Je mi fyzicky nepríjemný
Ahojte. Potrebujem sa vyrozpravat, temu berte mozno trochu aj s rezervou...mozno len blbe hormony...
Ide o to, ze mam dobreho muza, je starostlivy, postara sa o deti, maju dobry vztah, mna vie rozosmiat, vieme sa porozpravat, porobi v domacnosti, niektore jedla vari len on, urobi mi niekedy ranajky, veceru....no proste starostlivy milujuci chlap. problem je v tom, ze mne na nom prekaza skoro vsetko (fyzicke), vadi mi, ako si odkasle a neda ruku pred usta, vadi mi ako stale nonstop fuci, lebo sa mu tazko dycha nosom, tak furt dychci cez pootvorene usta, vadi mi, ako doma chodi v tielku a v trenirkach, ako ma neustale vlhku spotenu kozu, aj ked tu nie je teplo, ale on suchy nie je nikdy, vadi mi, ako mu stale pachne z ust a citit to velmi, vadi mi, ked sa denne neosprchuje, lebo sa mu nechce, vadi mi, ked sa ma dotyka, ked chce sex a rozprava pri tom akoze nejake sexi reci, doslova mi je to neprijemne, posobi to na mna hrozne slizko. Cim je starsi, tym sa mi zda byt fyzicky nechutnejsi (teda pre mna, niekomu by to mozno nevadilo). A to nie sme stari, nemame ani 40r. Ako bonus je to, ze je pomaly kazdy den z niecoho nervozny a samonasraty, ale nie cele dni, je proste naladovy, z minuty na minutu, trva to par hodin a tak to aj zrazu prejde). Neviem co mam robit, mam ho velmi rada, deti ho lubia, aj on nas. ale zacina mi byt fyzicky cim dalej, tym neprijemnejsi.. poradte prosim co s tym :(
dakujem vam za reakcie a rady. Je to dobry muz, nechcem ho opustit, detom by to tiez ublizilo.
Skusime to este riesit, dam tomu nejaky cas, mozno vyskusame poradnu, mozno mu to terapeut vysvetli lepsie ako ja, mozno to vysvetli mne, musim tiez asi v tomto na sebe pracovat. Ved sme len ludia... uvidime..
Prepáč ale ty máš popracovať na tom, že tvoj muž odmieta normalne hygienické návyky? Že odmieta dentálnu hygienu že sa neosprchuje každý deň lebo sa mu nechce? Podľa mňa to nie je správny postoj. A popravde ja by som SK ani len neľahla vedľa takého prasiaka.
Moj bývalý manžel sa takto postupne premieňal, sme sa roky obchádzali, rozviedli sme sa, a vtedy sa ukázalo, že má parťáčku rovnakej " smradovej" kategórie ako bol on.... proste 4. cenová .....😂😂😂👎👎👎
@daniela2202 😀😀😀
Autorka,úplne ti rozumiem a chápem,to či tvojho muža ľúbiš alebo nie analyzovať nejdem,ale v podstate som rada,že nie som v tom sama 😅 neviem ako ty,ale mne sa tieto čuchové vnemy veľmi zmenili po pôrode ,dovtedy som nezaznamenala,že by mi niečo smrdelo,alebo ma vytacal smrad ľudí....teraz otras....ja cítim na sto honov ako niekomu razí z úst ,ale to nie je ani smrad asi pre ostatných, skrátka vadí mi ak niekto pred tým niečo jedol alebo proste ten smrad zubného kameňa či čo to je 😅 ráno muž presne vie,že nemá na mňa rozprávať ,lebo by som sa seriózne povracala,inak je to fešák veľký ,ale ráno je dych tabu 🤣...smutné je,že ja to cítim takmer u 90% ľudí a len ja som lietadlo 🤦🤦a možno tiež smrdím jak stádo capov minimálne ráno isto 🤷 ale vnímam to,že je to vekom,že ľudia menia pach vekom a som precitlivela na toto 😏 tiež mi vadí pot a rôzne divné smrady od ľudí ,cudne mlaskania,srkania,sparania v nose,ušiach a iných otvoroch 🧟,takže to som chcela touto litaniou povedať,že ti muž nemusel v minulosti vôbec fyzicky vadiť ,že bol príťažlivý a bolo to ok a to ,že s tým on nič nehodlá robiť,to je už druhá vec ,to je už na ňom ,ako s tým naloží ,ak vie,že tebe to prekáža.
@motolica 😁 dakujem
no uvidime co s tym urobime. chcem sa s nim porozpravat ale odkladam to stale, lebo ani sa mi do toho nechce, je to neprijemne. snazim sa predstavit si ako by som sa citila ja, keby mi toto muz zacne vykladat. ale on mi stale hovori, ze voniam a pod...a ked sa ho opytam, ci nesmrdim, vzdy povie, ze vobec, ze voniam.. chcela som zistit, ci nahodou aj ja nie som smradoch 🤷♀️😀
@lulaby1982 ty by si sa mala zivit pisanim brutal komentar 😅
ja som mala tiez take obdobie, ze mi mamzel pachol a hrozne mi vadili jeho prejavy (ako zuje, ako dycha, ako chodi,...) skratka to iste co ty. Preslo to. Prisli sme na to, ze fakt sa mu zmenil pach, ked zmenil stravu, zacal chudnut, zacali sa mu potit a smrdiet priserne aj nohy. Povedala som mu to. A hovorila vzdy, ked som to citila. Hoc aj viackrat za den. Liezlo mu to na nervy, nadaval, nervacil, ale vydrzala som (aj smrad, aj pociatocny bojkot a nadavanie) a tak to zacal riesit. A tym si ma zas ziskal a zalubila som sa zas ako pubertiacka a uz mi sialene vonia 😁 Fakt to ries, lebo chemia medzi partnermi je mega dolezita. Skus si spomenut, preco si sa do neho zalubila. Mne vzdy pomoze, ze som prijala fakt, ze tak vela sa v zivote menime (sme spolu cez 20 rokov od 16 rokov a mame spolu 5 deti), takymi kadejakymi fazami sme presli, od pubertiakov, cez ego-maniakov az po skorobabku a skorodedka. To je xy roznych faz a osobnosti. A ja som pochopila, ze nie som stale s tym istym muzom. Ze ten mlady, s tym, co mam doma teraz, nema skoro nic spolocne. A tak pri kazdej zmene osobnosti, situacii, pri kazdej "krize" si uvedomim, ze mam noveho prtnera, do ktoreho sa musim opat zalubit, do jeho novych vlastnosti, do jeho novej osobnosti, do jeho noveho ja. A tak si vzdy hladam to, co sa mi v tej danej faze na nom paci. A opat sa nanovo zalubim. Do noveho muza. Takze aj ked som fyzicky stale s jednym, mam pocit, ze som tych muzov mala uz strasne vela a kazdu chvilu som zalubena do niekoho ineho 😁 Tak sa ja dokazem zalubit zas a znova. Mozno ti to pomoze, mozno nie. V kazdom pripade, blizia sa Vianoce, poukaz na zubnu hygienu a vitaminy proti poteniu (porad sa s lekarom) by mohli byt dobrym zaciatkom najst doma noveho uzasneho a vonaveho fesaka 😉
Mne sa dviha zaludok,uz len ked to citam. Mas bozsku trpezlivost,ja by som mu uz davno vykricala tu jeho hygienu. A asi aj deti su po tebe,ked mu nic nepovedia. Ved dieta je prostoreke,to hned vykrikne fuj smrdis alebo vtaciky ti nakakali do ust a podobne. Nechapem,ze aspon deti sa este slovne neohradili .
@mrva jeeej dakujem 🙂 to je pekne
bohuzial tam chyba akakolvek chemia :/