icon

Intímne problémy v posteli: Rady a skúsenosti žien

29. jún 2026

ahojte dosť sa hanbím a viem že schytam veľa hejtov ale... mám problém v posteli.. keď sa snažím urobiť si dobre nevravím že mi to nie je príjemné ale nikdy to nedokážem dotiahnuť dokonca alebo možno ahoby som sa zľakla ja neviem... možno sa neviem uvoľniť...neviem sa dokončiť. nemala by prosím baba nejaká podobne skúsenosti/ nejaké rady? 🙏🏽🙏🏽

minenkaa
29. jún 2026

A vies vlastne ,ktorý organ je ten najsprávnejšie na orgazmus?

anonym_86c231
29. jún 2026

@anonym_autor daj si víno

anonym_15524c
29. jún 2026

teplo jak v prdeli a ešte sa začínajú aj prázdniny, to tu bude veselo

anonym_417d2e
29. jún 2026

@anonym_autor moja rada znie, vyhľadaj odbornú pomoc. Psychológa a sexuológa

anonym_abd725
29. jún 2026

Len skúšať a skúšať....raz sa to podarí

patrike
29. jún 2026

Zozen si chlapa / zenu podla preferencii, je to o dost lepsie ako masturbacia, vyskusaj. Teda ked mas na to vek a netrolis od nudy cez prazdniny.

anonym_722ef5
Autor odpoveď zmazal
patrike
29. jún 2026
@anonym_417d2e

@anonym_autor moja rada znie, vyhľadaj odbornú pomoc. Psychológa a sexuológa

@anonym_417d2e Mozno ma matku, ktora jej zakazovala plavky na dovolenke a viedla reci o cistote a hnusnom nemravnom sexe.

anonym_95f229
29. jún 2026

@anonym_autor mne to tiez samej nejde. So žiadnou pomôckou. Ani ked som hore na mužovi. Musi byt on hore a špecifická poloha špecifické tempo ale ked to trafí do sekundy som😂 treba skúšať

anonym_aa6a99
29. jún 2026
@anonym_95f229

@anonym_autor mne to tiez samej nejde. So žiadnou pomôckou. Ani ked som hore na mužovi. Musi byt on hore a špecifická poloha špecifické tempo ale ked to trafí do sekundy som😂 treba skúšať

@anonym_95f229 jeho noha v tvojom rozkroku?

anonym_bc81d1
29. jún 2026

Kolko máš rokov? Spiš s chlapom, ale píšeš o masturbácií? Je to dolezité, aby sme ti vedeli poradiť

anonym_95f229
29. jún 2026
@anonym_aa6a99

@anonym_95f229 jeho noha v tvojom rozkroku?

@anonym_aa6a99 aha tak takto sa robi ten foot job?😂

thirstymonk
3. júl 2026
@anonym_95f229

@anonym_95f229 U nás to isté... malokedy sa podaril žene orgazmus pri inej polohe ako misionarovi.

pr85
5. júl 2026
@thirstymonk

@anonym_95f229 U nás to isté... malokedy sa podaril žene orgazmus pri inej polohe ako misionarovi.

@thirstymonk Presne tak aj u nás.

patrike
5. júl 2026
@pr85

@thirstymonk Presne tak aj u nás.

@pr85 Si si isty, ze internet musi poznat detaily z vasej spalne, najma ked sa oznacujes sa veriaceho a este rad kazes o moralke a cistote ? To ta nejako vzrusuje, ked publikujes take detaily ? Co na to tvoja zena ?

pr85
5. júl 2026
@patrike

@pr85 Si si isty, ze internet musi poznat detaily z vasej spalne, najma ked sa oznacujes sa veriaceho a este rad kazes o moralke a cistote ? To ta nejako vzrusuje, ked publikujes take detaily ? Co na to tvoja zena ?

@patrike Aj používateľ predomnou tu zverejnil niečo z ich manželského života. Ale jemu žiaden takýto komentár neadresujes? Zase dvojitý (kilo)meter?

thirstymonk
7. júl 2026
@patrike

@patrike Myslíš, že veriaci v roku 2026 sexuju len za učelom plodenia deti, či čo?

axus
Odpoveď bola odstránená