icon

Intímne problémy vo vzťahu. Ako ich riešiť?

26. mar 2026

Ahojte baby,budem naozaj vďačná za každú radu a skúsenosť a nie som zvedavá na kázania a múdrosti.Pred 3 rokmi som sa dala dokopy s mužom,ktorého poznám už veľmi dlho ale dali sme sa dokopy až neskor.On žil v zahraničí a bola to láska jak hrom.Pravidelne chodil za nami na Slovensko a naozaj sa nám venoval,my sme chodievali za ním.Minulý rok som dostala prstienok a ja som cítila prvý krát v živote,že naozaj ma niekto miluje.Čo sa týka intímnosti žiadnen problém,venoval sa mi aj hodiny aj ráno aj večer všetko super.Minulý rok sa naspäť nasťahoval sem na Slovensko iba koli nám a rozbehol firmu.Je tu vyše pol roka a žijeme spolu ale náš spoločný život a aj intímny išiel úplne dokelu.Non stop práca a na mňa si najde čas možno 3-4x do mesiaca.Ja som úplne zúfalá lebo to bolo jak z rozprávky a zrazu takáto otočka.Aj som mu dala jasne najavo,že takto žiť nechcem a aj som sa snažila zistiť co sa deje alebo či ho už nenudím ale vždy povie,že sa správam jak dieťa a on má iné starosti.Ja mám 29 a on 45.Nechápem,že z takej veľkej lásky a zamilovanosti zrazu toto 😒.Inak všetko ostatné je v poriadku ale ja nechcem denne čakať na niekoho,kto lahne a spí a toto denne.Čo mám urobiť.Viem,že chlapi maju iné myšlienky ako ženy a proste má toho veľa ale ja sa necítim takto šťastná.Stale to beriem tak,že je to veľká zmena zas prísť sem a budovať všetko na novo ale už neviem ako mu vysvetliť,že toto je pre mňa dôležité.

Strana
z2
anonym_bb8a71
Včera o 15:32

Čo vy ženy máte s tými starými chlapmi co vám môžu byť otcami? Ja nechápem fakt.....ved to už po 45ke ani libido nemá.......najdi si 30nika a nenariekaj.

anonym_f37ee3
Včera o 15:46
@anonym_autor

@a0 na svoj vek vyzerá super a aj pravidelne cvičí,doteraz som nevidela žiaden problém

@anonym_autor uvidiš v 60tke

autor
Včera o 16:05
@anonym_bb8a71

Čo vy ženy máte s tými starými chlapmi co vám môžu byť otcami? Ja nechápem fakt.....ved to už po 45ke ani libido nemá.......najdi si 30nika a nenariekaj.

@anonym_bb8a71 ked sme sa do seba zaľúbili,tak nikto vek neriešil proste to išlo samé od seba a môžem povedať,že nikdy som necítila od nikoho takú lásku ako od neho a myslím si,že je to práve tým vekom,pretože už je vyzrety.

autor
Včera o 16:11
@anonym_4f9103

@anonym_autor Čo si čakala...našiel si ťa, dosiahol to čo chcel a teraz sa musí obracať v práci a po 40tke je úplne normálne, že výkon, energia ide dole..aj u žien aj u mužov.
Samozrejme nie u každého, ale väčšina už usadených mužov áno. Aj skôr.
ZLOŽ SI UŽ KONEČNE RUŽOVÉ OKULIARE..VEĎ TÝM, ŽE BOL V ZAHRANIČÍ STE SPOLU NEŽILI REÁLNE. Nevieš vlastne ani s kým žiješ.
A to predpokladám, že nemáte ani deti (alebo si použila mnozne číslo, že máš deti).
Si jednoducho ešte relatívne mladá,plná očákavia,hýčkania a očakávaš,že JEDNOU RUKOU ŤA BUDE ŠKRABKAŤ,DRUHOU ZARÁBAŤ.Ale nie vždy je všetko tak ako na,začiatku. To snáď už ako takmer tridsať ročná určite vieš.

Ak je to teraz tak tak v budúcnosti sa vela nezmení-pamataj.

@anonym_4f9103 ja viem veľmi dobre s kým žijem ,pretože sa nepoznáme krátko ale už dávno pred naším vzťahom a ano mám dieťa ja aj on.Nečakam veľa ale keď už konečne urobil ten krok a prišiel žiť za nami,tak som aj čakala,že nebudeme ako spolubývajúci ale normálne fungujúci pár.Viem,že je ťažké tu začať podnikať a zarábať peniaze a človek ide veľa krát nadávam úplne maximum ale musi to vedieť aj oddeliť ten osobný a pracovný život.

anonym_4f9103
Včera o 16:16
@anonym_autor

@anonym_4f9103 ja viem veľmi dobre s kým žijem ,pretože sa nepoznáme krátko ale už dávno pred naším vzťahom a ano mám dieťa ja aj on.Nečakam veľa ale keď už konečne urobil ten krok a prišiel žiť za nami,tak som aj čakala,že nebudeme ako spolubývajúci ale normálne fungujúci pár.Viem,že je ťažké tu začať podnikať a zarábať peniaze a človek ide veľa krát nadávam úplne maximum ale musi to vedieť aj oddeliť ten osobný a pracovný život.

@anonym_autor Tak sa porozprávať treba s ním. Tu nečakaj veľké rady ktoré zaručene budú fungovať. To je proste život. Ak vy dvaja si to nevydiskutujete nic sa nezmení. Môžeš mi veriť. Vlastné skúsenosti, prežité. Žila som tak roky kym sa podnikalo. Nemal energiu na nič, maximálne sa s deťmi pohrať. Prežili sme to..

luccys
Včera o 16:44

Ked budes mat 45, pochopis.

anonym_043c13
Včera o 17:16

Hladaj si seberovneho a nie deda/vzhladom k tvojmu veku/ Testosteron a libido vekom klesá, už teraz ti nestačí, uvidis o pár rokov neskôr.Budes nasucho, nervozna, frustrovana.A môže sa neviem ako o seba starat, vek nepustí.Ty si niekde inde fyzicky.Zmier sa s tým alebo hladaj mladšieho

anonym_bb8a71
Včera o 18:00
@luccys

Ked budes mat 45, pochopis.

@luccys asi tak.... Mladá žena potrebuje aby ju sukal mladý chlapec a nie starý Cap čo jej. Môže byť otcom

anonym_c38c60
Dnes o 09:09

@anonym_autor za kým "za nami" chodil?? Koľko vás je?

monulka205
Dnes o 09:11

@anonym_autor možno prejavuje už tú obrovskú lásku inde, keď si na teba nájde čas 3-4 x do mesiaca.

autor
Dnes o 13:11
@monulka205

@anonym_autor možno prejavuje už tú obrovskú lásku inde, keď si na teba nájde čas 3-4 x do mesiaca.

@monulka205 má dve firmy a nemá čas ani na seba a po práci chodi hneď domov ,takže si nemyslím,že toto je vo veci

anonym_7497aa
Dnes o 16:38

@anonym_autor mam o 15r staršieho manžela a tiez sa nas sexuálny život dost zhoršil po deťoch. Ci sa to este zmeni k lepsie u niekedy neviem. Ak nepomôžu rozhovory tak si musis ty zvazit, ci chces takto fungovať dlhodobo

karolinakr
Dnes o 19:38
@anonym_autor

@anonym_autor nema rozbehnute ešte niečo? ked chodi neskoro večer domov, vieš kde presne bol?

Strana
z2