Je každodenné masturbovanie u devätnásťročného normálne?
ahojte, mam 19 rokov a kazdy den masturbujem, uz od detstva, je to normalne?
aj vy to mate?
A ze vraj netreba sexualnu vychovu na skolach Potom musi MK doucovat zaklady...
aj vy to mate?
@nela2712 dávaj pozor nie že sa nakazíš s nejakou sexuálne prenosnou chorobou alebo aby si neotehotnela
Myslim si, ze ty masturbujes aj teraz, ked sa pytas zien: "aj vy to mate?". To si sa ako jednou rukou zaregistroval (11/25)? Tak si ho dohonkaj a chod si spravit ulohy na zajtra. Inak je to normalne.
@nela2712 opytaj sa svojej mamy, ci to aj ona tak ma. Lebo sa tu realne mozno bavis so zenami vo veku tvojich rodicov a viac.
Aj ja pravidelne v sprche , mam 25 a predstavujem si svojho 58 rocneho zubara pri tom ako sa šantime✨✨
Ja sa len pýtam, či to je normálne, nechcem tu nejako ubližovať, len som sa chcela uistit, či to je úplne v poriadku
Ja sa len pýtam, či to je normálne, nechcem tu nejako ubližovať, len som sa chcela uistit, či to je úplne v poriadku
@nela2712 nie, nie je. Je to psychická diagnóza 🙄
Nerob to, zošucháš su pipinku a potom ťa nebude chcieť žiaden muž
Pane bože to sú dnes témy
To su tu odpovede, fakt hodne dospelych zien a matiek. To aj s vasimi dcerami takto sprosto komunikujete o sexe? Ak si myslite, ze to je fake profil, neodpovedajte, alebo ked odpovedate, tak tak, aby to nevbudzovalo pohorsenie (ani potesenie pre trolla). Ale nemozete vediet, ci to nie je dievca, ktore ma ozaj takuto otazku v hlave.
(ne)normálne podľa toho kto ti odpovedá. Veriaci sa budú pohoršovat ze je to hriech. Ženy ktoré sú príliš naruzive ti povedia ze je to normálne. 🤷♀️ Záleží
To su tu odpovede, fakt hodne dospelych zien a matiek. To aj s vasimi dcerami takto sprosto komunikujete o sexe? Ak si myslite, ze to je fake profil, neodpovedajte, alebo ked odpovedate, tak tak, aby to nevbudzovalo pohorsenie (ani potesenie pre trolla). Ale nemozete vediet, ci to nie je dievca, ktore ma ozaj takuto otazku v hlave.
@dadis veď 19 ročná, dospelá, by mohla chápať humor. 😆 A ty tiež.
Ano a nesleduj ho

@nela2712 Ano, uplne normalne