Je môj snúbenec stále zapletený s bývalou?
Snubenec v tej dobe frajer si somnou zacal vztah a po par týždnoch sa prevalilo že sa stretava s byyvalou alebo sa v tom čase keď bol somnou dali opäť dohromady. Nejaku dobu to ťahal na dve strany večer v noci somnou a cez den s nou. Lebo bola vydatá. Mmá dve deti z manželstva.Ako slepa a hlupa som sa tvárila že to tak nieje a ako keby som to nevnímala a nepripustila. Potom sa rozviedla a našla si niekoho iného a odvtedy "frajer" žije somnou a tvári sa ako sa hrozne milujeme. A ako chce len mňa a jasné ze uz poznám aj jeho rodicov rovnako aj on mojich. Dokonca má skoro po roku požiadal o ruku.
Ešte keď sme sa dali zas dokopy vliezla som mu do telefónu a písal si s bývalým kolegom niečo v zmysle že aj tak ju bude mať hocikedy keď bude chcieť. (Tu byvalu)Viem že dostanem silný hate teraz a právom ale je šanca že sa možno chce pohnúť už bez nej a myslí to somnou vazne? Priateľ má 35 a ja 24. Pokojne budte kriticke asi to potrebujem z inej hlavy pocut nazor
Ale na čo chceš muža, ktorý by bol schopný ísť za bývalou keby ho o to poprosila a ty by si ostala sama. Véd je milión chlapov, a sú aj dobrí chlapi. Len my máme tendenciu si vybrať vždy utrpenie. Co si rada spôsobuješ bolest a trápenie? Nechaj ho tak, si mladá baba s perspektívou byť šťastná ak si vyberieš dobre. Bude sa ti ľahko zaspávať, keď bude napríklad večer meškať, prídu deti nebude sa o Vás zaujímať a ty budeš doma ohryzat nechty ci náhodou nie je s inou. Zariad si život šťastne aby si netrpela, aby si niečo aj zažila, cestuj spoznávaj pracuj a uvidíš čo ti život prinesie.
s takym bysom nebola uz po precitani prvej spravy o tom ako chce inu to je jednu ci byvalu ci aku , v tej sekunde skoncil

Joj, dievča, utekaj ty radšej ešte z krátkej cesty, kým nemáte detičky. On si ťa vôbec nevazi.