Intímne problémy vyplývajúce z polohy žena hore
Ženy prosim Vás mam taký problém. Na mužovi pri polohe ja hore sa rychlo zadýcham a nevladzem dalej. Som čo najviac k jeho hlave niesom vystreta. Vystretá sa hanbím kvoli prsiam. Už neviem čo s tym
Prečo sa hanbíš pred mužom, s ktorým žiješ? Veď keď ťa ľúbi, tak ťa ľúbi takú, aká si nie? Začni sa mať rada a bude sa ti ľahšie žiť.
zlepšiť kondičku, cvičiť, behať, fitko
No, to nieje ako ležať na chrbte 🙂.Táto poloha naozaj preverí kondiciu. Tak začať behať a cvičiť....a prosím ťa, vystri sa, muži to milujú.
Co je to za nápad sa pri sexe skrývať.
Tie prsia mozes ako problem vnimat len ty, manzel moze byt nadseny z velkosti. Mozes si napriklad kupit pradlo, ktore zdola podvihuje alebo nieco s otvorom okolo bradavky, mozno bude manzel nadseny z noveho napadu.
Druha vec, ak nevladzes, tak nemas kondicku v nohach : bicykel, drepy, schody ...
Ty si myslíš, že on nevie aké máš prsia?A aj tak ťa chce, tento komplex je len v tvojej hlave. K tomu, že nevládzeš-nuž ako píšu baby, nemáš kondičku, treba na tom zapracovať.
Opri sa dlanami o jeho hruď ,všetky ženy a aj niektorí muži majú prsia, nemáš sa za čo hanbiť
No, to nieje ako ležať na chrbte 🙂.Táto poloha naozaj preverí kondiciu. Tak začať behať a cvičiť....a prosím ťa, vystri sa, muži to milujú.
Co je to za nápad sa pri sexe skrývať.
@anonym_4be2ed Tvoja obmedzená rada jej je k ničomu. Ona potrebuje v prvom rade dosiahnuť seba prijatie, seba lásku a s tým pôjde aj to sebavedomie - psychika. Fyzickú kondíciu potom porieši cvičením.
On vie, ake mas prsia. Ak sa ty za ne hanbis, tak nemusis, on sa uz s tym zmieril. Ak sa hore zadychas, tak je cas zacat cvicit a schudnut.
miesto “skákania” skús akoby točiť panvou a hýbať sa dopredu, dozadu tak si trošku odpočinieš, sú na to aj návody na youtube
Ak sa hanbíš nechaj si podpsenku alebo tričko
Čo ja viem, nikdy som nemala dobrú kondičku, ale s touto polohou som nemala problém. 🤷
@anonym_autor vrátiť sa ku klasickej misionárskej polohe. Ja si ani nič iné pri klasickom vaginálnom sexe neviem predstaviť.
Aj ja nemam kondicku, prsia velkosti G, visia mi az na brucho 🫣. Nuz a este mame vyskovy problem, kedze som nizka a mam kratke nohy a muz ma cez 100 kilo a vzdy mal hrube stehna, tak ja sa vlastne ani kolenami nemozem opriet, riesime ti vankusmi pod moje kolena, ale je to takeee, nemam to moc rada. Na kondicke sa da popracovat, ale to istatne, no...🙃.
@anonym_autor nuž moja....treba najprv zdolávať kopce, hory, lesy, lúky....😀👍👉🌲🌲🌲🌲
Ja mám na to taký trik, že keď som hore, tak sa oprem na vystreté ruky alebo mužovi o ramená, om mi chytí panvu a robí to isté, čo pri misionárovi, win-win😆, tiež nevládzem hopkať na ňom ako na koni.
Ja som tuto polohu už dávno vzdala 😃 nebaví ma to. A navyše chlap je široký 130kg (nie je obezny len je vysoký a široký v ramenách a celkovo je statnej postavy) a keď si na neho sadnem kolená nemám položené na posteli ale som vo vzduchu 🫤 🤦♀️ pohodlie žiadne takže na ňom som jedine vtedy keď on sedí a ja sedím na ňom vtedy sa to ako tak dá. Zo zadu to boli misionár je fajn kým mi nedvíha nohy a nedá si ich za krk vtedy to boli neskutočne. Ach Jo veľa toho na výber nie je kde je to pohodlné človek dlho vydrží a zároveň to nebolí, a prsia ma tiež trápia bud mam nejakú peknú podprsenku alebo proste tričko si nechám 🤷♀️ a keď mi je už veľmi veľmi horúco tak sa vyzlečiem aj sama a vtedy mam u prdele. Ale to sa zas nedeje tak často 😃
Však keď si hore tak sa partner môže tiez zapojiť a nemusí len lezat😉 a ten misionár je aj u nás naj poloha hlavne koli blizkosti pohľadoch. Nehovorím aj iné majú niečo do seba ale u nás misionár je zaručeným vnútorného orgazmu. Ale zas pravda zivot o jednej polohe by bol nuda pre oboch. K otázke- ani moja nevydrzi dlho hore max 10 minút preto jej pomáham panvou aj ja. Celkovo iba to skakanie nieje až tak dobre. A prsia su prsia každý chlap ich zbožňuje aj ten tvoj tie tvoje len mu ich skús viac ukázať bude rad. Keď bude s teba vyžarovať viac sebadôvera. Alebo si ich pri tom chyt do rúk a bude ešte viac hotový😁
@patrike A akú predstavivosť by som mal mať? Misionár je istota a netreba skúšať všelijaké komplikované polohy. My sme v tomto konzervatívni a nejako nás neláka experimentovať.
@pr85
orgazmus väčšinou dosiahnem keď som na mužovi, mám sa ho teraz vzdať?
a ešte pri orále. tak, ale to u teba neprejde.
@pr85
orgazmus väčšinou dosiahnem keď som na mužovi, mám sa ho teraz vzdať?
a ešte pri orále. tak, ale to u teba neprejde.
@anonym_72efb2 Komedianti jeho razenia raz dali kdesi otazku, ci moze byt chlap uspokojeny do konca, ked to ona potom vypluje a snazi sa to prstami zaviest to vaginy. To ani nevies ci sa smiat alebo plakat ...
Pravidelným tréningom sa to zlepsi. Ja bývam väčšinou iba hore a vydržím, pripadne striedam tempo s pomalšim keď nevládzem. Ale tiez som to tak nevydržala vždy. A na prsia bud erotickú podprsenku ktorú si necháš, alebo cvičenie alebo sa zmier a uvoľni sa. Myslím, že sebavedomie u žien je to, čo mužov rajcuje a nie schovavanie sa, možno sa jemu páčia a len ty máš komplex lebo si videla na nete nejakú modelku s plastiku.. 🙂
Skoro všetko tu už bolo napísané.
Takže to zhrniem:
1. Prijmi sa taká, aká si.
2. Ukáž mu ich! - nech sú akékoľvek, muži milujú ten pohľad zdola na ne, na ich pohyb a na ženskú tvár poznačenú vášňou.
3. Zlepši kondičku.
4. Anonymná prispievateľka Ti vyššie radí zapojiť iba panvu, namiesto pohybu celého tela, lebo to nie je také náročné.
Tu dodám, že uvoľnený pohyb v bokoch a panvovej oblasti možno dosiahnuť nehybným státím v širokom "postoji jazdca."
Karatisti a thajskí boxeri vedia...
Alebo tancovaním latinskoamerických tancov. Trvá to dlhšie, ale dá sa na nich súčasne zlepšiť 3.
🙂
Skoro všetko tu už bolo napísané.
Takže to zhrniem:
1. Prijmi sa taká, aká si.
2. Ukáž mu ich! - nech sú akékoľvek, muži milujú ten pohľad zdola na ne, na ich pohyb a na ženskú tvár poznačenú vášňou.
3. Zlepši kondičku.
4. Anonymná prispievateľka Ti vyššie radí zapojiť iba panvu, namiesto pohybu celého tela, lebo to nie je také náročné.
Tu dodám, že uvoľnený pohyb v bokoch a panvovej oblasti možno dosiahnuť nehybným státím v širokom "postoji jazdca."
Karatisti a thajskí boxeri vedia...
Alebo tancovaním latinskoamerických tancov. Trvá to dlhšie, ale dá sa na nich súčasne zlepšiť 3.
🙂
@orisker bod 4 by si mali vziať k srdcu všetky ženy😉 ja som vďaka tejto polohe objavila svoj bod G s takou intenzitou, že manžel bol hotový už len z toho, že videl, čo to robí so mnou😇😈

Cvicit a cvicit