Intímny život po prekonaní Covid-19
Ak vas partner mal kovid a uz je negativny, kedy ste zacali opat inrimne zit?
Viem ze bozkavanim sa to moze preniest, ked je uz negativ. malo by to byt ok?
Sa citim ako nedockava pubertacka ale najradsej by som sa na neho vrhla hned
@mikadooo karantena skoncila dnes a mame sa stretnut … ja mam chut sa na nehi hodit ale on akokeby mal z toho zmiesane pocity … neviem ci mi bozkavanim daco hrozi, som ockovana
My sme aj pocas covidu 🤷♀️ Obaja ockovani, obaja pozitivní, nevymenili by sme si nic co by sme jeden alebo druhy už nemali 😅... priebeh sme mali samozrejme mierny inak by sa nám asi ani nedalo... ak sa on cítí dobre, skončila mu karantena a ty si ockovana tak si myslím ze by to malo byt ok... ale fakt by nemal mat ziadne priznaky ani smrkanie ani nic
@julie19 vy ste ale obaja pozitivni boli, to je ine
Ja nie som chora ani pozitivna a preto chcem vediet z medinskeho hladika ako to je
Skús poradňu modrého koníka 😉. Dnes už asi odpoveď nedostaneš, ale snáď zajtra/pozajtra... A možno niekomu do budúcna pomôžeš 🙂. Potom daj info aj sem, som zvedavá...
Veď už dávno nie je infekčný, tak neviem co riešiš
Ak to fyzické sily dovolia aj počas Covidu. Americký vedci zistili, že sexom sa Covid neprenáša.
Ak je negatívny, tak si myslím, že už sú intimnosti bezpečné. Čo som počula, tak je človek najviac infekčným keď ešte nevie, že to má a prvé dni.
@janai1 mas osobnu skusenost?
Na 12ty den od prvych priznakov. Skor ani nebola chut, 10dni teploty. Ale len zlahka, rychlo sa clovek unavi.
@makak545 a ste sa aj bozkavali hej? 🙈
Na usta nie, pre istotu.
@makak545 nemozes napisat viac? Takze si bol pozitivny, ona nie. Kedy ste si teda dali poriadnu pusu?
@mjk40 sexom nie ale slinami ano
Akože s čím? Veď je to vedecky podložené že infekčnými sú prvých par dni.... Či akože si myslis, že všetci po karanténe infekčný behajú po svete? Veď trochu uvažuj
@janai1 tiez si tak myslim …
Alw chcem vediet ci ma niekto aj osobnu skusenost
😀 snáď tieto diskusie nevymýšľa samotný MK 😀
My sme mali doma covid v marci teda len manžel nikto iný dne ho doma nedostali a malý sme celý čas normálny sex so všetkým opakovane aj sme vedľa seba spali
Obaja sme boli, ona o dva dni menej teploty. Poriadna pusa este nebola, stale mame zapalene hrdla a trochu kasel.
@makak545 tak si si zle precital moju otazku
Tak ja neviem ,muz bol pozitivny a normalne sme mali sex a aj nam varil ,fungovali sme normalne . Ziadny covid neriesim
@ivik4 aj mal symptomy? Aj ste sa bozkavali? 🙈
Autorka, tak ako to dopadlo? Nakazila si sa? :D

Keď bude vládať by som povedala 🤭🤭🤭. Ono ten covid vie dosť človeka vyšťaviť 😁. Ale ak aj on by už chcel, tak by som sa držala karantény... Čiže pokiaľ je v karanténe tak nie a potom už áno. Bozkávanie sa dá evtl vynechať🤷.