Hygienické skladovanie pomôcok
Ahojte baby, ak máte za dverami spálni takéto nejaké vecičky, ako a kde ich skladujte? My ich často nepoužívame, preto semtam mám pocit že ak boli len tak pohodené mesiac v šuflíku tak nie je najlepší nápad aby boli bez prípravy niekam strkané. Taktiež na druhej strane, ísť umývať do kúpeľky takéto veci v najvzrušujúcejšom momente nie je najvzrušujúcejšie. Ako mať takéto veci odložené, zároveň maximálne čisté a ideálne dlhodobo?
Vraj bavlnené látkové vrecúško sa odporúča - minimálne jeden článok to odporúčal, ale viac som o tejto téme nenašla, tak zakladám, nech si prípadne dáme nejaké tipy.
@pribinak asi mysli eroticke
To vy niektore ste ozaj vygumovane, ak sa na toto niekto pyta🙉👎. A kde mas odlozit gate, ci vlozky nechces poradit?
@petulda333 ano, v kategorii "Za dverami našich spální" som myslela eroticke
@konra6 Mam v celku dost pomocok🙂 V sufliku mam plastovy box- bez vrchnaka a tam ich mam naukladane🙂)) Po akte umyjem teplou vodou a antibakterialnym mydlom, pripadne dokladne lactacydom a na zaver nastriekam sprejom specialne na to urcenym🙂 Pretriem vreckovkou a dam naspat…
@akinom0077 dakujem, prave taketo odpovede som ocakavala 🙂 Plastovy box mi tiez napadol okrem latkoveho vreca. Som googlila ci je aj nieco konkretne, ale nenasla som nic na eshopoch. Asi musi posluzit nejaky z ikei :D
@cocolino234 primitívne sú otázky, odpovede sú trefné, aby niektoré zapojili vlastné mozgové bunky, ak ešte nejaké majú činné. Aby za nich nemuseli rozmýšľať iní. Ale potom by skostnateli tvoje, lebo by si nemala komu radiť 😂
@oli18 boze ty musis mat hrozny zivot,ked sa takto ventilujes.
@petulda333 Reagujes otrepanou frazou🙈 Kaxdy, kto reaguje opacne, ako dav, ma nudny zivot, ma komplex a bla bla..... Inu reakciu ani necakam. A zivot mam super, mas mi co zavidiet😃
@oli18 ty si otrepana cela a kedze som mala tu cest si precitat tvoje vyjadrenia,tak ver,ze ti nemam co zavidiet. Zivot mame nadstandardny a nepotrebujem sa tym chvastat
@konra6 🙂

@konra6 kde čo skladovať, to poradiť neviem, ale viem, že hYgienicke, nie s mäkkým i