Intímne dotyky počas spánku: Ako to riešiť?
Ajojte, pisem anonymne lebo je to taka intimna vec a nemam nikoho, komu by som sa zdoverila. Ide o to, ze manzel sa ma niekedy v noci intinme dotyka(petting).Zobudi ma to, uplne ma to vytrhne zo spanku a potom mam dost casto priblem zaspat. Konfrontovala som ho s tym a on tvrfi, ze on si to nevie vysvetlit, ale ze on nevie ze to robi, ze spi.Mna to velmi ponizuje a citim sa zvlastne. Sme spolu uz nejaku tu 10 rokov a nemame uz 30. ypo svadbe to bolo castejsie, potom dlho dlho nic a teraz to znova robi. Ma s tym niekto skusenost?
Teba ponizuje, ze sa ta manzel intimne dotyka.... uz som tu naozaj citala vsetko, ale toto este nie.
Ja to vnimam tak, ze autorku ponizuje, ze sa jej dotyka bez jej vedomia. Ze nema zaujem akoby o nu, aby aj ona bola ucastna pri tejto intimnosti, ale ma poziadavky na jej telo a preto sa citi ponizene. Tento pocit je opravneny. Na tvojom mieste by som sa o tom porozpravala s manzelom otvorene, vyjadrila svoje pocity a hladajte riesenie.
Oddelene spalne. A este sa obaja vyspite. Za mna osobne ideal su oddelene byty 😁
Aj môj to občas robí a mne to lezie na nervy lebo mám problém so spánkom a vždy s tým začne v momente keď už zaspávam. Preberiem sa a nespím potom aj dve hodiny. Pamatam sa že keď deti v noci nespavali a konečne ticho, klud a on toto zacal, to by som bola najradsej vrazdila. Raz som mu aj vynadala a ráno si nič nepamätal, teraz už teda viem o čo ide. Najlepsie je že v bežnom zivote sa do sexu nehrnie, asi by som sa mala zamysliet... Mna ale tiež prekvapilo že ta to ponizuje??? Mna len naštve že ma preberie ale inak by som intímne dotyky uvítala.
@lili1313 no partner má tú intímnu chvíľku asi práve vtedy, keď sa všetko stíši a aj Ty si už taká "vláčna", polospánková, "roznežňuješ ho" vtedy. Asi ho ruší niečo v tom "bežnom živote".
@mamkalentedkova
veru bola oproti nonstop otvorenym "mliekarňam" 😂. Ved pripadne muza zobud ty medzi kojeniami 😅
Mne toto maly robil po ockovani, a teda to by som tak casto nedala. Mozno tak s lexaurinom 😁. Ale nie, nic neberiem ale take vytrhanie caste zo spanku mna zabija a meni v jezibabu najhorsiu.
Ďalšia z radu: "uráža ma to, je to nepríjemné, nechcem intimitu"
Ktorá potom bude písať: MANŽEL MI JE NEVERNÝ 😵
@888elizabeth prosím nebuď taká rázna, oni od nás potrebujú konštruktívnu pomoc.
😂 Sa musím normálne smiať, že má niekto takéto problémy. Sexuálny život je základom kvalitného a dlhodobého vzťahu. Podľa mňa je úplne normálne či to bude muž, alebo žena, ktorý/ktorá sa v noci bude toho druhého dotýkať na intímnych miestach, či už vedome alebo podvedome. Nemusí to skončiť sexom, ale aj môže. V oboch prípadoch by to však malo prinášať potešenie a dobrý pocit obom.. Záujem o toho druhého je to prečo v tomu vzťahu sme, alebo nie? Ja by som skákal od radosti, keby ma takto partnerka preberala zo spánku. Ak ťa to ponižuje, tak niečo nefunguje ako má.
@svetlonos haha tiež to vždy nedávam 😁 a som potom "veľmi príjemná a milá" 😂😂.
Keby spal s nami v posteli ,aj by som to skúsila ,ale zabyval sa na gauči a tam sa mi veru v noci nechce 😂😂😂
@simik22 🤣🤣🤣🤣👌

@lenka567899 nemám pocit,že som si od teba pýtala radu a nikde netvrdím,že je to problém .Je to moje rozhodnutie a budeme ju v noci dojčiť koľko bude chcieť ,dokedy bude chcieť .Večne to trvať nebude a ak to začne byť problém ,som si istá ,že to vyriešime aj bez teba .
Mohol by muž takto zobudiť aj teba ,možno by si potom mala lepšiu náladu 😉
Pekný večer a bež rozdávať rady tam ,kde si ich pýtajú ...