Horí vaše srdce pri stretnutí s bývalou láskou?
Hori vase srdce aj vo vyssom veku pri vasej velkej laske, ale teraz tym nemyslim vasho priatela, manzela, ale mam na mysli napriklad vasu byvalu velku lasku, alebo lasku z detstva a ci je to aj po rokoch po vasej 40 tke, 50 tke, ked ju stretnete, napriklad ste v meste, v obchode a on stoji pred vami, potom ci po tomto stretnuti na neho este dlho myslite?
Nie
Nie moja jedina laska je sucasny priatel. K byvalim absolutne nic necitim, vyhasli tie lasky z nejakeho dovodu a z platonickych detskych lasok uz som tiez vyrastla.
@anonym_autor Urcite nie 😅
@anonym_autor nie, mojou láskou je môj muž , dlhé roky
@anonym_autor nie moja jediná láska je môj manžel mala som len také detské prázdninové
nie. čo bolo bolo a pre niečo sme sa pred tými rokmi rozišli…
Neblázni 🙂 sú dni, keď by som môjho najdrahšieho najradšej hodila do drtičky a spláchla do kanálu, obrazne samozrejme. Ale je to môj úžasný chlap so všetkými priblblými vlastnosťami a nápadmi. Spolu sme sa rozhodli, že chceme žiť spoločný život a skúšame to už 23 rokov. Obaja sme názoru, že nikdy nevieš čo príde, ale ak by niekto z nás tie city už nemal, ukončíme to v dobrom, kým jeden druhého zraníme. Pokukovať po bývalej lásočke už je náznak zrady.
Nie, k ľuďom, ktorí už do môjho života nepatria necítim nič. Sú minulosť.
@anonym_autor srdce nie, možno v gatkach mi začne horieť 🤣 ale ak máš 12 tak je to pochopiteľné, počkaj ešte tak 20r a prejde to
Áno, mám už 50+,ale keď stretnem môjho bývalého tak mi začne biť srdce a som v rozpakoch pri ňom. Boli sme spolu keď som mala 30.
Nie .Kvôli niečomu je to už ex takže nie
ale áno, nedávno som nečakane stretla kohosi po viac ako 20. rokoch. a veru nebolo mi jedno 🤭
Dlhé roky áno teraz už nie ,lebo som konečne našla niekoho kto je rovnako strelený ako ja 😋..konečne som našla kľud vo vzťahu .
@anonym_autor Áno, a je to preto, že môj bývalý sa ku mne správal oveľa krajšie ako sa kedy ku mne správal môj manžel. S bývalým som bola dva roky, cca pred 27 rokmi. Mala som vážne zdravotné problémy a on ma neopustil, ale podporoval a miloval. Rozišli sme sa kvôli mojim rodičom, lebo robili zlobu v našom vzťahu - nemuseli ho. Dodnes ľutujem toto rozhodnutie, lebo manžel je v porovnaní s ním iba obyčajný bezcharakterný chrapúň.
@anonym_autor Áno, a je to preto, že môj bývalý sa ku mne správal oveľa krajšie ako sa kedy ku mne správal môj manžel. S bývalým som bola dva roky, cca pred 27 rokmi. Mala som vážne zdravotné problémy a on ma neopustil, ale podporoval a miloval. Rozišli sme sa kvôli mojim rodičom, lebo robili zlobu v našom vzťahu - nemuseli ho. Dodnes ľutujem toto rozhodnutie, lebo manžel je v porovnaní s ním iba obyčajný bezcharakterný chrapúň.
@anonym_0c6cbf ty jo
@anonym_autor srdce nie, možno v gatkach mi začne horieť 🤣 ale ak máš 12 tak je to pochopiteľné, počkaj ešte tak 20r a prejde to
@anonym_937a23

@anonym_autor ja uz pomaly neviem kto to bol a zijem uplne inde nez som zila tak ze ani nehrozi aby som kohosi stretala