Je druhý vzťah skutočne neverou?
Predstavte si vzťah, v ktorom ste zamilovaná do muža, ale bývate ďaleko od seba a jediná možnosť byť spolu je cez víkendy. Počas tých troch dní dostávate jeho pozornosť 10/10, dávate si navzájom nehu 10/10, dostávate jeho záujem o vás 10/10 jednoducho všetko, čo potrebujete, vám dáva naplno a ste s tým úplne spokojná. Z vašej strany je spokojnosť tiež 100 %.
On si však počas dní, kedy nie ste spolu, nájde ďalší vzťah. Dáva jej rovnako, čo vám pozornosť, starostlivosť, záujem. Ale keď prídete vy na víkend, všetko sa opäť stáva iba vaším, opäť 10/10 a na 100 % váš... Jeho druhý vzťah vám nijako neškodí, nič vám neuberá, nič vám nechýba.
Boli by ste ochotná akceptovať jeho druhý vzťah za týchto podmienok?
Ked s tym vsetci suhlasia a vedia o tom, skor sa to vola polyamoria ako nevera. Ci to naozaj aj vsetci tak lahko znesu ako sa zda bez ziarlenia a pod. to je asi otazka na ten uplne konkretny trojuholnik. Alebo mnohouholnik, ved kazdy z nich moze mat niekolko partnerov, ak su vsetci polyamorici. Bol aj nejaky cesky film podla realneho polyamorickeho vztahu sa mi zda, a moc stastni neboli.
Ake je rozloženie síl počas prázdnin a štátnych sviatkov? Až následne viem zaujať stanovisko.
V poslednom čase sú tie témy k večeru čoraz zvrhlejšie.
Nie . Minimalne je nechutne zdielat s tou druhou aj jej kvasinky a chlamydie a ine srandy . Ved ked je ten vas vztah super preco nie ste spolu 7 dni v tyzdni? Keby to bolo ozaj take uzasne uz ste spolu normalne. Jedine ze aj ty budes mat na tych zvysnych 5 dni nejakeho 10/10 nahradnika nech je to fer . 😆
@miadi To si vystihla....Pchať vtáka kade-tade...do každej dierky😝
@anonym_autor Toto nemozes mysliet vazne 😁
@anonym_autor ak si tak nastavená, že možno nie si na neho tak naviazaná, si otvorená vzťahu s výhodami a netrápí ťa to, že má inú..... no asi máš pochybnosti, keď tu píšeš.... ONA o vás vie, nie je to jeho manželka? Tak to pomenujem, zatiaľ má 2 milenky. Ktorá bola prvá? On o tom vie, že to vieš?
Len pre zvedavosť má svoj byt, platí večere, šperky, dovolenky a to hlavné sa chcem opýtať....
Poznáš jeho rodičov, rodinu?
Nie neakceptovala a ani by sa nestihnú nadýchnuť,keby som sa to dozvedela.
A ten druhý vzťah, tá druhá môžeš byť aj ty. Ale tak, každý vieme snáď akú máme svoju hodnotu, hrdosť, sebaúctu a vie rozlíšiť,že toto vzťahy nie sú,iba ''uvoľnenie tlaku".
Šikovným patrí svet či ako 😂 panko má dve ženy a tie sú ešte happy že im nič nechýba 11/10
@anonym_autor Ak máte FWB vzťah tam pravidlá neplatia zväčša a muži majú bežné viac žien rozrobenych, aj keď ženy aj tam často chcú fungovať že som jediná ale zväčša ak má muž možnosti tak reálne s jedinou sa zväčša neuspokojí. A ak je ešte z iného mesta ďaleko už tým duplom. Ale ak máte ako vážny vzťah tak je to divočina chodiť z dvoma😁
@anonym_autor Ak máte FWB vzťah tam pravidlá neplatia zväčša a muži majú bežné viac žien rozrobenych, aj keď ženy aj tam často chcú fungovať že som jediná ale zväčša ak má muž možnosti tak reálne s jedinou sa zväčša neuspokojí. A ak je ešte z iného mesta ďaleko už tým duplom. Ale ak máte ako vážny vzťah tak je to divočina chodiť z dvoma😁
@cippi s dvoma.. nie Z ale s.
@anonym_autor neodpovedala si😉
Nadherne. Chlap chce harem takze si to ospravedlni tym, ze nie ste denne spolu? Je to uchylak, fuj vo stvrtok strka do vsetkych dierok jej a cez vikend tebe?
@miniovecka asi 😄 a niektorým babam to očividne stačí 😄 co tam po tom ze ho pcha kade tade 🙈
A on by tak isto akceptoval keby máš ty cez týždeň iný vzťah?
To sú predsa 2 paralelné vzťahy, podvadzanie a neustála nevera. Čo sa da na tom akceptovať?
Boze baby to ste ozaj tak zufale, že za jednu klobasu sa znížite na same dno?V akom prostredi ste vyrastali?
@anonym_autor neviem či je toto zrovna nevera, obe vás ma iba na sex 🙄
Fuj grcam
Žeby spomedzi 8 miliárd ľudí nebol pre každú jeden? Co keby si mala ty takto cez tyzdn a víkend vzťah? Však tvoja hlava by to po čase prestala dávať. Ako sa ty budeš k sebe stavať, že nemáš pred sebou hodnotu, tak sa stávajú aj iní... a si spokojná aj s odrobinkami, zvyškami.... Mňa by to ukázalo, chcem by fulltime 10/10.
@anonym_autor cisto matematický.... ty máš 2 dní 10/10, druha ma zase 5 dní 10/10. Otázka... ktorá má viac? To je aj odpoveď na tvoju diskusiu.
Áno, ja som ten muž.
Veď ak sú obidve uzrozumené s týmto polyamor vzťahom, je to ok. Ak nie, tak je hnusná nevera a vedome ubližovanie druhej bytosti. Nehovoriac, čím môžeš nakaziť tie ženy. U teba sa nič neprejaví, ale žena z toho môže dostať rakovinu.

Ja si myslim, ze autor je ten muz