Holia sa vaši muži na intímnych miestach?
Manželka sa sťažuje, že sa tam dole neholim. Je to vôbec potrebné?
@anonym_autor veď ak to partnerke urobí radosť, je to taký problém?
@anonym_9827a1 nieje to potrebne vobec
@charaka mozem sa spytat co Ti je prijemne na spotenych chlpoch pri sexe ? Normalne sa pytam, nerypem. Akoze tie chlpy Ta vzrusuju ? Nerozumiem.
Chapem ze niekomu chlpy nevadia (vsak kazdy podla seba 🙂 ) ale toto som teda este necitala
@ivik4 pred sexom sa neumyvas a dole sa clovek takmer vobec nepoti to by si mala vediet
Je potrebne, aby sa holila tvoja manzelka? Pre mna je to zaklad hygieny u oboch, kazdy to nejako ma.
@anonym_d8a2c0 som nevedel ze holenie je o hygiene ja som myslel ze hygiena sa je umyvanie a potom preco mas vlasy tie si predsa umyjes a povazujes to za vybavene dobre hluposti pises
@anonym_autor nezniesla by som neoholeneho alebo aspon neupraveneho muza, pre mna je to v prvom rade hygienicka zalezitost rovnako ako pouzivanie bidetu, zubnej kefky alebo sprchy. Ale tak asi uz nemas potrebu byt pre manzelku pritazlivy a asi ani mat s nou sex.
@sissy27 holenie nieje hygiena oholena a umyta smrdis tak ci tak dobry nezmysel
Pre mňa je to základná vec čo sa týka hygieny. Veď to musí byť nechutné mať to tam zarastené či už u žien alebo u mužov...
@anonym_52d2fd hygiena je o umyvani nie o holeni oholena neumyta smrdis tak ci tak
Ja preferujem u mojho chlapa trochu upravene chlpy a nikdy mi nesmrdel. To co je za uvahy 😅, to akoby chlapom smrdeli fuzy, alebo zenam hlavy.. Ja som kedysi byvala dohladka, na prianie mojho priatela mam uz nejaky ten rok ciarku.. ale holim sa len v nedelu, takze byvam chlpatejsia pocas tyzna, ale jemu sa to paci. Mna to velmi pozbudilo, lebo byvaly manzel vyzadoval dokonale hladke vyholenie, aj noh, stehien.. vlastne som zila 20 rokov pod tlakom, ci som pre neho "dost" vo vsetkom. (btw nebola som nikdy dost"). Som rada, ze som mala moznost spoznat vo svojom zivote muza, ktory ma lubi bez podmienok a mozem byt sama sebou.. a teda nevsimla som si, ze by sme sa museli viac sprchovat, lebo smrdime 😅🤣.. alebo sme len humusaci 😂😂😂
@dadis uplne suhlasim
Môj sa holí a je to potrebné. Jemu vadia tie chlpy, rád športuje, tak asi aj preto. A pre mňa je to len bonus, že mi nevleze do postele sandokan alebo tarzan 😂
Pre mňa je to základná vec čo sa týka hygieny. Veď to musí byť nechutné mať to tam zarastené či už u žien alebo u mužov...
@anonym_52d2fd sa holis od 11-12rokov pravidelne?
@sissy27 holenie nieje hygiena oholena a umyta smrdis tak ci tak dobry nezmysel
@rasto8181 ty si teraz vyliezol z jaskyne aby si tu reagoval na kazdy prispevok v pol roka starej teme, ci ako?
Holenie je sucastou hygieny, neoholeneho chlapa by som nechcela, koniec diskusie. Ty si maj preferencie ake chces.
A nie, oholena a umyta vazne nesmrdim 🤣
@anonym_52d2fd hygiena je o umyvani nie o holeni oholena neumyta smrdis tak ci tak
@natalka13 ano, aj ked asi v 11-12 mi ziadne chlpy nerastli ale odkedy rastu sa holim. Neprijemne ma to picha-svrbi ked nie. Holim sa kazdy den, maximalne obden. Az tak vela casu to nezaberie aby som nestihala. 😉
@rasto8181 sprchujem sa kazdy den, ked cvicim alebo v lete aj 2x ale napriek tomu mi holenie pride ako zaklad hygieny, ktore k tomu patri.

@miricka77 si holia pazuchy. Na dielni si niektorí môžu pod pazuchami vrkoce zapletať a je to hnus. A nech mi nik nevraví,že to nesmrdí. To pižmo cítiť riadne a tie brmbolce pod pazuchou sú grc. A chlpaté vajcia oblizovať musí byt tiež úžas. Ja som v šoku,koľkým z vás nevadi,že sa muž neholi dole a pod pazuchami.
Potom sa nečudujem,že mi takí chlapi chodia na dielňu. Fuj.
@miricka77 pyzmo smrdí či si oholena alebo nie dobré nezmysly . A darmo sa oholite a myslíte si že nesmrdite realita je bohužiaľ iná smrdite celé je to len o umývani a nie o chlapoch