icon

Idú dnešné ženy po peniazoch?

2. nov 2022

Dali by ste šancu 35r mužovi začať si s vami vzťah, ak by nemal nič nasetrene?

Strana
z2
vevesh
2. nov 2022

Zalezi od charakteru cloveka, kedze osud vie byt vrtkavy. Ak by 20 rokov sedel na zadku a nerobil by, len mamahotel fungoval, tak nie, ani by ma nenapadlo. Ak sa nevydarilo podnikanie a stoji s 0 na zaciatku, je usilovny a ctiziadostivy chlap, preco nie. Este stale ma 30 rokov do dochodku a aj dost casu sa vypracovat. 35rocny chlap je este stale mlady chlap plny sily s urcitou rozumovo-skusenostnou vybavou, ktora vynahradi "strateny cas"...

river_song
2. nov 2022

A mna zaujima napríklad co ked je to naopak? Co ak zena 35, slobodna, bezdetna, nemá ani floka, ani karieru, ani vlastné bývanie (detska izba u rodičov sa neráta) sa zaujíma o muza ktorý zabezpečený je?

ropucha6
2. nov 2022

@river_song toto je rovnako pofiderne

macekovam
2. nov 2022

ved odpovedz si sama na tu otazku ked si zena vies ci idu ci nie...

panelacikova
2. nov 2022

@vevesh tie posledné tvoje slová znejú strašne dvojzmyselne (to nič v zlom) 😀

sticker
panelacikova
2. nov 2022

@river_song zlatokopka...

morgane1975
2. nov 2022

Prečo nie.. ale dala by som si pozor a osetrila majetkove zalezitosti keby nahodou… a samozrejme musel by mat stabilnu pracu. To je zivot.

ivik4
2. nov 2022

Ja nie
Bodka 🤷‍♀️

vroni
2. nov 2022

No to mi je už len charakteristika, že nema nasetrene.... Môj muž mal presne 35, keď sme sa zoznámili. Pre sebou bankrot taky, až mu guľky okolo uši hvizdali (obrazne, nie doslovne), na krku tri deti a v rukách nič. Ale tiež bol pripravený bit sa s celým svetom (zase len obrazne) a vstať ako fenix z popola, ta energia bola neuveriteľná. Postupne sa dostal z problémov a vybudoval si celú existenciu od nuly druhýkrát. Dnes má všetko v niekoľkonásobnej miere späť, postavenie, peniaze a dobrý život. A full house, keď sa k jeho pôvodným trom deťom pridaju aj dve naše. 🤣 Nič o človeku nevypoveda, že nema nasetrene. Keď nema chuť pracovať a niečo dosiahnuť, byt samostatný a sebestacny, môže mať aj milióny a nič z neho nebude. Radšej ambiciózny chlap bez peňazí ako mamanek, čakajúci na veľké dedičstvo (po rodičoch)

river_song
2. nov 2022

@river_song
@panelacikova ano, tiez si myslim.. bohuzial sa na to môžem len pozerať 🤦🤷

seli970
Odpoveď bola odstránená
queen_mary
2. nov 2022

Ja nie 😜😀

vilma7
2. nov 2022

Poď žiť do zahraničia kde byty, domy stoja okolo milióna...🤣🤣🤣

Nie, pokiaľ by som nemala ani ja vlastný byt (neviem čo je u teba čiastočne našetrené) tak by som to nevedela žiadať ani od partnera.

221girl
2. nov 2022

Nie je to o peniazoch... to hovoria len všetci ohrdnutí chlapi. Ale je to o nejakej úrovni partnerov, o rovnakých názoroch, hodnotách, inteligencii, úrovni priateľov a podobne. A bohužiaľ, to väčšinou ide ruka v ruke.... Z toho vzniklo to celé, že "dnešné ženy idú po peniazoch". Dnešné ženy sa snažia vzdelávať, dosiahnuť určitú úroveň v práci a podobne. A keď je raz svojím spôsobom žena kariérne úspešná tak ju vrcholne udupáva žiť s človekom, s ktorým sa nemôže napríklad porozprávať na určitej úrovni o svojej práci. S ktorým nemôže prediskutovať nejaké finančné investície, za koho sa musí v spoločnosti, v okruhu svojich známych svojím spôsobom pre niečo hanbiť a podobne. Každý človek chce mať pri sebe niekoho s kým sa porozpráva, niekoho kto ho bude určitým smerom rozvíjať... a toto nefunguje pri partneroch, ktorý nedosiahli v určitých smeroch aspoň podobnú úroveň...

savanna
2. nov 2022

Myslim, ze sancu by som mu urcite dala. Predovsetkym by som sa ho na to zo zaciatku urcite nepytala no a neskor, ak by mal ine pre mna zaujimave hodnoty, uz by som to ani neriesila.
Samozrejme, za predpokladu, ze by to bol slusny clovek, nie nejaky polomafian, ktory by plaval v dlhoch a pochybnych vodach.
Ak by mal normalnu pracu a bol by fesak (toto je u mna omnoho dolezitejsie ako vyska konta 😁), tak ano, isla by som do toho a spolocne s dvoma prijmami by sme to nejako zvladli.

sivana09
2. nov 2022

Ja ti poviem za seba. Idem po peniazoch. Velmi. Peniaze su jednou z najmotivujucejsich odmien pre mna. Pracujem za peniaze.
Ale pri vybere muza som nepozerala na jeho majetky, netušila som, ani som sa nezaujimala, ake ma uspory. Mal 32/33 ked sme sa spoznali - prvy pracovný den pre neho (po polroku na Slovensku-cudzinec) a pre mna prvy den v novej praci.. a ak by nebolo tejto prace, nemal by ten mesiac uz ani za co jest... Dva roky na to sme si kupili dom, nove auto... A s peniazmi sme zatial ani ziadne problémy nemali. Mozme si dovolit kupit cokolvek. Kedykolvek.

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
littlefiona
3. nov 2022

Ja to vidím takto, po stáročia sa ženy rozmnožovali najmä so silnými schopnými mužmi, pretože vedeli, že ten zabije a prinese nejaké to zviera a postará sa o ňu a o deti, prežijú. A za tú dobu sa toho až tak veľa nezmenilo, ženy sú priťahované k šikovným, sebestačným mužom a muži, keďže sú viac vizuálne orientovaní hľadajú u ženy krásu a mladosť. Samozrejme žijeme v modernej dobe a môžme preberať vo veľkom, dostupnosť parnerov sa internetom zvýšila a taktiež každý človek má iné preferencie, hľadá povedzme aj inteligenciu atď. Ale základ zostáva ten istý.

Strana
z2