Je možné, aby sa žena 16-krát urobila?
Je to mozne ? :D dostala sa mi taka informacia a nechce sa mi tomi verit.
Ja nemám problém s orgazmami a som multiorgazmická, za 1-2 minúty mám prvý a nemám problém mať o chvíľu ďalší, ale za 3-4 som počas jedného razu asi ani nešla, načo, je to potom už únavné a neviem si predstaviť načo by som ich mala neviem koľko, takže ale áno, technicky to je možné, ale nechápem zmysel .
Za 1 sex, to znamená, že asi 16x vykríkla 😅
@anonym_autor Zase sa tu nejaký úchyl odbavuje?
Maximum moje je 7. Lenže to sama vo vani bez účasti chlapa 😃 s chlapom 3 na deň. Mne stačí aj jeden na to aby sa mi resetla hlava
@anonym_autor to bolo možné iba v Sovietskom zväze, kde za tých čias mali aj najväčšieho trpaslíka na svete.
@anonym_autor to bolo možné iba v Sovietskom zväze, kde za tých čias mali aj najväčšieho trpaslíka na svete.
@anonym_e5c045 a najrychlejsie hodinky. Hravo urobili hodinu za 50 minut. 🙂
Mávam bežne viac orgazmov, ale 16 je nereálne.
Moje max je 11 krat za den..v casoch davno minulych pred detmi..po detoch rekord 4 krat 😂😂 za den..aj ked v casoch chorob skor 4 krat za rok 😂😂😂
@anonym_273bc6 To ako možné?!😁
@katkazatka len ich asi nepouzivate ani jeden
@nikoletta1712 ako si uz davnejsie pisala, ze rada fajcis...pri tom asi tazko mas orgazmus, o tom vies?
@katkazatka áno, ale ten sa dá aj rukou 🙂 a na konikovi má 90% žien vaginálny orgazmus 🙂
@anonym_894a43 je taka štatistika?
@anonym_894a43 je taka štatistika?
Klamariek
Klamariek
@anonym_894a43 nie, len zle pochopeny fakt, ze sa niekde ozvala vacsina tych, co ho maju a mensina tych, co ho nemaju.
Ale na to treba viac, ako len zjednodusene zavery. Vsak?
@nikoletta1712 v čom ma pre teba prinos tento koniček? že sa niekto kruti ako had a ma x orgazmov za sebou, to iste maš požadovat aj pre seba spôsobom akym sa dohodnete...easy, nie?
@nikoletta1712 nemusis. Mozes mat oboje za jeden vecer. Len sa musite prestriedat.
@anonym_894a43 nie, len zle pochopeny fakt, ze sa niekde ozvala vacsina tych, co ho maju a mensina tych, co ho nemaju.
Ale na to treba viac, ako len zjednodusene zavery. Vsak?
@moonlight1210 mne to je v podstate úplne jedno 🙂 tu sa klame aj v iných veciach a veľa veľa
@nikoletta1712 v pohode, priority su dolezite
@moonlight1210 mne to je v podstate úplne jedno 🙂 tu sa klame aj v iných veciach a veľa veľa
@anonym_894a43 v akych konkretne?
Môj rekord bol 7krat, no to som bola mladšia a nedriemalo sa mi už o 21hod 😅😅😅
Môj rekord je že ma urobil 7x za sebou už som nevládala 16x si neviem predstaviť 🫢😀