Je milenec riešením pre partnerskú krízu?
Ahojte dievčatá. Možno ťažká dilema na neďeľňajší, oddychový deň 🙂.
Tie, ktoré ste v situácii, že ste v manželstve/partnerste nešťastné, resp. vzťah ochladol a ste spolu iba kvôli deťom/majetku alebo iným dôvodom, prípadne tie, ktoré partnera nemáte, ani nechcete, ako riešite sexuálnu stránku? Veď predsa sú to naše biologické potreby a ich nenapĺňanie má na telo a dušu rôzne negatívne vplyvy. Predsa sme aj duchovné bytosti, preto nerád hovorím slovo sex. Sex je niečo povrchné, iba fyzické, bez hlbšieho významu, ten majú zvieratá a niektorí ľudia, ktorým ide len o dosiahnutie orgazmu. Tu rozprávam o milovaní.
Riešili by ste vašu situáciu milencom aby ste si naplnili túto stránku života, alebo radšej by ste sa uspokojovali samé a vzdali sa myšlienky nájsť si dlhodobého milenca, s ktorým by ste si napĺňali vaše intímne túžby, pričom by to malo blahodárne účinky ako na vaše telo aj dušu?
Sám som v podobnej situáci, kedy plnohodnotný vzťah momentálne riešiť nechcem z viacerých dôvodov, keďže veľa športujem, mám dieťa, ktoré aj keď nebýva so mnou, tak s ním chcem tráviť veľa času a dať mu čo najviac otcovskej lásky, no túžim po ženskej energii a nehe ako každý zdravý a normálny chlap a naplniť si aj intimnu stránku .
A myslím, že morálne hľadisko riešiť je pritiahnuté za vlasy.
@ignis01 zle myslis
idu Vianoce, kup si nafukovaciu Anču, umelu vaginu, análny kolík a ako bonus elektrické výboje do penisu
@kittykat22 tie strany ste vytvorili svojimi komentármi + moje reakcie na ne.... 🤷🏻♀️
@karolinakr 😂 Ale tam chýba to požadované duchovno!
@karolinakr Aleeee, náhodou sa zaľúbim do Aničky a bude prúser 😁🤭
@ignis01 nevadí, dokúpiš snubné prstienky 🙂
Neexistuje, aby som sa dala nahovoriť na niečo také, ako chceš ty. Bud by som si našla milenca čisto na sex a tvoju dušu by som mala na háku, alebo si našla vztah, v ktorom budem mat aj dobrý sex alebo by som žila bez chlapov a sexu. Máš velmi bujnu fantáziu.
@grof_monte_christo fantázii sa nikdy medze nekladú ,)
@ignis01 Ty si tu tušim takto před rokom aj písal, že takúto ženu hľadás, ale tému ti hned zmazali. Takže tipujem správne, že zatiaľ si takto založenú ženu nestretol? 🤔
@ignis01 Aká vzťahovačnosť, veď si to napísal priamo mne. Vzťahovačnosť by to bola, keby si to napísal všeobecne a ja by som na to reagovala, ako by si tým myslel mňa. Ale tu si ma priamo označil. To je, ako keby som ti napísala, že @ignis01 , ty si ale kkt! A keď by si napísal, že sa ťa to dotklo, tak by som ti napísala, že si vzťahovačný. 🤷♀️
@ignis01 papanie bielkovin nechám pre buzíkov
@earlgrey Prišiel som sa na túto stránku zabávať a ty ma voláš priamo do jamy levovej, no milé od teba 😂 Ale rovno ti poviem, že nikomu nie je nič do toho, čo ty robíš resp. nerobíš v nedeľu na obed... alebo v ktorýkoľvek iný čas, keď sme už pri tom.
A k tomu ostatnému... nechcem tu riešiť, čo je milovanie a čo sexovanie, každopádne ja mám rád sex, pri ktorom sú obidvaja v extáze a pri ktorom žena zo mňa šalie. K tomu proste patrí, alebo časom bude patriť aj troška citov. To však neznamená, že túžim pri tej žene prdieť každý večer na gauči alebo spoznať jej 120-ročnú pratetu.
@morpheuss prdenie a pratety - to je základný pilier každého vzťahu, kto toto nemá , zakopne a manželstvo sa mu do roka rozadne

@kittykat22 Hmmm, ďalšia odborníčka na psychológiu. Máš aj svoj kanál na youtube? 🤭