Inšpiratívna kniha pre chlapov, ako uspokojiť ženu
Prosim o nejaku inspirativnu knihu pre chlapov, ktora by tomu mojmu vysvetlila, ako motivovat zenu, mna, k sexu. Mame dost problem v spalni, on by aj chcel, ale ma svojim pristupom od toho iba odradza. Ja mu vysvetlujem roky, co potrebujem, ale mozno to neviem podat formou, ktorej by rozumel, ktoru by prijal. Nieco o tom, ako zenu navnadit. Robit to iba z povinnosti, alebo lutosti ma uz nebavi. Ma niekto nieco osvedcene?
Prepáč, ale ja tak dávno som sa už nezasmiala, že mi slzy tiekli z očí. Proste tak dobre tvoríš vety.
Začala si sexuológom, potom psychológom a nakoniec, manžel nie je sebec, nie je ignorant, ale proste horšie chápe. Proste, kniha to istí.
Vieš čo, choď do Wordu v PC, naťukaj si presne čo chceš a vytlač. Nechaj mu na stole, keď bude piť kávu.
@eva112014 toto neni zlý nápad

Ty chces aby sa chovat viac ako zalubenec mojkal Ta hocikedy pusinkoval hocikedy.. ale pises ze ked ti da cez den pusu Tak potom Dumas ze to bolo len preto aby bol vecer sex a teba hnet prejde chut. Cize on ti aj da cez den pusu a je zle. Cize on mà “problem “ zariadit svojim chovanim alebo skor tym co nerobi aby si ty po nom tužila.? Vies ze by bolo jednoduchsie tu zmenu vyvolat od seba? Zeby si mohla zacat tužit a prevziat iniciativu? Ten vas sex je taky onicom ze sa po nom citiš použita? Ty nanho sama nemas chut naladu len tak prirodzene bez tej romantiky ktoru od neho chces? Mne sa zda že problem je vo vas oboch. Ty chces od neho aby robil veci ktore neciti aby si ty citila veci ktore necitiš. . Mozno by stacilo mat ten sex spontanne castejsie aj z tvojej iniciativy a on sa bude tiez inak chovat. Akcia=reakcia. ( nie kazdy chlap sa chce len tak cmukat .. Mozno ten vztah potrebujete celkovo okorenit obnovit )