Intímna otázka
Ahojte,mám taký problém že sa mi páči ak je moja manželka tam dole poriadne chlpatá .Viem že dnes je všetko nastavené ináč a berie sa to tak že je to nehygienické a zaužíva sa názor že mužom sa páčia vyholené.No u mňa a myslím si že aj u veľa iných chlapov ak nie väčšiny to tak nie je. U mňa to zvýrazňuje jej ženskosť podobne ako to že má veľké prsia. Z mojej strany to veľmi obohacuje náš sexuálny život a je to pre mňa veľmi vzrušujúce. Manželka je veľmi atraktívna žena, od prírody obdarena pekná a myslím že aj čo sa ochlpenia týka viac ako je priemer.Možno aj to je dôvod prečo ma to tak rajcuje . Samozrejme ako milujúci manžel beriem ohľad na jej potreby a komfort pretože viem že je to pre ňu náročnejšie ako keby si ju šmykla do hladka.Tak je to stále vec nejakej dohody dokedy si ju tak nechá a potom minimálne aspoň skráti.Problém je že keď je vyholená ma až tak nerajcuje a frekvencia milovania sa zníži. Navyše ako jej začnú rásť chĺpky má s toho podráždenú pokožku aj mňa to dosť pichá ale to trvá len cca 2 dni takže to nie je nič hrozné. Chcel by som jej aj ja priniesť nejakú obetu ,alebo kompenzáciu keď už si ona kvôli mne znížila pohodlie. Inak mám rád aj keď má jemné chĺpky pod pazuchou ale tieto partie podobne ako nohy si holí pravidelne a stým som aj ja stotožnený a je mi to tak prirodzené. Preto sa chcem opýtať či to nieje odomňa príliš sebecké a obmedzujúce s pohľadu ženy?Na druhej strane keď si pozriem nejaké staršie vintange videa z 90-rokov kde boli ženy prirodzené zarastené a vôbec sa za to nehanbili .Pýtam sa kedy sa to zmenilo a prečo?
🤣🤣🤣 nestačia ti vintage časopisy?
Ak sa žena lepšie cíti oholená, tak by si to mal rešpektovať. Ja si tiež neviem predstaviť, že by som sa tam vôbec neholila.
Tvoja žena je veľmi atraktívna, pekná žena, s veľkými prsiami. Ale napriek tomu, keď sa oholí, prestane ťa priťahovať do tej miery, že sa zníži frekvencia styku. Myslím, že si chorobne zaťažený na jej ochlpenie. Rieš seba, nie ju.
Musi s tym byt ok tvoja zena a ocividne asi je, tak mozes byt rad ze si si ju nasiel . Ak by s tym ok nebola tak by to od Teba bolo sebecke zeby sa necitila dobre
Ou…cim menej detajlov tym lepsie 🙈.
Preco? Napr kvoli pocitu cistoty. Hlavne v lete.
Prepac, ale mne to príde až uchylne 🙈🤣
veď sa s ňou porozprávaj, určite nájdete strednú zlatú cestu
chlpofilný troll samohonkár 😃
@ivik4 Áno myslím že je s tým OK ,pretože keď sme sa pred 20 rokmi dali dokopy a došlo k prvým imntýnostiam už vtedy ju mala na prírodno .Možno aj preto ma to tak vie rozpáliť .Odmenou jej snáď je vášnivé milovanie čo viac jej môžem za túto obetu ponúknuť aby to nebolo odomňa sebecké?Ja som strašne rád že som ju našiel ,lebo neide len o fyzickú krásnu ma výbornú povahu a je to skvelá žena asi aj preto mi plní tieto moje túžby 🙂
Kludne sa este viac rozpis ked ti to robi dobre.
@zobaka Áno keďže sme nejaký rok spolu vieme sa o tom porozprávať ,len ja jej poviem ako sa mi to páči aké sú moje túžby. Ona až tak otvorená nieje preto aj ja mám pocit občas či to nieje odomňa sebecké.
nie je to od teba sebecké, to neni povinnost byt vyholeny..niekto to robi kvôli sebe, niekto kvôli chlapovi a určite su aj ženy, čo sa neholia vôbec
anonym - nemyslim si ze je to sebecke od teba, zase to nie je poziadavka, aby si odfaklila jeden prst 😂 myslim, ze v pohode
Je to humus sorry kamo.

Myslím si, že táto otázka mohla byť aj kratšia a strucnejsia a dalo by sa na ňu odpovedať aj bez toho aby sme vedeli aká chlpatá je tvoja žena, kde všade a čo ťa rajcuje.
Ja sa holim kvôli hygiene, nikdy ma nenapadlo vedieť názor môjho muža