Je možné, aby sa žena 16-krát urobila?
Je to mozne ? :D dostala sa mi taka informacia a nechce sa mi tomi verit.
Za život? Jasné... 😃
Môže moja určite so mnou
Môže
Môže
@biba_18 pocas jedneho sexu
@anonym_autor to ze vykrikne Ah, neznamena, ze je hotova 😆 ale ak je dobra herecka, tak ano.
@anonym_autor nemozes si mylit to ze sa nadychne za to ze sa urobila 🙂 🙂 🙂
Môže moja určite so mnou
@princeznazvychodu ty princatko, preco si neodplvedal v teme, ktoru si zalozil? Ze zena je s tebou len kvoli dietatu...... Hm???? Nakoniec sa to vyriesilo? Dala ti?
Tak urciteeee 😁
Moje max je 6 krát. 16 mi príde nerealne
Nereálne.
Moje max je 11 krat za den..v casoch davno minulych pred detmi..po detoch rekord 4 krat 😂😂 za den..aj ked v casoch chorob skor 4 krat za rok 😂😂😂
@biba_18 pocas jedneho sexu
@anonym_autor počas jedného sexu? 😅😅 a vie žena, čo ten orgazmus vlastne je?
@princeznazvychodu ty princatko, preco si neodplvedal v teme, ktoru si zalozil? Ze zena je s tebou len kvoli dietatu...... Hm???? Nakoniec sa to vyriesilo? Dala ti?
@tenerifka ktorá téma
Určite nie. Nás rekord bol 3x.
A to by 16-krát vážne niekoho aj bavilo? Mňa by všetko bolelo. A moju chlapovi by museli amputovať jazyk😂
A to by 16-krát vážne niekoho aj bavilo? Mňa by všetko bolelo. A moju chlapovi by museli amputovať jazyk😂
@katkazatka ty máš orgazmus len z jazyka?
@katkazatka ty máš orgazmus len z jazyka?
@anonym_894a43 😉 vies o tom, ze vaginalny ma asi len 20% zien. Ostatok je klit....
@anonym_894a43 😉 vies o tom, ze vaginalny ma asi len 20% zien. Ostatok je klit....
@katkazatka áno, ale ten sa dá aj rukou 🙂 a na konikovi má 90% žien vaginálny orgazmus 🙂
Ale dá a aj viac
Mne sa to nestalo asi nikdy, ze by som mala co i len 2x za sebou, v tomto som ako chlap, potrebujem pauzu. Nepovazujem to za nieco nenormalne alebo ze by bolo potrebne dosahovat niekolkonasobne orgazmy, naco? To je nejaka sutaz, ze ktora ma viac? Kvoli comu? Ved snad staci, ked je spokojna ta konkretna zena a muz a hotovo. Tolko povyku pre jednu biologicku potrebu 😅
@katkazatka
Chudacisko ten tvoj chlap. O ruky tiež už prišiel 😁?
úchyl či trol?

za aký časový úsek?