Ide o neveru?
Ahojte, potrebujem poradiť či som ja paranoidna…mam priateľa 31 ja 28 sme spolu niečo cez rok, budúci rok plánujeme svadbu teda plánujem zatiaľ len ja, pozerám voľne priestory, catering, DJ, foto, kameru, on k tomu nepriložil zatiaľ ani ruku, nevadí je ešte čas…bývame spolu 3 týždne v mojom byte, už sa trošku oteplilo tak som sa rozhodla spratať zimné hrubé bundy a našla som v jednej jeho krabičku s kondomami, nebolo by to nič prevratné keby my kondomi vôbec nepoužívame, ja sa chránim antikou, jeden tam chýbal…samozrejme som ho s tým konfrontovala, že čo to ma byt či niekoho má a on mi tvrdí že keď sa sťahoval ku mne do bytu tak ich doma našiel pri sťahovaní skrinky tak ich šupol do vrecka lebo akurát vošiel jeho otec, a že nad tým nemám rozmýšľať že normálna vec…aj by to bolo uveriteľné keďže mal predomnou 3 známosti ale nejako mi to nejde do hlavy…zacala som si spájať veci, mobil vždy berie so sebou aj keď ide na wc, ja mam svoj hocikde pohodený môže sa kedykoľvek pozrieť, on aj keď mi ukazuje fotku na svojom tak ho nepustí z ruky, keď sme ešte nebývali spolu a on býval s rodičmi tak cez víkend som mu vždy navrhla keď ma voľno ze môže prespať u mňa, vždy odmietol…vidali sme sa len cez týždeň večer na pár hodín potom vždy odišiel, v soboty málokedy a to len cez deň a v nedele poobede do večera, za ten rok možno prespal 10x…pred 2 týždňami bol prvýkrát z prace na služobnú cestu a nebol celý víkend doma..aj keď som mu volala tak nedvíhal alebo odpisoval len sporadicky lebo vraj nemajú čas..napadlo mi či ma nepodvádza keďže tu priateľku čo mal predomnou (poznáme sa z videnia, z čias puberty) podviedol viackrát a aj mi písala že si mam 2x rozmyslieť či chcem takého chlapa ale on sa zadúšal že bol opitý a nevedel o sebe že inak by to nikdy neurobil…teraz sa so mnou nebaví keďže som ho zacala podozrievať, už aj začína že nevie či bol dobrý nápad spolu bývať keď ho takto kontrolujem…minule mi pri hádke vykríkol že už sa teší keď pôjde o 2 týždne na ďalšiu služobku že aspoň si odomna oddýchne…to sa mi tiež nezdá keďže doteraz nikde nechodil ale vraj keď chce povýšenie musí sa hrabať
Ver svojej intuícii. Smrdí to aj mne...
Podviesť ťa može v ktorýkolvek moment aj bez toho že sa niekde budú válať kondómy. Ak mu neveríš, prečo s ním chceš byť?
Najprv sa vyjadrím k tomu, že bol na služobke a ty si mu vyvolávala a vypisovala. Môj muž chodí často pracovne preč. Nikdy mu nevolám, volá on mne, vždy keď skončí prácu a je na hotely na izbe. Verím mu. Nemám dôvod ako stíhačka mu vypisovať a čakať, že na služobke bude počas dňa so mnou písať ako nejaká kamoška. A teraz k tvojmu priateľovi. On svoju ex podvádzal viacnásobne, ja by som do vzťahu s takým chlapom vôbec nešla. Nešla by som s ním ani na rande a nie si ho ešte brať. Ak je to charakter, že opakovane podvádzal, tak ten charakter neverím, že sa zmení. Charaktery sa ľuďom nemenia.
Mne by začali blikať kontrolky keby nechcel dat z ruky telefon....prečo s tym ma problém? U nás sa bežne telefóny volajú kade tade, keď ideme v aute a mne dôjdu dáta, tak surfujem cez mužov telefon...žiadny problém. Kondómy ešte nie su dôkaz..ale sálu a fotografa by som ešte nezhanala . Pri svadbe si musíš byt ista ze mu môžeš veriť...
Ja som s muzom 15 rokov, stale chodi na zachod s mobilom, ked ide von s chalanmi, tiez mi neberie telefon. A nejak mi to nepride tragicke. Nemam pocit, zeby ma podvadzal
ja tiez chodim na zachod s mobilom, chodim si tam totiz oddychnut 🙂 a inak vyjadrim sa len v skratke - preco si chces zobrat muza, ktoremu nedoverujes? ci uz si to konstruujes alebo nie, evidentne mu nedoverujes
On aj býval s bývalými priateľkami? Asi nie, plánuješ svadbu a máš aj zásnubný prsteň? Požiadal ťa o ruku a vravel že si ťa chce zobrať? On by to možno chcel tak jednú mať doma a inde si užívať. Tu je problémov veľa hneď na začiatku. To nebude len krabička kondómov, podozrenie máš už dlhodobo a tu to vyzerá že ty si chcela spoločne bývanie a svadbu oveľa viac ako on, ty na 90% a on len na 10%. Buď je lenivý na tieto veci alebo je s tebou len dočasne.
Cele zle.. ta vyhovorka s kondomami 🤦♀️
Ja by som teda ziadnu svadbu neplanovala
Ja by som hlavne... pokial uz teraz toto riesis a podozrievas ho... neplanovala svadbu
Vsetko moze mat vysvetlenie. Ale aj nie. Ale ta jeho byvala je velky zdvihnuty prst! Ak ti tvoj siesty zmysel nieco hovori, ver mu. Kontroluj, preveruj. Ak mu vraj mozes doverovat, nech ti ukaze mobil.
Muzi nevedia klamat, oni sa raz prezradia
Dokedy majú tie kondómy záruku? Sú staré,alebo nové? Aj to veľa napovie
Sú taký chronickí podvádzači, je to až ako závislosť, ale kľudne môže byť odkedy ma teba že nepodvádza a ta krabička tam bola ešte so staršej doby (súdiac podľa toho že ešte nie ste až tak dlho spolu) ale to je tak na 5 percent pravdepodobnosť. Inak keď pozerám chlapske fora kde si píšu o kurvách tak je strašne fakt strašne veľa takých čo vyhľadavajú platený sex (a ten je s kondómom- takže kľudne môže takúto zábavku vyhľadávať vo voľnom čase keď nie ste spolu aj on sám).
Mrzí ma to, ale toto nie je verny chlap.
a ano presne ako hovorí @anos18, pozri datum. kondomy su od kupy tak cca 4 roky v zaruke. t.z. ak su nove je tam do cca 2025 a viac. ak su stare tak ok. budu do tohto roku. max.
Zásada č 1, nikdy si nezačni s niekým, kto už v predchádzajúcom vzťahu podvádzal.
V momente, keď si to zistila, mala si ho poslať tam, kde slnko nesvieti🙈🙉.
Je to kur@vnik a taký sa nemenia.
Skús trochu ubrať z predstavy, že sa blíži tridsiadka a ty potrebuješ zakotviť v manželstve, pretože to proste nemôže dopadnúť dobre, keď si pre tieto ciele ochotná zavrieť obidve oči.
Manžel Di píše s kolegynou
podvadza nepodvadza, to fakt planujes svadbu s niekym, s kym mas vztah tohto typu? podla toho, ako to opisujes, to nie je ani dobry kamarat, nie ze partner.. ved z toho nie je citit ziadna blizkost, laska, dovera.. naco ti je zivot s takym clovekom? .. a este ta minulost.. si dopraj nieco lepsie
Na tvojom mieste by som prestala planovat svadbu a zamerala sa na to, ci toto je chlap, s ktorym chces zit. To, ze mu neveris a mas pochybnosti, by mal byt pre teba varovny prst. Nehovoriac o tom, ze aj ked nemas priame dokazy, nepriame mas...a hlavne, ak ti tvoja intuicia hovori, ze nieco nie je v poriadku.
AKo chapem, je to taka vec, ktora vyvola rozne pochybnosti, ale tak inic ineho zatial v rukave nemas a kladne sa mohlo stat, ze jeho verzia je pravdiva
no, mala si ten pribeh pisat od konca: ked sa tesi na sluzobku aby si oddychol a nevie ci je to dobry napad spolu byvat, tak mu navrhni nech sa teda zbali a ide domov... medzitym si to dobre premysli, bud sa to utrasie a vyjasni a bude dobre, alebo pochopis, ze tadialto cesta nevedie, lebo ked uz rok pred planovanou svadbou ti hovori ze ho otravujes, tak je to na zamyslenie. ta jeho minulost, no skratka partner na pohladanie. a teda svadbu by som neplanovala, tomuto dala volno a pozerala po niekom inom.
@melanta volala som mu len večer už okolo 7-8 keď som vedela že už by mali skončiť, ale pravda písala som mu aj počas dňa ale nie také správy že ,,čo neodpisujes?!” skôr iba také veci že napr otec šiel do nemocnice atd.
@anos18 neviem to mi nenapadlo si pozrieť, keď som mu tie kondomy ukázala tak ich vzal a už som ich nevidela
Doteraz som mu verila nemala som žiadne pochybnosti ale po tých kondómoch mi začali blikať kontrolky a spájať sa veci ktoré som doteraz nevidela…náš vzťah bol fajn aj laska aj vášeň, výlety, máme si aj o čom povedať inak by som s ním do vzťahu nešla, ale máte pravdu trošku som bola zaslepená láskou ked som prehliadla tu neveru lebo som mu verila že sa fakt zmenil…svadbu navrhol najprv on, po 8 mesiacoch ma požiadal o ruku, najprv bol z toho paf že zoberme sa ale potom ho to prešlo a ostalo to na mne, ale teraz ked si tak vezmem tak chvalabohu asi s tou svadbou to nebude najlepší nápad
Určite stopni plánovanie svadby, tak ako ti tu radia ženy vyššie. Časom sa to vykryštalizuje.
To je škoda, že ich už nemáš
Tak mu povedz ze nech sa odstahuje,že ty nemáš záujem o takýto vztah...
No ako chlapi budu vzdy tuzit po roznorodosti, to je fakt, niektory to povie nahlas iny si to necha pre seba a teda moze vyzerat ako svaty obrazok, a pritom ked ho nik nevidi dabel. Ako nikdy si nik nemoze byt isty nicim v dnesnej dobe pri dnesnych moznostiach. Myslim, ze aj niektore zeny co tvrdia, ze ich muz asi nic on je taky a taky mozno maju parohy nasadene. Nemyslim vsetky samozrejme 🙂. Proste niekto to vie dokonale skryvat a nedava nic najavo, ale v hlave co ma tam nik nevidi.
Bývalé majú pravdu
Uz sprostejsiu vyhovorku s kondomami si nemohol vymysliet a tie utoky na teba,bol prichyteni,tak to chce hodit na teba. Byt tebou,zistim si,ci maju vobec sluzobky v praci. Neveru si vsimnes aj tak,ze zrazu meni svoje zvyky,napr zacne akoze pravidelne chodit na nejaky trening alebo sluzobky a podobne .

Nuž, to je ťažko v tomto..priame dôkazy nemáš. Začni byť ešte viac ostražita..pravda raz vyjde na povrch. Bud raz nájdeš priamy dokaz nejaký alebo nenájdeš. Nemáš čo urobiť teraz.