti si relaxačnú hudbu jogove dýchanie cvič a objimaj sa s dcérkou aj nahé telo na nahé telo. Bozkaj ju a rozoravaj sa s ňou. Ver mi že čas to vylieči nejaký čas budeš prežívať trápenie ako teraz ale bude to stále lepšie keď budeš dodržiavať tieto postupy.
Ešte jedna vec: nahlas si opakuj tieto slová: aj keď sa hanbím za to čo som porobila aj tak sa mám rada a prijímam sa. Aj so svojimi chybami sa prijímam. To môžeš dodať nemusíš tu druhu vetu. Opakuj to viac krát a nahlas.