icon

Intímne problémy v posteli: Rady a skúsenosti žien

Dnes o 11:32

ahojte dosť sa hanbím a viem že schytam veľa hejtov ale... mám problém v posteli.. keď sa snažím urobiť si dobre nevravím že mi to nie je príjemné ale nikdy to nedokážem dotiahnuť dokonca alebo možno ahoby som sa zľakla ja neviem... možno sa neviem uvoľniť...neviem sa dokončiť. nemala by prosím baba nejaká podobne skúsenosti/ nejaké rady? 🙏🏽🙏🏽

minenkaa
Dnes o 11:35

A vies vlastne ,ktorý organ je ten najsprávnejšie na orgazmus?

anonym_86c231
Dnes o 11:36

@anonym_autor daj si víno

anonym_15524c
Dnes o 11:38

teplo jak v prdeli a ešte sa začínajú aj prázdniny, to tu bude veselo

anonym_417d2e
Dnes o 11:50

@anonym_autor moja rada znie, vyhľadaj odbornú pomoc. Psychológa a sexuológa

anonym_abd725
Dnes o 12:23

Len skúšať a skúšať....raz sa to podarí

patrike
Dnes o 12:24

Zozen si chlapa / zenu podla preferencii, je to o dost lepsie ako masturbacia, vyskusaj. Teda ked mas na to vek a netrolis od nudy cez prazdniny.

anonym_722ef5
Autor odpoveď zmazal
patrike
Dnes o 13:26
@anonym_417d2e

@anonym_autor moja rada znie, vyhľadaj odbornú pomoc. Psychológa a sexuológa

@anonym_417d2e Mozno ma matku, ktora jej zakazovala plavky na dovolenke a viedla reci o cistote a hnusnom nemravnom sexe.

anonym_95f229
Dnes o 13:28

@anonym_autor mne to tiez samej nejde. So žiadnou pomôckou. Ani ked som hore na mužovi. Musi byt on hore a špecifická poloha špecifické tempo ale ked to trafí do sekundy som😂 treba skúšať

anonym_aa6a99
Dnes o 13:49
@anonym_95f229

@anonym_autor mne to tiez samej nejde. So žiadnou pomôckou. Ani ked som hore na mužovi. Musi byt on hore a špecifická poloha špecifické tempo ale ked to trafí do sekundy som😂 treba skúšať

@anonym_95f229 jeho noha v tvojom rozkroku?

anonym_bc81d1
Dnes o 13:53

Kolko máš rokov? Spiš s chlapom, ale píšeš o masturbácií? Je to dolezité, aby sme ti vedeli poradiť

anonym_95f229
Dnes o 18:10
@anonym_aa6a99

@anonym_95f229 jeho noha v tvojom rozkroku?

@anonym_aa6a99 aha tak takto sa robi ten foot job?😂