Je milenec riešením pre partnerskú krízu?
Ahojte dievčatá. Možno ťažká dilema na neďeľňajší, oddychový deň 🙂.
Tie, ktoré ste v situácii, že ste v manželstve/partnerste nešťastné, resp. vzťah ochladol a ste spolu iba kvôli deťom/majetku alebo iným dôvodom, prípadne tie, ktoré partnera nemáte, ani nechcete, ako riešite sexuálnu stránku? Veď predsa sú to naše biologické potreby a ich nenapĺňanie má na telo a dušu rôzne negatívne vplyvy. Predsa sme aj duchovné bytosti, preto nerád hovorím slovo sex. Sex je niečo povrchné, iba fyzické, bez hlbšieho významu, ten majú zvieratá a niektorí ľudia, ktorým ide len o dosiahnutie orgazmu. Tu rozprávam o milovaní.
Riešili by ste vašu situáciu milencom aby ste si naplnili túto stránku života, alebo radšej by ste sa uspokojovali samé a vzdali sa myšlienky nájsť si dlhodobého milenca, s ktorým by ste si napĺňali vaše intímne túžby, pričom by to malo blahodárne účinky ako na vaše telo aj dušu?
Sám som v podobnej situáci, kedy plnohodnotný vzťah momentálne riešiť nechcem z viacerých dôvodov, keďže veľa športujem, mám dieťa, ktoré aj keď nebýva so mnou, tak s ním chcem tráviť veľa času a dať mu čo najviac otcovskej lásky, no túžim po ženskej energii a nehe ako každý zdravý a normálny chlap a naplniť si aj intimnu stránku .
A myslím, že morálne hľadisko riešiť je pritiahnuté za vlasy.
@morpheuss ?? panny? a ako panna vie, čo je dobrý sex
@karolinakr Boli panny. Nikdy nemali lepší sex. Ani horší. 😂
@h2 nemali žiadny
@karolinakr Veď áno! Chápeš? Mal to byť vtip. 😀
@karolinakr veď o to ide, že nevedia, či ten sex bol dobrý alebo zlý 🤣 ale pán @morpheuss by ich rýchlo vyviedol z omylu 🤣 iného by už nechceli
@karolinakr Kajka moja zlatá, dnes ti to nejako pomalšie páli, či čo. Či ty si nevzyknutá na mužov, čo sa vedia zasmiať aj sami na sebe?
@karolinakr predstavujem si tie panny so zlym sexom kym nezazili dotycneho😂
@karolinakr na tiktoku divoka tvorkyna
@evickuska ano, diky, to je ona, vedela som, že nejaku divočinu ma v nicku
@karolinakr 😂😂😂 ja akoze verim v Boha ale ona je divna 🤷♀️
@evickuska o nej už kolujú legendy, hocikedy hocikde v nejakej diskusii ju spomenú, dajú jej fotku, alebo na žltom sloniku..čo mna zaujalo, ako ohryza listky zo stromov a to absolutne nechapem, že čo robi, zo zeme zbiera travu a dá si do úst,,
Waaaav, no ako sa tu krásne rozvinula debata vo vlákne, ktoré som založil a keď čítam tie príspevky.... toľko fabulácií na jednom mieste 🤣. Viac už možno očakávať len od našich politikov a novinárov. Mohli by ste sa poniektorí prihlásiť na konkurz do denníka N alebo Aktualít, berú vás bez výberového konania.... 🤭
Jaj pardón, nebudem vám narúšať plnohodnotnú debatu nudiacich sa mamičiek.🤫😘
@h2 kto je ignis01 ? štylom pisma mi niekoho pripomina, okrem egonska kto tu ešte bol? neni to on?
@karolinakr Ja neviem, ja teraz nemyslím jeho. Veď pozri, komu som to adresovala. Určite vieš aj ty, kto to je. Náš dobrý známy.
Ale nooo, dievčatá, zas domýšľačky? Už sú dve nové témy, nechcete radšej poradiť kočke ako zas zažiť vaginálny orgazmus? 😉
@karolinakr koho ti pripomínam? 🤔🫣

@earlgrey už som vymyslel, kedy a kde dáme východoslovenské stretko modrého koníka:
https://bdsm-kosice.sk/
Najbližšie pokecové stretnutie Košickej BDSM komunity sa uskutoční dňa
10. Januára 2025 od 19:00 do 23:00
v salóniku reštaurácie Vincent (Alžbetina 6, Košice).