icon

Je milenec riešením pre partnerskú krízu?

ignis01
15. dec 2024

Ahojte dievčatá. Možno ťažká dilema na neďeľňajší, oddychový deň 🙂.
Tie, ktoré ste v situácii, že ste v manželstve/partnerste nešťastné, resp. vzťah ochladol a ste spolu iba kvôli deťom/majetku alebo iným dôvodom, prípadne tie, ktoré partnera nemáte, ani nechcete, ako riešite sexuálnu stránku? Veď predsa sú to naše biologické potreby a ich nenapĺňanie má na telo a dušu rôzne negatívne vplyvy. Predsa sme aj duchovné bytosti, preto nerád hovorím slovo sex. Sex je niečo povrchné, iba fyzické, bez hlbšieho významu, ten majú zvieratá a niektorí ľudia, ktorým ide len o dosiahnutie orgazmu. Tu rozprávam o milovaní.
Riešili by ste vašu situáciu milencom aby ste si naplnili túto stránku života, alebo radšej by ste sa uspokojovali samé a vzdali sa myšlienky nájsť si dlhodobého milenca, s ktorým by ste si napĺňali vaše intímne túžby, pričom by to malo blahodárne účinky ako na vaše telo aj dušu?
Sám som v podobnej situáci, kedy plnohodnotný vzťah momentálne riešiť nechcem z viacerých dôvodov, keďže veľa športujem, mám dieťa, ktoré aj keď nebýva so mnou, tak s ním chcem tráviť veľa času a dať mu čo najviac otcovskej lásky, no túžim po ženskej energii a nehe ako každý zdravý a normálny chlap a naplniť si aj intimnu stránku .
A myslím, že morálne hľadisko riešiť je pritiahnuté za vlasy.

ignis01
autor
15. dec 2024

@kittykat22 Hmmm, ďalšia odborníčka na psychológiu. Máš aj svoj kanál na youtube? 🤭

lenkalienka321
15. dec 2024

@ignis01 zle myslis

earlgrey
15. dec 2024

@morpheuss Zlato, myslím si, že je tu tvoja odborná rada potrebá 😉

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
karolinakr
15. dec 2024

idu Vianoce, kup si nafukovaciu Anču, umelu vaginu, análny kolík a ako bonus elektrické výboje do penisu

ignis01
autor
15. dec 2024

@kittykat22 tie strany ste vytvorili svojimi komentármi + moje reakcie na ne.... 🤷🏻‍♀️

h2
15. dec 2024

@karolinakr 😂 Ale tam chýba to požadované duchovno!

ignis01
autor
15. dec 2024

@karolinakr Aleeee, náhodou sa zaľúbim do Aničky a bude prúser 😁🤭

karolinakr
15. dec 2024

@ignis01 nevadí, dokúpiš snubné prstienky 🙂

h2
15. dec 2024

@ignis01 "...s tým človekom by som si najprv musel rozumieť, mať podobné názory, záľuby a hlavne by tam musela byt chémia..." Tak to by sedelo, v gumenej Anči je plno chémie. 😂

ignis01
autor
15. dec 2024

@h2 Aj vy dievčatá asi papáte veľa chémie a otupievaváte 🤣. Radšej papajte bielkoviny vášho partnera, to je zdravšie aj pre telo aj dušu 😁😁😁

h2
15. dec 2024

@ignis01 Nebuď nepríjemný!

ignis01
autor
15. dec 2024

@h2 nooo... ale dostaneš také vráť ;). keď vtipkujete, tak treba aj prijímať vtipy ;)

h2
15. dec 2024

@ignis01 Čo je vtip? Že otupievávam? To mi, ako vtip nepríde. Skôr ako pokus o urážku. 🤨

natalka13
15. dec 2024

@ignis01 teba zrusia 123

ignis01
autor
15. dec 2024

@h2 eeej, začína sa prejavovať vzťahovačnosť?

ignis01
autor
15. dec 2024

@natalka13 to sa ti len zdá ;) skreslené predstavy...

earlgrey
Autor odpoveď zmazal
earlgrey
15. dec 2024

@yosi ako dopadol milenec? skoro si ho zabil však?
Skús prehovoriť autorovi do duše, nech si s vydatými nezačína, ak si váži život 😉

grof_monte_christo
15. dec 2024

Neexistuje, aby som sa dala nahovoriť na niečo také, ako chceš ty. Bud by som si našla milenca čisto na sex a tvoju dušu by som mala na háku, alebo si našla vztah, v ktorom budem mat aj dobrý sex alebo by som žila bez chlapov a sexu. Máš velmi bujnu fantáziu.

ignis01
autor
15. dec 2024

@grof_monte_christo fantázii sa nikdy medze nekladú ,)

grof_monte_christo
15. dec 2024

@ignis01 Ty si tu tušim takto před rokom aj písal, že takúto ženu hľadás, ale tému ti hned zmazali. Takže tipujem správne, že zatiaľ si takto založenú ženu nestretol? 🤔

niekto2hy
15. dec 2024

@ignis01 Pozri si svedsky serial ,,MOST".Tam maju kluby,clenovia su oznaceny podla toho ake pohlavie chcu..

llull
15. dec 2024

@ignis01 ja som ti psychologický profil nerobila, nebudem čítať nejakú celú trápnu diskusiu od chlapa na modrom koníku pre Boha... dobre, rieš si svoje sexuálne frustrácie, celkovo si evidentne mimo... ja si vypínam notifikácie

h2
15. dec 2024

@ignis01 Aká vzťahovačnosť, veď si to napísal priamo mne. Vzťahovačnosť by to bola, keby si to napísal všeobecne a ja by som na to reagovala, ako by si tým myslel mňa. Ale tu si ma priamo označil. To je, ako keby som ti napísala, že @ignis01 , ty si ale kkt! A keď by si napísal, že sa ťa to dotklo, tak by som ti napísala, že si vzťahovačný. 🤷‍♀️

karolinakr
15. dec 2024

@ignis01 papanie bielkovin nechám pre buzíkov

morpheuss
15. dec 2024

@earlgrey Prišiel som sa na túto stránku zabávať a ty ma voláš priamo do jamy levovej, no milé od teba 😂 Ale rovno ti poviem, že nikomu nie je nič do toho, čo ty robíš resp. nerobíš v nedeľu na obed... alebo v ktorýkoľvek iný čas, keď sme už pri tom.
A k tomu ostatnému... nechcem tu riešiť, čo je milovanie a čo sexovanie, každopádne ja mám rád sex, pri ktorom sú obidvaja v extáze a pri ktorom žena zo mňa šalie. K tomu proste patrí, alebo časom bude patriť aj troška citov. To však neznamená, že túžim pri tej žene prdieť každý večer na gauči alebo spoznať jej 120-ročnú pratetu.

earlgrey
15. dec 2024

@morpheuss 😉

karolinakr
15. dec 2024

@morpheuss prdenie a pratety - to je základný pilier každého vzťahu, kto toto nemá , zakopne a manželstvo sa mu do roka rozadne

yosi
15. dec 2024

@earlgrey Prečo máš potrebu v každej diskusii riešiť môj súkromný život? Nemáš dosť vlastných problémov keď sa potrebuješ odbavovať na iných?