Intímny život s dieťaťom v izbe
Dobrý večer, mame 3 ročne dieťa a poslednú dobu mame problém so sexom. Malá chce stále spať pri nás, aj keď jej vravime, že je veľká a má mať svoju izbu, tak po pár minútach vždy pribehne k nám do spálne a ide medzi nás. Niekoľkokrát nás takto vyrusila pri sexe.. Už ma to úprimne nebavi. Skúšali sme sa aj zamknúť ale spustila taký krik a plač…. Neviem sa milovať vedla nej, príde mi to zvláštne a veľmi ten intímny život trpí. Skúšali sme aj inú izbu, vždy je to to iste, akokeby mala senzor a príde za nami, hlada nás. Skúšali sme jej to vysvetliť, nejde to. Narúša to náš vzťah s manželom a často sa preto hádame, oddialujeme sa od seba a sme z toho sklamaní… co mame robiť?…
@leto2 mne ide citanie, aj pocitanie, dokonca az natolko, ze mam slusnu pracu aj tu a nie som odkazana na zivot na ubytovni v zahranici s malymi detmi. Psycholog sice nie som, ale za to nejaky ten semester psychologie v ramci mojho zdravotnickeho odboru mam za sebou, ale na toto ozaj nemusi byt clovek ani studovany, aby vedel, ze nie, naozaj toto v poriadku nie je. Nie, neprehliadla som ani tvoje prve odpovede, ale taktiez s nimi nesuhlasim, len som na to jednoducho nereagovala. No a sice naozaj sa tu vela diskutujucich nevyjadrilo, ale ak to chces mat relevantne spocitane, mozme zalozit samostatnu temu s nazvom: Je podla vas v poriadku mat sex pod dekou v niestnosti, kde sa nachadzaju male deti a citat im pri tom rozpravku? 🙈 Tak potom si mozes spocitat percentualne, kolko zien aj muzov ti tam napise, ze je to totalne nevhodne a nechutne. Uznavam, ze mnou stanovene cislo bol len odhad, lebo mam este dobru vieru v ludstvo, ze nie je take skazene a najma, ze matky chrania svoje deti a ich nevinnost.
A prepac, mozno som to prehliadla a uz si odpovedal, ale ak nie, tak ta poprosim o doplnenie: Ako moze mat tvoja zena orgazmus pri sexe, ktory sa deje pod dekou a s detskou knizkou v ruke? Mava orgazmus?
@lindusss201myslim, že si tu viackrát ukázala svoju neschopnosť prečítať a pochopiť par riadkov textu 😀
Ale jasne, ty si prečítala skriptá a ešte ich aj pochopila 😀
Ten bol dobrý 😀 😀 😀
@lindusss201myslim, že si tu viackrát ukázala svoju neschopnosť prečítať a pochopiť par riadkov textu 😀
Ale jasne, ty si prečítala skriptá a ešte ich aj pochopila 😀
Ten bol dobrý 😀 😀 😀
@leto2 🙈 ty si napisal, ze si trtkal zenu, kym si cital detom rozpravku. To je chore. Bodka. Niet tu viac co citat, ani chapat. A naozaj netusim, co si sa snazil dokazat tymto poslednym komentom, ale uz ozaj staci, nezhadzuj sa viac. Si nechutny a teraz to tu ides otacat proti mne. Zbytocne. Vsetci vidia, co si zac. A na tvojich vtipoch sa navyse nikto nesmeje 🤷 Zas ti to nevyslo. Chod citat rozpravky radsej...
@anonym_autor no tak potom nezostava nic ine iba aspom raz do tyzdna dat malu strazit babke a cely den len pre vas dvoch alebo ak vikend 😂
Takže nemôžeš ani nič ísť robiť, keď dieťa zaspí, len pri nej ležať až do rána? Ani ísť upratať, dať si sprchu, pozrieť film? Čiže ani žiaden čas pre seba nemáš? Či sa zobudí vždy len keď sa idete milovať? Lebo to je zvláštne. Treba možno odsledovať, kedy sa budí, niektoré deti po tom čo tvrdo zaspia tak aspoň hodinu sa nebudia, iné sa zase môžu budiť zo začiatku a treba teda počkať dlhšie, kým nespia tvrdo. Tiež máme trojročnú, tiež spáva s nami v posteli, alebo v postieľke prisunutej k posteli, ale našťastie nemáme problém sa milovať aj v tej istej izbe keď tvrdo spí, alebo odídeme do obývačky, keď už spí tak sa väčšinou prvé hodiny nebudí. A keď sa zobudí, tak jeden z nás za ňou odbehne, douspí a potom sa pokračuje, človeka to nesmie odradiť. My sme skôr mali problém keď ešte spávala cez obed, pretože to potom veľmi neskoro zaspala večer a my väčšinou sme vtedy zaspali spolu s ňou a aj vstávali spolu s ňou, to bolo horšie, ale aj vtedy sme to nejak zvládli, len to proste nie je také že je na to veľa času no…
@anonym_autor bože dieťa je malé raz a vrátiť dieťa do izby spať samé ? Namiesto toho, aby ste si užili, že deti sa chcú ešte k vám tulkat, cítiť bezpečie a potrebujú vás práve teraz, tak ich separujete do inej miestnosti spať samé. O pár rokov vás už tie deti nebudú potrebovať a možno vás už ani neoblapia a spať s vami isto v 14tke už nebudú.
@anonym_8e5e39 ďakujem, konečne normálny názor, lebo toto čo tu čítam je hrozné. 3 ročné dieťa je veľké na to aby spalo samo v izbe? Nemá už ísť rovno na vysokú školu na internát? Naša spí s nami odmalička, má 3 roky a určite ju vyhadzovať nebudem. Čo sa týka témy, sex máme vždy v spálni keď zaspí pri nej, odkedy je malá a nikdy žiaden problém
@anonym_8e5e39 ďakujem, konečne normálny názor, lebo toto čo tu čítam je hrozné. 3 ročné dieťa je veľké na to aby spalo samo v izbe? Nemá už ísť rovno na vysokú školu na internát? Naša spí s nami odmalička, má 3 roky a určite ju vyhadzovať nebudem. Čo sa týka témy, sex máme vždy v spálni keď zaspí pri nej, odkedy je malá a nikdy žiaden problém
@matto204 mne sa nezdá vhodné prevádzať také pred dieťaťom. Deti vnímajú, aj keď nevedia pomenovať môžu mať z toho traumy. Takže toto je zas iná téma.
Ako to celé dopadlo? Už je tu veľa textu, nechce sa mi to čítať...
Predpokladám, že manžel už súloží s kolegyňou u nej v byte cez obednú prestávku.
Zlé, zlé dieťa. Nechce spať inde a možno ani vôbec nespí a len sliedi na rodičov či nesúložia a príde 🤣
My sme to riešili keď syn zaspal lebo keď sme išli spať my chvíľu na to prišiel do spálne. Tak jedine tak to išlo a ešte cez deň keď bol v škôlke apod a náhodou sme boli doma s mužom. Alebo aj kúpeľňa obývačka občas. Ked mal 4r muž ho vždy večer vrátil do izby. Jasne ze plakal ale po čase pochopil že má spať v svojej posteli
@blackcat8885 Presne tak, tie deti (samozrejme, bez toho, že by si to uvedomovali), nás len skúšajú, či sa im podarí dosiahnuť svoje. Takže je to len na nás, či vyhráme my, alebo dieťa...
No asi by ste sa zbláznili keby ste na našom mieste 😀 my sa našťastie nehádame kvôli tomu. Máme 3 ročné dieťa s autizmom a 10 mesačnú dcéru. Večne sme unavení takže mávame raz za týždeň, niekedy raz za 2 týždne záleží na Tom. Ja spím v izbe s dvoma deťmi a partner v obývačke. Keď večer deti zaspia, máme čas na fakt že veľmi rýchly sex lebo potom sa malá zobudí hneď po chvíli lebo nemá cecok pri sebe.. kým by som sa mohla dostať von na dlhší čas, to už by bol polnoc a dovtedy obidvaja spíme ako bábätká. Koľkokrát skočím sa iba vycikať a hneď je už hore. Kým sme nemali našu dcéru sme mali veľmi veľa času aj keď malý spal s nami v izbe. Buď keď spal cez obed alebo večer, bol u babky alebo sme mu len rozprávku pustili ale vždy sme si na seba našli čas. Ja si myslím že dieťa je prvoradé. Asi kvôli niečomu chce spať s vami tak ju neodmietajte kvôli tomu lebo si vy chcete posexovať. Počkajte kým zaspí a choďte do inej miestnosti. Netreba vždy iba v posteli zapnite mozog a využite svoju fantáziu. Lebo raz ten sex bude aj tak nudný. A to že sa kvôli sexu hádate tak asi bude niekde problém.
@anonym_autor deti su vzdy na prvom mieste, muz je len cudzi clovek. Ak sa koli takej somarine ako je sex hadate, tak to beztak nema ziadnu buducnost.
@anonym_autor deti su vzdy na prvom mieste, muz je len cudzi clovek. Ak sa koli takej somarine ako je sex hadate, tak to beztak nema ziadnu buducnost.
@maskapadla presne tak. Dieťa aj keď nepovie ale má na to nejaký dôvod že chce spať s rodičmi a aj keby nemala.. chce aby ju vyobímali, ukázali že ju najviac na svete milujú. Keď už je prvoradý sex a nie svoje dieťa vyobímať a potom sú hádky tak je niekde problém.
U nás to bolo keď mal syn tri roky tak, že mal svoju postieľku v spálni a keď sme popoludní mali sex prikrytí paplónom, on sa zobudil, postavil a díval sa na nás. Keď prišla susedova malá trojročná dcérka na návštevu, tak ju vo svojej postieľke zvalil, ľahol si na ňu a začal sa natriasať. Dnes je vyštudovaný inžinier a má tri deti.
To máte ale veľmi jebnuté problémy. Ja tu riešim problémy so nezamestnanosťou, problémy s rodičom, problémy so súrodencom, ktorý je mentálne postihnutý, problémy s tým, že si nemôžem naozaj nájsť prácu a problémy s mojim fyzickým zdravým a ešte riešim problémy s tým, že moja rodina je chudobná a finančne na tom nie sme dobre a vy tu ako jebnutí riešite sex a tieto komentáre sú na smiech. Každý koment ti dáva radu na to ako riešiť sex. Keby ja som dal príspevok o mojich problémoch, ktoré som spomenul, ja by som dostal len 1-3 komentáre s tým, že ľudia v komentoch ku mne budú drzí. To kde sme? Tieto jebnuté thirst príspevky dostávajú viacero komentárov než normálne príspevky žiadajúce si naozajstnú pomoc. Ľudia sú degenerovaní.
Hlavne na nu netlac, lebo evidentne sa boji a bude sa prave preto budit a kontrolovat.
Ja by som postielku prestahovala nazad a tym by sa viac ukludnila.
My sme sa stahovali do domu ked mala 3,5 roka a po kratkej dobr, ked sme zariadili detsku sme jej povedali, ze je velka lebo ma svoju izbicku.
Ma tam svoje deti-babiky a tie za nou placu. Chcu s nou spat v postielke.
Naukladali sme jej babiky do postielky a ona ako dobra mama s nimi spala.
Tiez som jej dala na vankus moje pyzamko uz pouzite, citila moju vonu a bola pokojna.
Samozrejme sme s nou spali v posteli v detskej kym zaspavala.
Treba si vytvorit nejaky vlastny ritual, deti to maju radi.
To máte ale veľmi jebnuté problémy. Ja tu riešim problémy so nezamestnanosťou, problémy s rodičom, problémy so súrodencom, ktorý je mentálne postihnutý, problémy s tým, že si nemôžem naozaj nájsť prácu a problémy s mojim fyzickým zdravým a ešte riešim problémy s tým, že moja rodina je chudobná a finančne na tom nie sme dobre a vy tu ako jebnutí riešite sex a tieto komentáre sú na smiech. Každý koment ti dáva radu na to ako riešiť sex. Keby ja som dal príspevok o mojich problémoch, ktoré som spomenul, ja by som dostal len 1-3 komentáre s tým, že ľudia v komentoch ku mne budú drzí. To kde sme? Tieto jebnuté thirst príspevky dostávajú viacero komentárov než normálne príspevky žiadajúce si naozajstnú pomoc. Ľudia sú degenerovaní.
@anonym_ec3a33 poziadajte niekoho unameho nech napise do modreho z neba lebo pri tolkych problemoch Vam len Vilo pomoze niakou peknou finančnou čiastkou 😉 alebo niaka zbierka a uz sa tolko nejnevajte kazdy ma niaky problem
Treba správnu komunikáciu. Nechápem vôbec..... Ved mala zaspí a idete ns to. Das jej po stielku vedľa a idete na to. Alebo v kúpeľni v obývačke.. Cez obec sa tiež dá keď spí cez víkend. .. Kto chce čas si nájde aj na 5 min ver mi
Ja neverím ze ak ste obaja uz z toho taký podráždený a frustrovaný, ze by ste nevymysleli aj čerta ďábla aby sex bol.
Tak hold, na nejaké dlhé predohry a 3 hodinové milovanie času asi nebude ale 15- 20 minút sa snáď vzdy nájde. Tobôž, ak obom uz ide vystreliť mozog z hlavy.
Malú uspať a ideme na to, aspoň rychlovka ....ved raz vyrastie a bude rada, ze je v izbe zavretá a ma pokoj od Vas 🙂
@leto2 no pokojne sa vyzur a pis o mojom iq, ved z tvojich odpovedi kazdy pochopi, kolka bije 😉 ja mam dve deti tesne po sebe a presli uz roznymi fazami, mna o rodicovstve poucovat nemusis, nikto mi nikdy nepomahal, ziadni stari rodicia, ani ini pribuzni, napriek tomu som nebola nikdy nutena sexovat v jednej izbe s nimi. Toto je nudzova situacia, ktora moze nastat iba ak tak v nejakej maringotke v osade, inak normalni ludia maju v byte viac miestnosti, takze takuto nudzu nemusia riesit. A ako si tu opisoval citanie rozpravok pod dekou pri sexe, to naozaj neznie ako tvoja imaginarna rada, ale skor zazitok z vlastnej skusenosti.
Sice si neodpivedal na ziadnu z mojich otazok, ale za to si rovno presiel do urazania a utoku, to o tebe vypoveda viac, ako by si asi chcel. Hups 🤭
@lindusss2016 chlap to vníma inak.Je zbytočne s ním diskutovať hlavne nech zastrci.Aj tá, čo pise, že ju muž ráno zobudí a idú do obývačky.
@anonym_autor mali sme sex prvu hodinu, dve po zaspati vtedy deti spia tvrdo.Alebo sme aj mesiace sex nemali, lebo sme radšej chceli spat🤣ešte väčšia sranda pride, keď budú väčšie, alebo teenegeri.
No neviem, ale mat sex s dietatom v izbe je divne. My by sme to nedali. Ked tak treba ist do obyvacky, kupelne. Ale nie v jednej izbe s dietatom 1m od vas. To je zahul.
Co budete robit, ked budete mat teenaegara?
@anonym_ec3a33 kazdemu sa jeho problem zda ako najvacsi na svete. A ak zlyhava manzelstvo, v ktorom je navyse male dieta, je to problem. To, ze ty to tak nevnimas, neznamena, ze to je svata pravda a vsetci sa podla toho maju riadit.
V com chces poradit? Ak zijes v hladovej doline, treba sa za pracou odstahovat, miliony ludi to tak riesia... Ak mas zdravotne problemy, to treba riesit s lekarmi. Ze si z chudobnej rodiny, zial, aj to sa stava. Ja som uz davno sirota, rozvedena a mam dve male deti. Financie su vsetky na mne, ale nejdem sa lutovat, ze mi rosina nepomaha, naopak makam za dvoch. Skus opisat konkretnejsie, v com ti treba pomoct, co vsetko si uz skusal pre zlepsenie tvojej situacie.
Neviem, asi Vam chyba kreativita. Mame 4 deti, prve dve s rozdielom 21 mesiacov, dalsie 2 po 5 rokoch od druheho a cakame piate...😆
Pamatam si, ze sa nam stavalo aj take, ze som pocas sexu aj 2x odbehla k dietatu nakrmit, douspat, umyla som prsia predtym a sla naspat k muzovi do obyvacky. Hadat sa pre toto? Ved sa treba trosku prisposobit situacii 🤔
@anonym_95c177 vy sa kotite jak mravce
Bolo to obdobie rýchloviek veru, púšťali sme rozprávku z CD na dobrú noc, kým dohrala rozprávka sa z postele nehla, zatiaľ bolo v obývačke vyriešené.
Vačšinou pri rozprávke zaspala, ale pre istotu sme zamkli, aby hneď neotvorila a nevidela čo nemala.
Alebo sa kúpala, mala tam hračky, vydržala vo vani aj 30 min, my v kuchyni zatiaľ poriešili.
Cez víkend ráno pozerala rozprávky a raňajkovala v obývačke, tak my v spálni schovaní pod paplónom.
Treba sa vynájsť a zhodnúť, zabaviť dieťa a ide to aj 3x za deň.
@anonym_autor
Ahoj 🙂 ak ešte táto vec nie je vyriešená k spokojnosti, rada poradím. Aj my sme si prechádzali podobnou situáciou, úplne rozumiem, že to nie je príjemné pre nikoho doma, rozumiem, že je to predmetom hádok, lebo každý sa na to môže pozerať inak. Kašlite na komentáre typu, že sú aj horšie problémy a podobne.. Je to dobré vyriešiť, najlepšie tak, aby dieťatko spalo vo svojej izbe a rodičia vo svojej. Nech si každý hovorí čo chce, spálňa je spálňa. Sprcha či gauč v obývačke sú dobré občas na zmenu, ale nemá to to čaro ako v spálni. A ak sa človek chce cítiť príjemne, čo by bolo fajn v tej situácii..🙂 treba si pevne stanoviť čo chcete a ísť si za tým.
My sme si doma povedali: dcéra nie je dobre naučená, síce si za to môžeme sami, ale to neznamená, že sa to nedá vyriešiť. Po dllllhej diskusii s manželom sme si zaplatili spánkovú poradkyňu. Manžel bol najprv rozhorčený, že či nemám kde míňať peniaze, ja som si vravela: No a čo. Dnes máme konečne normálny manželský život a to máme dve deti do 4 rokov. Žiadne rýchlo-rýchlo, kým sú v stave zaspatia, alebo potichu, aby v stave zaspatia boli čo najdlhšie a ešte k tomu celý čas v strehu, či sa dvere neotvoria.
My sme šli cez lepsispanokbabatiek.sk
Normálne treba vysvetliť: máme problém so spánkom dieťaťa, chcem, aby spalo tam a tam, chcem aby bolo zvyknuté zaspávať tak a tak. Oni sa dopýtajú veci, ktoré im k tomu treba, a budú vás viesť a podporovať k tomu, aby ste si základnú vec - spanie - nastavili tak, ako vám vyhovuje. Len sa treba nechať viesť a dôsledne dodržiavať, čo radia.
Ospravedlňujem sa za ,,rozpisovačky,, len ma mierne naštvali niektoré komentáre nižšie :D
A k tomu spaniu spolu: ja som s rodičmi spala v jednej izbe v tom veku kvôli zdravotnému stavu. Tiež rozumiem, prečo sa tak rozhodli, a že kvôli strachu o mňa radšej boli so mnou v jednej izbe, ale nebolo to ideálne. Ja som sa na ich záležitosti budila a čakala, kedy skončia, aby som mohla spať v pokoji ďalej. Môj manžel na takéto situácii hovorí: A čo, veď to je život. Ale ja to takto nemám. A svojim deťom toto robiť nechcem, ani nemám dôvod, prečo by mali spať s nami (a už vôbec nie v spoločnej posteli).
Želám Vám veľa veľa síl, trpezlivosti a pozitívneho myslenia 🙂 Nedajte sa odradiť frflošmi a kritikmi zo školy života. Intímny život v manželstve je dôležitý a deťom sa prispôsobujeme dosť počas celého dňa. A hlavne spokojná mama = spokojná celá rodina 😉🍀💛
Deti v akomkolvek veku maju nejaky senzor na toto....nikto nic nechce, zalezene deti v izbach ale v momente ked zavries dvere v spalni "maaamiiiii?" 😆 A to uz mame nast rocne deti...ktore idu spat neskor ako ja a este tuto danost maju od prirody od mala 😉

My mame 3 deti do 6 rokov a da sa to.. Vam dieta neprespi ani chvilku bez vas?