Intímne problémy vo vzťahu. Ako ich riešiť?
Ahojte baby,budem naozaj vďačná za každú radu a skúsenosť a nie som zvedavá na kázania a múdrosti.Pred 3 rokmi som sa dala dokopy s mužom,ktorého poznám už veľmi dlho ale dali sme sa dokopy až neskor.On žil v zahraničí a bola to láska jak hrom.Pravidelne chodil za nami na Slovensko a naozaj sa nám venoval,my sme chodievali za ním.Minulý rok som dostala prstienok a ja som cítila prvý krát v živote,že naozaj ma niekto miluje.Čo sa týka intímnosti žiadnen problém,venoval sa mi aj hodiny aj ráno aj večer všetko super.Minulý rok sa naspäť nasťahoval sem na Slovensko iba koli nám a rozbehol firmu.Je tu vyše pol roka a žijeme spolu ale náš spoločný život a aj intímny išiel úplne dokelu.Non stop práca a na mňa si najde čas možno 3-4x do mesiaca.Ja som úplne zúfalá lebo to bolo jak z rozprávky a zrazu takáto otočka.Aj som mu dala jasne najavo,že takto žiť nechcem a aj som sa snažila zistiť co sa deje alebo či ho už nenudím ale vždy povie,že sa správam jak dieťa a on má iné starosti.Ja mám 29 a on 45.Nechápem,že z takej veľkej lásky a zamilovanosti zrazu toto 😒.Inak všetko ostatné je v poriadku ale ja nechcem denne čakať na niekoho,kto lahne a spí a toto denne.Čo mám urobiť.Viem,že chlapi maju iné myšlienky ako ženy a proste má toho veľa ale ja sa necítim takto šťastná.Stale to beriem tak,že je to veľká zmena zas prísť sem a budovať všetko na novo ale už neviem ako mu vysvetliť,že toto je pre mňa dôležité.
@anonym_autor našla si si starého corgoňa, ktorý začal podnikať na Slovensku. Sa čudujem, že si ešte stihne ľahnúť, predtým než zaspí 😅
@a0 na svoj vek vyzerá super a aj pravidelne cvičí,doteraz som nevidela žiaden problém
čo znamená chodil za nami? za tebou a tou tvojou či ako sa to dá rozumieť ?
čo znamená chodil za nami? za tebou a tou tvojou či ako sa to dá rozumieť ?
@anonym_5602af za mnou a mojim synom
A ty pracuješ, či len sa staráš o domácnosť?
A ty pracuješ, či len sa staráš o domácnosť?
@anonym_73f2d4 pracujem krátky dlhý týždeň
Nieje to pre neho len zrazu veľký skok, záťaž? Žil niekde v zahraničí sám bol si pánom svojho času a zrazu zo dňa na deň ma na starosti firmu, doma snúbenicu a cudzie dieťa. Podľa mňa si neuvedomoval do čoho ide…
@a0 na svoj vek vyzerá super a aj pravidelne cvičí,doteraz som nevidela žiaden problém
@anonym_autor vek ale neoklameš, môže chodiť cvičiť, behať, atď. proste ti stíhať nebude. Sama mám toľko čo ty a viac menej celé moje okolie má +/- 40 rokov. A nejeden povedal, že cíti vek, hoc na to nevyzerá nik. 🤷🏼♀️ Netreba si namýšlať, že bude mať znovu 20.
Nieje to pre neho len zrazu veľký skok, záťaž? Žil niekde v zahraničí sám bol si pánom svojho času a zrazu zo dňa na deň ma na starosti firmu, doma snúbenicu a cudzie dieťa. Podľa mňa si neuvedomoval do čoho ide…
@hsara99 on vedel do čoho išiel a hlavne chcel však nemá 20 rokov 🤣 sme spolu 3 roky nie dva mesiace
@anonym_73f2d4 pracujem krátky dlhý týždeň
@anonym_autor ak maká 10-12 hodín denne, chápem, že kým zaspí tvoj syn, aj on už je mŕtvy od únavy. Veď objednaj víkendový pobyt (bez syna) a uvidíš, aký bude jeho záujem o teba. 45 r. nie je staroba, dievčatá! Chlapi ešte len vtedy začnú naháňať mladé žubrienky.
@hsara99 to cudzie dieťa miluje ako svoje vlastné a prstienok mi kúpil ešte v zahraničí a meral dialku aby mi ho osobne doniesol a to bolo jeho rozhodnutie.Firmu mal aj v zahraničí ale jasne,že to je zmena ,keďže aj tie platy sú iné.Išli sme do všetkého spolu.
tvoje vyjadrenia smerom k vasmu intimnemu zivotu posobia zvlastne.. "venoval sa mi" ,"najde si na mna cas" .. ako keby vasa intimita stala iba na tom, kolko je on schopny a ochotny do teba investovat.. intimita za mna stoji na inych zakladoch a keby si chapala na akych, tak by si asi aj tusila, kde je koren vasho momentalneho problemu..
celkovo vas vztah z tvojho opisu posobi nevyrovnanne.. on pre teba nieco ako princ na bielom koni.. uz trochu ustvany
@anonym_autor ak maká 10-12 hodín denne, chápem, že kým zaspí tvoj syn, aj on už je mŕtvy od únavy. Veď objednaj víkendový pobyt (bez syna) a uvidíš, aký bude jeho záujem o teba. 45 r. nie je staroba, dievčatá! Chlapi ešte len vtedy začnú naháňať mladé žubrienky.
@anonym_73f2d4 ďakujem krásne aspoň trosku som si vydýchla.Keď už moc do neho hustim tak si najde na mňa čas ale už to proste nie je ono.Tiež myslím,že kopec chlapov v tom veku pokukuje po mladších a chytajú druhý dych 🤣
tvoje vyjadrenia smerom k vasmu intimnemu zivotu posobia zvlastne.. "venoval sa mi" ,"najde si na mna cas" .. ako keby vasa intimita stala iba na tom, kolko je on schopny a ochotny do teba investovat.. intimita za mna stoji na inych zakladoch a keby si chapala na akych, tak by si asi aj tusila, kde je koren vasho momentalneho problemu..
celkovo vas vztah z tvojho opisu posobi nevyrovnanne.. on pre teba nieco ako princ na bielom koni.. uz trochu ustvany
@reanda tak mi môžte poradiť? Budem vďačná
@anonym_autor Vek neobabres. Ja mam 42 a kazdy rok som viac a viac kaputt.
@anonym_autor tak nielen ženy majú menopauzu, ale aj muži majú svoju " pauzu". Keď som mala 29 rokov bolo to úplne iné kafe, po práci som behala kade tade, s frajerom, do prírody, šport. Teraz mi ťahá na 50 a som rada, že som rada. Keby som mala ešte po práci " na starosť" frajera, chodiť k nemu, venovať sa, sexovať a cudzie dieťa k tomu, Uf, je to na starosť a nie na radosť. Alebo má inú kosť, ktorú obrába.
@anonym_autor tak nielen ženy majú menopauzu, ale aj muži majú svoju " pauzu". Keď som mala 29 rokov bolo to úplne iné kafe, po práci som behala kade tade, s frajerom, do prírody, šport. Teraz mi ťahá na 50 a som rada, že som rada. Keby som mala ešte po práci " na starosť" frajera, chodiť k nemu, venovať sa, sexovať a cudzie dieťa k tomu, Uf, je to na starosť a nie na radosť. Alebo má inú kosť, ktorú obrába.
@anonym_23ad92 to napadlo aj mňa 😒ale zároveň si vravím,že kedy by to stíhal ked nema niekedy čas sa ani najesť ? Akože chlapi si nájdu cestu ale keď som sa ho pýtala mi povedal,že načo by po toľkých rokoch potom chodil na Slovensko,keby chcel spávať s inými ženami?
@anonym_autor je to velky vekovy rozdiel, tak necakaj, ze bude aktivny ako ty a druha moznost chce stale mladsiu, lebo su aj taky ze mladsia nestaci, potrebuju mladu stale.
@anonym_autor je to velky vekovy rozdiel, tak necakaj, ze bude aktivny ako ty a druha moznost chce stale mladsiu, lebo su aj taky ze mladsia nestaci, potrebuju mladu stale.
@domkakvet ďakujem za názor ale ja som prvá takáto mladá väčšinou mal rovesníčky.No je pravda,že každý chlap sa rád otoči za mladou👍
Je rozdiel trojrocny vztah a trojrocny vztah na dialku. Jasne, ze vladal, ved ste spolu neboli kazdy den. Ma toho vela a necudujem sa, ze je unaveny. My ked sme sa vratili zo zahranicia, tak som sa dlho aklimatizovala.
Je rozdiel trojrocny vztah a trojrocny vztah na dialku. Jasne, ze vladal, ved ste spolu neboli kazdy den. Ma toho vela a necudujem sa, ze je unaveny. My ked sme sa vratili zo zahranicia, tak som sa dlho aklimatizovala.
@cimage vďaka 🙏
@hsara99 to cudzie dieťa miluje ako svoje vlastné a prstienok mi kúpil ešte v zahraničí a meral dialku aby mi ho osobne doniesol a to bolo jeho rozhodnutie.Firmu mal aj v zahraničí ale jasne,že to je zmena ,keďže aj tie platy sú iné.Išli sme do všetkého spolu.
@anonym_autor ak je to takto, tak naozaj netlac na pilu. A ano faktom je aj ze je skoro 50 tnik a mate velky vekovy rozdiel. Tak sa ukludni trochu a ano ak mu kvoli tomuto robis nejake sceny, tak chapem vyjadrenie ze sa spravas ako decko. Ale Ty musis vediet co vsetko tam naozaj je a nie je. Drzim palce nech si stastna.
Ja si myslim, ze kym chodil za vami na slovensko, tak mal dovolenku a teda kopec casu. Teraz uz uijete realny zivot, a zivot podnikatelov je holt casto takyto, ze furt robia, i ked na seba
Skús to vyriešiť kvalitou, nie požadovať kvantitu. Píšem ako 45 ročná, s partnerom v podobnom veku a 2 deťmi. V bežnom režime padáme večer na hubu. Obaja sme pracovne dosť vyťažení a do toho všetko okolo detí (aj keď sú uz väčšie). Ale raz za čas sa proste utrhneme a vypadneme na pár dní len my dvaja. A to si potom patrične užijeme všetko bez stresu a naháňania. U vás môže ten vek hrať dosť veľkú rolu. Miluje Ťa, ale Ty si proste fyzicky inde ako on. Napriek tomu, že sa o seba stará. Vek proste neoklameš.
@anonym_autor A ked teda pracoval v zahranici ako ste stihali mat intimnosti castjesie ? To sa ako da ? Lebo pises akoby ste neboli denne spolu pred tym ked robil vonku. Tak mi vychadza ze aj vtedy max 2x do tyzdna bolo daco. Teraz pises ze je to 3-4x do mesiaca. Sak to je viac menej 1x do tyzdna.
Ja sa vzdy cudujem nad tym, ked niekto povie, ze na zaciatku bolo vsetko ruzove a ako z rozpravky. Ale ved na zaciatku to maju vsetci tak. To je pochopitelne. A 3 roky vztah na dialku nie je vztah. Je to obcasna navsteva. Neopominam velky vekovy rozdiel medzi vami. 45 rokov je nie na chlapa az tak vela ( aj ked tu su zeny, co chcu v 45 veselo rodit), ale ani malo a so sexom ak je to teraz biedne, tak lepsie to uz nebude.
@anonym_autor Čo si čakala...našiel si ťa, dosiahol to čo chcel a teraz sa musí obracať v práci a po 40tke je úplne normálne, že výkon, energia ide dole..aj u žien aj u mužov.
Samozrejme nie u každého, ale väčšina už usadených mužov áno. Aj skôr.
ZLOŽ SI UŽ KONEČNE RUŽOVÉ OKULIARE..VEĎ TÝM, ŽE BOL V ZAHRANIČÍ STE SPOLU NEŽILI REÁLNE. Nevieš vlastne ani s kým žiješ.
A to predpokladám, že nemáte ani deti (alebo si použila mnozne číslo, že máš deti).
Si jednoducho ešte relatívne mladá,plná očákavia,hýčkania a očakávaš,že JEDNOU RUKOU ŤA BUDE ŠKRABKAŤ,DRUHOU ZARÁBAŤ.Ale nie vždy je všetko tak ako na,začiatku. To snáď už ako takmer tridsať ročná určite vieš.
Ak je to teraz tak tak v budúcnosti sa vela nezmení-pamataj.
Tak ono iné je byť s niekým občas a iné byť s ním každý deň, predpokladám že keď bol v zahraničí tiež ste boli spolu možno tak 3-4x do mesiaca...a takisto ak rozbieha firmu tak sú to starosti, stres a povinnosti navyse ako keď si v niečom zabehnutom. Nevraviac o Tom že po cca dvoch rokoch prvotná zamilovanosť opadne, a príde realita
Tak ono iné je byť s niekým občas a iné byť s ním každý deň, predpokladám že keď bol v zahraničí tiež ste boli spolu možno tak 3-4x do mesiaca...a takisto ak rozbieha firmu tak sú to starosti, stres a povinnosti navyse ako keď si v niečom zabehnutom. Nevraviac o Tom že po cca dvoch rokoch prvotná zamilovanosť opadne, a príde realita
@sense Presne tak! Mala som muža podnikateľa a viem čo to obnáša.Kolko stresu,starostí,málo času a energia u neho na bode mrazu veľa krát. A to mal pred tridsiatkou. Ako sme skončili s podnikaním,až vtedy začal normálne žiť a dýchať..Pretože podnikal v malom a nepoznali sne dovolenky pri mori,alebo na dlhšie. Veľmi veľa energie nato vynaložil a paradoxne dnes má po 50tke ,normálnu robotu a stíhame dovolenky, výlety..aj keď od 40tky sa sťažuje, ze už tolkp nevládze. Ale udržuje sa..
@anonym_autor
Vsak bol v zahranici a videli ste sa sporadicky, tak sa vam venoval. Ked sa budete vidiet takto sporadicky aj teraz, mozno to bude rovnake. Zrejme nema tolko casu kazdy den, ako mal vtedy, ked ste boli spolu raz za cas.

@anonym_autor našla si si starého corgoňa, ktorý začal podnikať na Slovensku. Sa čudujem, že si ešte stihne ľahnúť, predtým než zaspí 😅