Intímne problémy v posteli: Rady a skúsenosti žien
ahojte dosť sa hanbím a viem že schytam veľa hejtov ale... mám problém v posteli.. keď sa snažím urobiť si dobre nevravím že mi to nie je príjemné ale nikdy to nedokážem dotiahnuť dokonca alebo možno ahoby som sa zľakla ja neviem... možno sa neviem uvoľniť...neviem sa dokončiť. nemala by prosím baba nejaká podobne skúsenosti/ nejaké rady? 🙏🏽🙏🏽
@anonym_autor daj si víno
teplo jak v prdeli a ešte sa začínajú aj prázdniny, to tu bude veselo
@anonym_autor moja rada znie, vyhľadaj odbornú pomoc. Psychológa a sexuológa
Len skúšať a skúšať....raz sa to podarí
Zozen si chlapa / zenu podla preferencii, je to o dost lepsie ako masturbacia, vyskusaj. Teda ked mas na to vek a netrolis od nudy cez prazdniny.
@anonym_autor moja rada znie, vyhľadaj odbornú pomoc. Psychológa a sexuológa
@anonym_417d2e Mozno ma matku, ktora jej zakazovala plavky na dovolenke a viedla reci o cistote a hnusnom nemravnom sexe.
@anonym_autor mne to tiez samej nejde. So žiadnou pomôckou. Ani ked som hore na mužovi. Musi byt on hore a špecifická poloha špecifické tempo ale ked to trafí do sekundy som😂 treba skúšať
@anonym_autor mne to tiez samej nejde. So žiadnou pomôckou. Ani ked som hore na mužovi. Musi byt on hore a špecifická poloha špecifické tempo ale ked to trafí do sekundy som😂 treba skúšať
@anonym_95f229 jeho noha v tvojom rozkroku?
Kolko máš rokov? Spiš s chlapom, ale píšeš o masturbácií? Je to dolezité, aby sme ti vedeli poradiť
@anonym_95f229 jeho noha v tvojom rozkroku?
@anonym_aa6a99 aha tak takto sa robi ten foot job?😂

A vies vlastne ,ktorý organ je ten najsprávnejšie na orgazmus?