icon

Je milenec riešením pre partnerskú krízu?

ignis01
15. dec 2024

Ahojte dievčatá. Možno ťažká dilema na neďeľňajší, oddychový deň 🙂.
Tie, ktoré ste v situácii, že ste v manželstve/partnerste nešťastné, resp. vzťah ochladol a ste spolu iba kvôli deťom/majetku alebo iným dôvodom, prípadne tie, ktoré partnera nemáte, ani nechcete, ako riešite sexuálnu stránku? Veď predsa sú to naše biologické potreby a ich nenapĺňanie má na telo a dušu rôzne negatívne vplyvy. Predsa sme aj duchovné bytosti, preto nerád hovorím slovo sex. Sex je niečo povrchné, iba fyzické, bez hlbšieho významu, ten majú zvieratá a niektorí ľudia, ktorým ide len o dosiahnutie orgazmu. Tu rozprávam o milovaní.
Riešili by ste vašu situáciu milencom aby ste si naplnili túto stránku života, alebo radšej by ste sa uspokojovali samé a vzdali sa myšlienky nájsť si dlhodobého milenca, s ktorým by ste si napĺňali vaše intímne túžby, pričom by to malo blahodárne účinky ako na vaše telo aj dušu?
Sám som v podobnej situáci, kedy plnohodnotný vzťah momentálne riešiť nechcem z viacerých dôvodov, keďže veľa športujem, mám dieťa, ktoré aj keď nebýva so mnou, tak s ním chcem tráviť veľa času a dať mu čo najviac otcovskej lásky, no túžim po ženskej energii a nehe ako každý zdravý a normálny chlap a naplniť si aj intimnu stránku .
A myslím, že morálne hľadisko riešiť je pritiahnuté za vlasy.

morpheuss
17. dec 2024

@earlgrey už som vymyslel, kedy a kde dáme východoslovenské stretko modrého koníka:
https://bdsm-kosice.sk/

Najbližšie pokecové stretnutie Košickej BDSM komunity sa uskutoční dňa
10. Januára 2025 od 19:00 do 23:00
v salóniku reštaurácie Vincent (Alžbetina 6, Košice).

karolinakr
17. dec 2024

@morpheuss ?? panny? a ako panna vie, čo je dobrý sex

h2
17. dec 2024

@karolinakr Boli panny. Nikdy nemali lepší sex. Ani horší. 😂

earlgrey
17. dec 2024

@morpheuss Takže ja prídem a ty sa budeš z rohu ulice smiať 🤣

karolinakr
17. dec 2024

@h2 nemali žiadny

h2
17. dec 2024

@karolinakr Veď áno! Chápeš? Mal to byť vtip. 😀

earlgrey
17. dec 2024

@karolinakr veď o to ide, že nevedia, či ten sex bol dobrý alebo zlý 🤣 ale pán @morpheuss by ich rýchlo vyviedol z omylu 🤣 iného by už nechceli

morpheuss
17. dec 2024

@karolinakr Kajka moja zlatá, dnes ti to nejako pomalšie páli, či čo. Či ty si nevzyknutá na mužov, čo sa vedia zasmiať aj sami na sebe?

morpheuss
17. dec 2024

@earlgrey Nenadarmo sa hovorí, once you go @morpheuss, you never go back. Jedna, čo som ju pred vyše 20 rokmi pripravil o panenstvo sa vydala až tento rok. A vtedy som ani facky pri sexe ženám nedával... od vtedy sa moja hra výrazne zlepšila pravidelným tréningom, tak si na mňa dávaj pozor 🙂

alantroj
17. dec 2024

@morpheuss tvoje oxymorony su fakt vtipne, lepsie ako vidiet moriaka, lebo povedzme si uprimne, nevyzera bohvieako

earlgrey
17. dec 2024

@morpheuss 😀 vôbec si sa nezmenil 🤣🤣🤣

natalka13
17. dec 2024

@karolinakr predstavujem si tie panny so zlym sexom kym nezazili dotycneho😂

morpheuss
17. dec 2024

@earlgrey to je kompliment? Alebo urážka? Lebo vieš, som tu nový a nepoznám toho, s ktorým si ma mýliš. Ale z toho, čo o ňom počúvam, to musel byť úžasný muž, ktorého tu všetky ženy tajne milovali.

morpheuss
17. dec 2024

@natalka13 Nezabúdajme ešte na moslimky. Od Lenky som sa tu dozvedel, že moslimky majú zakázaný análny sex, čiže pre tie ženy som ako zakázané ovocie, s ktorým pravdepodobne túžia zhrešiť a som zrejme neoddeliteľnou súčasťou ich erotických fantázií.

earlgrey
17. dec 2024

@morpheuss Prestaň 🤣

niekto2hy
17. dec 2024

@h2 ,,Splyvat" moze napr. na surfovacej doske.😎

niekto2hy
17. dec 2024

@morpheuss Panny myslis v ktorej casti?😎

evickuska
17. dec 2024

@morpheuss hah vtipkar ale aj to sa v dnesnej dobe ceni 👌

morpheuss
17. dec 2024

@evickuska No veď ja aj svojim milenkám hovorievam - Ak ťa dobre nevyšukám, tak sa aspoň so mnou veľa nasmeješ. Ale nakoniec je to vždy aj, aj... ❤

karolinakr
Autor odpoveď zmazal
evickuska
17. dec 2024

@karolinakr na tiktoku divoka tvorkyna

karolinakr
17. dec 2024

@evickuska ano, diky, to je ona, vedela som, že nejaku divočinu ma v nicku

evickuska
17. dec 2024

@karolinakr 😂😂😂 ja akoze verim v Boha ale ona je divna 🤷‍♀️

karolinakr
17. dec 2024

@evickuska o nej už kolujú legendy, hocikedy hocikde v nejakej diskusii ju spomenú, dajú jej fotku, alebo na žltom sloniku..čo mna zaujalo, ako ohryza listky zo stromov a to absolutne nechapem, že čo robi, zo zeme zbiera travu a dá si do úst,,

ignis01
autor
17. dec 2024

Waaaav, no ako sa tu krásne rozvinula debata vo vlákne, ktoré som založil a keď čítam tie príspevky.... toľko fabulácií na jednom mieste 🤣. Viac už možno očakávať len od našich politikov a novinárov. Mohli by ste sa poniektorí prihlásiť na konkurz do denníka N alebo Aktualít, berú vás bez výberového konania.... 🤭
Jaj pardón, nebudem vám narúšať plnohodnotnú debatu nudiacich sa mamičiek.🤫😘

h2
17. dec 2024

@morpheuss Jasné, ty si tu nový! A teraz tú o červenej čiapočke.

karolinakr
17. dec 2024

@h2 kto je ignis01 ? štylom pisma mi niekoho pripomina, okrem egonska kto tu ešte bol? neni to on?

h2
17. dec 2024

@karolinakr Ja neviem, ja teraz nemyslím jeho. Veď pozri, komu som to adresovala. Určite vieš aj ty, kto to je. Náš dobrý známy.

ignis01
autor
17. dec 2024

Ale nooo, dievčatá, zas domýšľačky? Už sú dve nové témy, nechcete radšej poradiť kočke ako zas zažiť vaginálny orgazmus? 😉

ignis01
autor
17. dec 2024

@karolinakr koho ti pripomínam? 🤔🫣