icon

Je fér ukončiť vzťah s milencom?

10. jan 2025

Prosim vopred nesudte ma

Mam milenca , 3 roky .. je zenaty… dovod preco uteka od manzelky je taky , ze sa im nedari mat dieta … zena vkuse riesi iba otehotnenie nedari sa im 6 rokov a uz ma toho dost, v podstate my uz mame podu pre seba pripravenu cakame este na veci okolo hypo a ide jej vsetko povedat… ich intimny zivot nie je o milovani ale o jej meranich plodnych dni atd .. do celych procedur dali vyse 15.000€ co mi spominal. Sialene. Ta zena je asi zufala chapem. Nikdy by som tolko nedala do niecoho co mi priroda pre nieco nechce dopriat. On ju uz vobec nemiluje nepritahuje ho , vela si vymysla ze je pracovne prec doma je mozno za mesiac tyzden . Myslite si ze fer ukoncit v takom pripade vztah? Mozno sa jej dieta podari aj s niekym inym
Kto vie

Strana
z4
majka1719
Odpoveď bola odstránená
nominativ
10. jan 2025

:D áno, to by asi mohla tušiť, ak je 27 dní z mesiaca preč z domu a ukáže sa dva-trikrát.

V pohode, dejú sa aj horšie veci, toto je ešte klasicka. Ale tento chlap by si aj v prípade, že by mal dieťa našiel dôvod - všetko sa točí okolo decka. A aj v prípade vzťahu bez dieťaťa si nájde dôvod - stereotyp.

A škoda, že ženy dokážu robiť zo seba také chudery, jedna, aj druhá. Pre neho je to super situácia. 🙂

jaond19
10. jan 2025

Si si istá ze chces stavat na tejto tvojej "pôde"??? Ako len som si to predstavila je mi nevolno. Fakt mas zaludok na takeho chlapa? Inak to, ze ho odlákaš od manželky, to pre nu v konecnom dosledku prehra nebude. Ty dostanes neverný odpad, pri ktorom nebudes mat uz nikdy istotu. Ona dostane sancu na vysnivanu rodinu. Pretoze ten problem moze byt kludne v chlapovi. Spoznala som babu, ktora nemohla roky otehotniet, po rozvode s muzom, s druhym partnerom takmer ihned ;) Takze vela stastia, ber si toho svojho hnilého princa cim skor

kvietok1233
10. jan 2025

Tak áno je fér to ukončiť ale najprv to mal ukončiť a tak si začať s tebou....sranda by bola keď jej bude chcieť povedať že to končí a ona vtedy akurát bude tehotná 🤣 život píše všelijaké príbehy a náhoda je svina. len by ma zaujimalo ako by to chcel riešiť keďže o dieťa a s ňou pokúša celý čas čo je s tebou....pýtala si sa ho že a čo ak otehotnie? Opustí ju nechá ju samu s dieťaťom? Opustí teba? Alebo ma predstavu že bude mať dve ženy navždy? Lebo pamätaj to ako by sa zachoval svedčí o jeho charaktere a aby si neskončila rovnako ako tvoja predchodkyňa...lebo podvádzať ženu s ktorou sa zároveň snaží o dieťa mi príde dosť nefér a nelogické...pretože mňa by fakt zaujímalo čo chcel akoze robiť keď otehotnie ako by sa zachoval...a ty tiež asi nebudeš mať moc charakteru ak spavas s takýmto mužom ...tebe by sa to páčilo že ta muz podvadza? A ak ta aj podvedie potom neron krokodílie slzy lebo ak dokazal tak dlho podvádzať ju dokáže hocikedy to urobiť aj tebe...určite by som s niekým takým nešla do vzťahu a neriešila nedajbože spoločnú hypotéku. Nevedela by som prestať myslieť na to či neodvádza aj mňa, neverila by som mu. Porozmýšľaj nad tým kým nie je neskoro.

autor
10. jan 2025

@kvietok1233 nedufa/me vobec zeby uz mohlo dojst k tehotenstvu oni spolu nespia uz jedine zeby to umele zafungovalo. Muz ma z toho uz zlc.. Je v nej nejaky problem ktory si nechce pripustit. Bude lepsie ked jej nejak urobi babo novy muz. Budu stastni

sisska96
10. jan 2025

Si trápna ......

vikiki29
10. jan 2025

Alebo jej vyjde to umelé a tvoj mužík bude cca 25 rokov platiť výživné namiesto vašej spoločnej hypo a deliť si čas na polovicu s tebou a dieťaťom. Ak má ta žena naozaj problém a toto je jediná jej šanca na dieťa tak jej úprimne prajem aby to vyšlo a ty robíš dobre keď deti nechceš.

dagas
10. jan 2025

Ty si tak tupá ako aj on 😉 Jeho žena bude mať sťastie že nema dieťa s kktom a ty si budeš o pár rokov trieskať hlavu aká si bola šibnutá 😏 . Prajem ti to

haanovajana
10. jan 2025

Tebe ti nevadí,že spí aj stebou aj zo ženou?Keby tak otehotnela čo by bolo.Toto sa mi nechce veriť.

lalenka33
10. jan 2025

A titul chudera a hlupaňa roka 2025 získava autorka príspevku. 3 roky trt.á teba a zároveň vyhadzuje 15000€ na umelé oplodnenie so ženou, ktorú chce opustiť. Tomuto uveria len ženy s IQ z osady, alebo tie chudery, čo ich nikto nechce a tak posielajú tisíce € americkým vojakom. Musíš byť neskutočne hlúpa a zúfalá, ked dokážeš 3 roky robiť niekomu madrac. Za tie 3 roky už mohol byť rozvedený, a tých 15000 vraziť do vášho spoločného bývania.
On je ženatý, takže hypo bude tvoja a o pár mesiacov tu bude diskusia, ako ty platíš nájom a hypo a chlap ťa podvádza lebo si pribrala, veľa pracuješ, chceš dieťa atď.
Ani sa nečudujem, že jeho žena nevie otehotnieť. Ktovie kolko takých madracov, ako si ty pánko za tie roky snaženia mal a aké choroby má.
Jeho manželke prajem rýchly a úspešný rozvod a dieťa s CHLAPOM a nie takýmto trtkom a Vam dvom len KARMU.

muchotrafka298
11. jan 2025

No vy ste fakt dvojica na pohladanie 🙈 Pokial so zenou byt nechce, tak urcite by financoval drahe IVF a pchal by peniaze do zeny co nenavidi. A s tebou si zenaty ide brat hypoteku?!? Hm, tak to drzim palce. Len aby si neskoncila s hypotekou na krku, lebo panko si ju predsa kvoli zene brat nebude. Ked ju tak neznasa a prekaza mu, davno by boli rozvedeni.

lucilaines
11. jan 2025

Baby, mozno je to troll, ale ja poznam osobne takmer identicky pripad. Nebol sice zenaty, ale zadany. A rozdiel bol, ze milenke nepovedal o tom, ze sa snazia o dieta. Ale tiez to trvalo roky, tiez bol u nej peceny vareny aj cez vikendy, ze ona bola presvedcena, ze oficialna partnerka o tom urcite vie alebo to aspon tusi Tiez to bola pesnicka, ze s nou sa neda, je nestastny a bla bla bla klasika. Miluje samozrejme milenku. Nerozchadza sa preto lebo teraz zrovna sa neda, ublizil by partnerke, tazke obdobie. Nakoniec vysvitlo, ze cely ten cas sa snazili o dieta, chodili na IVF. Az jedneho pekneho dna IVF vyslo a dnes milenka pozera na stastnu rodinku a tatka roka. Tak ja len autorka, ze aby si nedopadla podobne. Ak by sa s nou chcel rozist, tak sa s nou rozide uz davno. No ze mu skus dat ultimatum, rozchod do mesiaca alebo koniec medzi vami. Aby si nebola prekvapena, ktoru moznost by si zvolil.

adkoalauri
11. jan 2025

V nej je problém a má jej urobiť dieťa iný muž...nejako sa to posr...lo v tvojej hlave. Najprv si premysli celý príbeh, potom ho napíš, zamysli sa nad tým a neskôr to dávkuj ostatným

bielasovicka
11. jan 2025

Najlepšie bude keď jeho žena otehotnie, a zároveň aj ty. Co myslíš, ktorú z vás si pánko vyberie?

muchotrafka298
11. jan 2025

@bielasovicka ja by som mala este jednu moznost, vyprdne sa na obidve a najde si tretiu, slobodnu, bezdetnu, ovela mladsiu od neho. Snad nebude neboracik jeden pocuvat detsky plac alebo sa nebodaj starat....

mogaa
11. jan 2025

Autorka zjavne mu veríš každé slovo....ale uvažuj reálne, ty sama by si bola s mužom s ktorým byť nechceš a snažila by si sa s ním o dieťa? a to že ti hovorí že s ňou nespáva, to mu tiež veríš? ach jaj....skoré precitnutie.....

lenkasarka
11. jan 2025

Za predpokladu,že je toto realita a nie vymyslel. Poprajem ti do buducnosti toľko stastia,aby si tvoj manžel našiel “vzťah “ aký máš ty teraz.

joannita
11. jan 2025

Autorka ja ta odsudzovat nebudem, lebo si myslim ze je to vyhradne chyba toho muza. On je zenaty, nie ty.
Nemala by si ale verit vsetkemu co ti on povie, aj ked pritom vyzera mega presvedcivo. Keby bola pravda co hovori, nebol by stale s nou a nepokusali by sa stale o dieta. Ty si zial pre neho len taka zaloha, ak sa nepodari dieta a je dost mozne, ze on ma problem splodit ho, nie ona.
Ale zaujima ma ta hypoteka. Ako mozete SPOLU riesit hypo, ked on je zenaty? Ved s tym by musela suhlasit jeho manzelka.
Bud tomu vobec nerozumies alebo je tato tema vymyslena.
A je ti jasne, ze ak ostanete spolu, tak bude podvadzat aj teba pri akomkolvek probleme?

michal_dr
11. jan 2025

Autorka

Som chlap, ale ten tvoj exemplár je riadny kkt, voči manželke.
Osobne poznám mladý pár, neskutočne super ľudia ktorý sa snažil o dieťa viac ako rok, skúšali xy procedúr, stálo ich to veľmi veľa peňazí a chvala Bohu sa im zaštastilo vdaka lekárom a maju dokonca dvojičky.

To, že si si začala so ženatým, tvoja vec... tvoj charakter.
Ale to, že chlap podvádza manželku, zaklada/planuje vuducnost s tebou, pretože jeho manželka sa snaží otehotnieť, aby mali spolu dieťa a ty "o tom vieš"...
Do <I>, je mi z Vas oboch 🤮, obaja "máte charakter" a dufam, ze pochopiš, keď ta tehotnú opusti pre inú, ano, som sviňa, ale inak sa kudia nepoučia.
Môj názor ..

Keby mal charakter, doma da reč, so ženou sa rozvedie/ odstahuje sa k tebe...

Uplne korekt, a poviem super...👍

Ale toto čo robí on, čo robíš ty, veľmi smutné 🙁

Žena žene toto urobiť, keby v tom bolo iné, ešte ako tak, mno... ale ona sa snaži o dieťa, aby dala "jemu" dieťa.

Ano, jasneeee opäť hrotím a preháňam podla niektorých, majte ma radi, je mi 🤮

mnamko
22. jan 2025

A prečo chce dieťa s manželkou, keď chce od nej odísť?

lindusss2016
25. jan 2025

No ak je toto pravda, tak najzufalejsia z tejto trojice si jednoznacne ty. To, ze spolu nespavaju, je len rozpravocka pre teba. Pani manzelka by urcite k tomu mohla dodat vlastny pribeh. Ale aj keby to bola pravda, ved on sa stale pokusa mat s nou dieta. Aj ked z umeleho oplodnenia, je jej manzel a to dieta bude uz navzdy pravne jeho (a predpokladam, ze aj z jeho spermii, kedze v nom ten problem nie je). Takze mi chces povedat, ze vy dvaja si uz spolocne zariadujete buducnost, zatial co on sa stale snazi o dieta s jeho zakonitou manzelkou? Ty si neuvedomujes, ze toto by vam zbytocne skomplikovalo cely zivot? Ano, jedna vec je, ked partneri uz maju deti z minulych vztahov, tak sa s tym nejak popasuju a ver, ze to nie je lahke. Ale on je v procesy, ktory este moze zastavit, ale nema ziadnu snahu. Za tri roky uz bolo kopec prilezitosti ten vztah ukoncit. A co je to za cloveka, ktory prezil uz taku dobu v niecom tak podlom a pokojne klame nadalej, jej a aj TEBE.

rak59
25. jan 2025

Viem o com to je. Tiež sme riešili umelé oplodnenie a všetko sa točilo okolo ovulácie, plodných dní... Nakoniec máme syna (dnes už 17r.) z umelého oplodnenia. Stálo to majland, ktorý neľutujem, lebo syn je na nezaplatenie (aj keď niekedy na zabitie) no po narodení som o ženu stratil záujem. Absolútne ma neoriťahovala. Celá tá organizovaná snaha, sex podľa kalendára... Skrátka, žili sme spolu ako súrodenci. Podotýkam, že ja som si milenku nehľadal, našla si ona. Dnes nie sme spolu už 11r. A syna máme v striedavej starostlivosti.

lilitela
10. máj 2025

A načo tam teda ide domov na ten týždeň v mesiaci?

Strana
z4