icon

Je môj manžel normálny?

13. sep 2022

Dobrý podvečer,
môjmu manželovi stále niečo vadí, dá sa povedať, že ma v živote dusí. Dnes mi povedal, že si nemám v obývačke pokladať na sklenný stolík pohár vodou (mám to na podložke), aby si náhodou neobila roh stola. A takto je to stále dookola niečo. Keď mám ísť sama von, údajne sa o mňa bojí. Pritom keď bol so mnou, ako doprovod u lekára (robili mi zákrok pri ktorom ma museli pritlmiť), tak si robí veľké zásluhy a mám si to vážiť. Jeho názory sú rozporuplné. A tvrdí, že normálne nie som ja. Cítim sa zviazaná, kontrolovaná, dusím sa

pribinak
13. sep 2022

Čo tá pri nom drží?

panelacikova
13. sep 2022

dnes sa tu už jedna dusila. už nemám k tomu čo dodať, iba to, že ak sa žene nepáči, ako sa chová jej manžel a jej manžel to nevie a nechce pochopiť, nemá záujem o zmenu a žena nemieni ustúpiť, potom niet inej cesty, než sa rozísť. na čo žijete s mužmi, ktorí vás "dusia", buzerujú, alebo si to o nich myslíte? keď mi chlap nevyhovuje a on s tým nemieni robiť nič a ja nemienim v ničom ustúpiť, tak s ním predsa nebudem...

nnnuuunnn
13. sep 2022

Odídem, nájdem lepšieho... Chvíľu sama vydržím, chvíľu sama financne potiahnem... 🙂 Žena nájde chlapa hneď, ak vyzerá aspoň trochu k svetu.

solange7
13. sep 2022

Takeho by som s rozbehom kopla do riti. Pekny den.

viestta
13. sep 2022

A to ta zrazu začal dusiť? Ci len teraz ti spadli ružové okuliare?

nurielka
13. sep 2022

A akú chceš radu?
Kontroluje ťa, chorobne naviazaný, závislý na tebe, atď. 🤷 Nenechaj si skákať po hlave. Čo sa ho bojíš? Keby som sa mala báť svojho manžela, už by ním nebol.

viestta
13. sep 2022

@nurielka alebo úplne ukážkový manipulator.

viestta
13. sep 2022

Autorka, odporúčam pozrieť si film Noci s nepriateľom. Budeš hneď v obraze co máš doma

andreatytler
13. sep 2022

A co by sa stalo ak by si mu pri tej debate o pohariku na stole, povedala ze ty si ho budes klast na stol lebo na to ten stol existuje?

stellarstar
13. sep 2022

Podľa mňa je normálny 🙃 a vôbec čo je normálne?

elizabet173
13. sep 2022

blahoželám k výberu manžela, zabudla si napísať, že pred svadbou taký nebol 🙉

barborachors
13. sep 2022

OCD - obsedantno kompulzivna choroba (diseases), choroba všetko kontrolovat a niektore činnosti donemlatom opakovat, robit. Je to liecitelne, nech sa ide porozprávať o tom s lekárom. Da sa to riesit.

liv1
13. sep 2022

Prestante uz s tymi trapnymi vymyslenymi temami 🙄

zanka777
13. sep 2022

Je tvoj manžel normálny???to je otázne ale asi skôr nie.... Ale ty si normálna keď s ním napriek tomu všetkému stále ostávaš???to je tiež otázne

ramanit
13. sep 2022

@nnnuuunnn ...pokial nepochopis comu ta to uci..najdes si podobneho🙉..manzel ti len zrkadli nieco z teba..co nemas v sebe spracovane. On nie je spokojny sam so sebou..svojim vnutrom a preto mu vsetko vadi naokolo...

zmrzlinka2021
13. sep 2022

Realne riesis sprostosti.

U nas uplne bezne - zlatko daj si pod pohar obrusok... toto fakt ludia riesia?

autor
13. sep 2022

@liv1 Toto nie je vymyslená téma.

bennn
13. sep 2022

Ľudia sú rôzni. Ak nezačneš reagovať v tom momente, tak sa darmo budeš teraz sťažovať na internete.

karolinakr
14. sep 2022

Netrpi nejakou duševnou poruchou alebo fobiou? Psychiater nech sa nanho pozrie, ale pochybujem, ze sam od seba tam pojde.Ked ma nutkavu potrebu kontrolovat každeho..alebo mat veci ppd kontrolou..Počas chodenia nevykazoval take črty?

gabika0825
14. sep 2022

@barborachors súhlasím s OCD, nech vyhľadá lekára.

renat04
14. sep 2022

takto by to rozhodne byt nemalo. absolutne ti nedava ziadny priestor len tak pre seba a neustale ta musi mat ako keby pod kontrolou a tak isto dlho nevydrzis. dala by som mu ultimatum, ze bud na tom jeho spravani co to zmeni, alebo to tak proste dalej nepojde

kornelies
14. sep 2022

@liv1 Naozaj takyto ludia existuju. Mam osobnu skusenost. Toto je len zaciatok, rozbeh. Nadobudne to ine rozmery, chory si nepripusta, ze je chory. Tak ako alkoholik, gambler, narkoman.

1234321
14. sep 2022

Odíď. Vezmi veci a choď. Je to manipulátor, ktorý ma psychické problémy a prenáša ich na teba. Takýto život chceš? Že v 80-tke sa ťa niekto opýta aký si mala život a ty sa rozplaces zo zúfalstva? 😔