icon

Hračky pri sexe - ako to navrhnúť priateľke?

23. aug 2020

Sme s priateľkou už dva roky a rád by som nas sex vylepšil. Je to všetko super, milujeme sa na netradičných miestach, a podobne ale mna stále strašne lákajú hračky. Napríklad by som rád skúsil sex keď budem mať análny kolík, keď mi pri sexe drazdi zadok prstom tak šalejem, ona to vie a keď sa dá tak ma takto dráždi. Ale bojím sa jej to navrhnúť že by som ho kúpil a povedať jej o tom. Ona mi hračky veľmi nespomína. Len raz mi povedala že by chcela vyskúšať niečo vybrujuce ako by ju to urobilo. Mám to rovno objednať a ani sa nepýtať? Prekvapiť ju? Kúpil by som aj jej aj sebe. Ale dosť sa bojím ako zareaguje. Ona je taká impulzívne dosť. Ako by ste to brali dievčatá ak by vám priateľ niečo také povedal že by chcel skúsiť? Alebo rovno objednal? Ja mám v tomto veľmi veľkú fantáziu ale bojím sa to prejaviť že si pomyslí že som nejaký divný :D
Všelijaké hračky by som rád skúsil, nemám v tom nejak extra hranice :D Len zas nechcem si pokaziť to čo už mám. Ona má strašne rada sex a veľa orgazmov. Ale možno by sa jej to páčilo pridať aj hračky. Ale ako to zistiť.

Strana
z2
marion09
23. aug 2020

Ty chces zistiť anonymné a my ti máme odpisovať pod svojím nickom?👍

katyav
Autor odpoveď zmazal
jaskolka
23. aug 2020

Veď na to jedine s nou sa musíš porozprávať, nikto iný to neporadí

lucinkab
24. aug 2020

Chlap ktory ma potrebu si pchat do zadku kolik je cisty buzerant
...

monika2012
25. aug 2020

Nekupuj nič poza jej chrbát. Normálne choďte spolu do sexshopu a dohodnite sa, čo áno a čo nie. Netlač na pílu, nič nasilu, iba to, čo bude chcieť. Niečo, čo bude pre ňu príliš, nekupujte, a to si nechaj iba vo svojej fantázii.

sickynickyobsadene
25. aug 2020

No podľa mňa je ten kolík v rici nechutný.bleee

kikina84
25. aug 2020

No ja by som to asi brala tak, ze by som odisla od teba na fleku a to ani nie som veriaca..😃..ja si proste neviem predstavit a asi ani nechcem keby za mnou moj muz dosiel a povedal mi prosim ta podrazdi mi prstom anal 😆..ako bez srandy teraz..ale asi to nie je vseobecna otazka co by sme my zeny robili..kazdopadne drzim palce v realizacii 😊

Strana
z2