Je drzé, vypýtať si od priateľa heslo na telefón?
Dobry,chcem sa opytat ci by to bolo drze ,keby som od priatela s ktorym byvam 3 roky a pozname sa 4 r.aby som chcela heslo od jeho telefonu....ja svoje heslo vobec netajim a on no neviem asi nechce zeby som ho vedela😏trocha ma to mrzi v predoslom vztahu mu to bolo jedno myslim ex 🤷🏼♀️
@panelacikova, mam fakt vážny problém, lebo JA si strazim mobil a nedám a nedám a nedám heslo. To ako schovávam asi niečo sama pred sebou a prenasledujem sa. Ťažká schyza.
Skôr mám pocit, že je nutné si deliť s mužom mobil aj zubnú kefku, inak ma určite frajerku a vzťah nestojí za nič. Lebo inak nemáme ani spoločný život.
@jabadabadu, asi tak.
@vroni
@jabadabadu pozrite sa, dievčatá, existuje ďalších 1000 mužov v mojom živote, ktorí keby boli mojimi partnermi, tiež by som neprezradila nič. a existuje 1, u ktorého nemám problém a ani on voči mne. ja nepíšem, že letí so všetkým za mnou a ukazuje mi od slova do slova alebo referuje. ja píšem o tom, že viem jeho prístup do mobilu, ktorý absolútne nevyužívam a nezneužívam. stane sa, že ma on požiada, nech niečo pozriem, vtedy si to viem odomknúť. to je celé 🙂 a že mi dal heslá a prístupy do rôznych inštitúcií? no bohvie, či už nie sú aj "zabudnuté", bolo to pred 4 rokmi a niektoré inštitúcie odvtedy prevzali iné apod... ja toto vôbec neriešim. ja len píšem sama za seba v zmysle, že si navzájom pred sebou nemáme čo skrývať. firemné veci v mobiloch nenosíme, keďže manžel je tvrdý roboš na stavbe, ja som v školstve.... napriek nášmu neobvyklému spôsobu "spolužitia" vieme o sebe, našich účtoch, problémoch, atď... možno viac, než tí, ktorí denne zdieľajú lôžko 😀 a to ma teší. že si takto dôverujeme.
@jabadabadu a ešte k tým listom napríklad. nikdy mu neotváram poštu preboha, nech to je čokoľvek. zavoláme si a sám mi povie: otvor to prosím ťa, nech vieme, čo to je... povie: nech VIEME. je to milé, že nemá absolútne žiaden problém.
ale ja viem a vôbec ma to netrápi, že niekto toto nikdy nepochopí. stačí, že my dvaja tomu rozumieme 😉
Odpoveď je ,že je. Áno je to impertinentna otázka a vôbec mu Vy ani ako partnerka nemáte čo ísť do my,pokiaľ nevoľte Notruf. To je bezpodielove vlastníctvo,mal telefón Vás partner pred Vami,mal , nepodieľali ste na kúpe ,nepodieľali , je Váš niečo po jeho súkromí, nie je.
Su veci kt. sa zásadne neukazujú , sú určite vzťahové tabu, mali byť ,nemusíme mať nosteky všade .
@4444mono4444 nie
@4444mono4444 môj muž má tiež heslo, dlho som sa jedovala. Prešlo ma to a dala som si aj ja 🤣

@hilda08 pochop jednu vec: tie ženy, ktorým manželia (partneri) neukážu mobil ako je rok dlhý a nedovolia im ho ani použiť, prezradiť im svoje heslo je pre nich utrpenie väčšie, než keby prišli o jednu obličku...... jednoducho nikdy nepochopia, že práve ty (alebo ja) máme takých, ktorí nemajú čo skrývať a vôbec im nevadí, že nám to heslo (podotýkam sami od seba) prezradili. proste toto nevysvetlíš. automaticky ťa budú mať za stíhačku, ktorej MUSEL muž prezradiť heslo a ktorá pravidelne navštevuje aj tie najhlbšie stránky mužovho mobilu. proste nevysvetlíš, že to takto nie je 😉