icon

Je druhý vzťah skutočne neverou?

7. okt 2025

Predstavte si vzťah, v ktorom ste zamilovaná do muža, ale bývate ďaleko od seba a jediná možnosť byť spolu je cez víkendy. Počas tých troch dní dostávate jeho pozornosť 10/10, dávate si navzájom nehu 10/10, dostávate jeho záujem o vás 10/10 jednoducho všetko, čo potrebujete, vám dáva naplno a ste s tým úplne spokojná. Z vašej strany je spokojnosť tiež 100 %.

On si však počas dní, kedy nie ste spolu, nájde ďalší vzťah. Dáva jej rovnako, čo vám pozornosť, starostlivosť, záujem. Ale keď prídete vy na víkend, všetko sa opäť stáva iba vaším, opäť 10/10 a na 100 % váš... Jeho druhý vzťah vám nijako neškodí, nič vám neuberá, nič vám nechýba.

Boli by ste ochotná akceptovať jeho druhý vzťah za týchto podmienok?

Strana
z3
anonym_285
Odpoveď bola odstránená
anicka2211
7. okt 2025

@anonym_autor určite nie... Nevie si vybrať, tak skúša a následne si vyberie?

kavasmliekom
7. okt 2025

@anonym_autor 10/10 nie

pribinak
7. okt 2025

Nie. Bud som pre neho cislo jedna a jasna voľba, alebo nech ide do kelu

miadi
7. okt 2025

Nie . Minimalne je nechutne zdielat s tou druhou aj jej kvasinky a chlamydie a ine srandy . Ved ked je ten vas vztah super preco nie ste spolu 7 dni v tyzdni? Keby to bolo ozaj take uzasne uz ste spolu normalne. Jedine ze aj ty budes mat na tych zvysnych 5 dni nejakeho 10/10 nahradnika nech je to fer . 😆

arianna25
7. okt 2025

Dobre vychcaný je. Cez týždeň jedna, cez víkend druhá. Strašné

petamich
7. okt 2025

Nijako neskodi a nic neubera 😂 okej
A nie neakceptovala by som takyto vztah. Mne by teda vadilo, ze sa o chlapa delim s inou/inymi.

danielad9
7. okt 2025

Keď to je nie je nevera tak čo potom?

alienkami
7. okt 2025
@danielad9

Keď to je nie je nevera tak čo potom?

@danielad9 on si asi myslí, že má 2 otvorené vzťahy.
autorka - ty musíš vedieť, či sa s takýmto druhom vzťahu dokážeš vyrovnať (Ja by som to nedokázala - nie ak by som bola zamilovaná, ako o sebe tvrdíš) Tá druhá o tebe vie?

domkakvet
7. okt 2025

@anonym_autor to sa naozaj pytas, ci je to nevera? Ano je to nevera. Ak zijes v moslimskej krajine, tam je to ok, pre nich je to normalne.

dskjhfdlkdjhl
7. okt 2025

@anonym_autor to sa musis pytat? Ty nemas ziadnu hrdost?

enmery
7. okt 2025

😂🍿

lindous
7. okt 2025

Ak sú dvaja takto dohodnutí a všetci traja o tom vedia a sú úprimne otvorení takemúto otvorenému vzťahu, nenazývala by som to neverou, skôr otvreným vzťahom, ale nech to pomenujeme akokoľvek, ja by som tak fungovať nevedela, mne by to škodilo a uberalo, nie som zrovna žiarlivý typ, ale toto by na mňa bolo moc... tá tretia čo na to?

petamich
7. okt 2025
@domkakvet

@anonym_autor to sa naozaj pytas, ci je to nevera? Ano je to nevera. Ak zijes v moslimskej krajine, tam je to ok, pre nich je to normalne.

@domkakvet hm len kto je vlastne komu neverny 😬 a kto je vlastne bokovka 😂 pozrieme sa na to v sucte dni za tyzden?

wolf_
Autor odpoveď zmazal
anonym_e3e888
7. okt 2025

Ak je to v inom okrese tak sa to neráta, Jožka

reanda
7. okt 2025

bavite sa pocas vikendov aj o tom, co robil cez tyzden? 🙂

tykat
7. okt 2025

@anonym_autor nie toto nie je nevera, toto je paralelny vztah 😀

7miriam77
7. okt 2025

To čo je toto? Bolo by mi zle pri pomyslení, že to čo robí dnes so mnou, zajtra bude robiť s druhou. Nemáš žiadnu hrdosť? Kopla by som ho do riti...fuj takí ľudia 🤮

anonym_053ad7
7. okt 2025

@anonym_autor nie je tvojim na 100% ani 10/10, vieš ty koľkokrát počas toho čo je s tebou myslí na tú druhú? Nikdy si nebola ani nebudeš jeho 100%, len si to nahovaras aby si si nemusela priznať že radšej sa budeš deliť o debila než byť sama.

janka_23
7. okt 2025

@anonym_autor ani za nic kriste pane 🤦🏼‍♀️ bud som prvá volba alebo nech si ide. Co si chce založiť harem? Nechapem ako by na toto mohla nejaká normálna zena pristúpiť

viestta
7. okt 2025

Este nebolo tak zle aby som stala vo fronte na chlapa

andrejka2424
7. okt 2025

Podĺa tohto vzorca by mohli aj manželstvá fungovať.Chlap,ktorý je ženatý a dáva 10/10 😂-ten bol dobrý-svojej žene ,ale robí na turnusy a tam bude klátiť milenku ,alebo viesť na oboch frontoch plnohodnotný vzťah.Je to nevera?Alebo sa to neverou stáva,ak manželke dáva iba 4/10 ? To je na zváženie 🤔

anonym_398253
7. okt 2025

ber tak, ze chlapi su hrozni herci, ak sa necitis ponizene a vyhovuje ti to preco nie, za mna nie

hopsas
7. okt 2025

@anonym_autor nemyslíš vážne túto otázku...akože či by som žila so slušne poviem suknickarom????

martinkatinka
7. okt 2025

To sa ti priznal? Ci to vies od zaciatku?

deedol
7. okt 2025

znie to ako polyamoria. mne by to nevyhovovalo, ale su ludia, co tak ziju.

enmery
7. okt 2025
@deedol

znie to ako polyamoria. mne by to nevyhovovalo, ale su ludia, co tak ziju.

@deedol Keby to bola polyamoria, autorka tu nezaloží tému. V polyamorii sú obe strany uzrozumené a žijú si tak šťastne.

deedol
7. okt 2025
@enmery

@deedol Keby to bola polyamoria, autorka tu nezaloží tému. V polyamorii sú obe strany uzrozumené a žijú si tak šťastne.

@enmery vychadzam z toho, ze autorka o tom vie. Ale hej, suhlasim s tebou

kitycat
7. okt 2025

@anonym_autor tak ak sme si dohodli, ze sa mozeme vidat aj s inymi? Mna by to takto nelakalo aj keby som bola len milenka tak o inych nechcem vediet

Strana
z3