icon

Je možné, že sa zmení časom vkus na partnera?

27. máj 2024

Je možné, že sa zmení časom vkus na partnera? Myslím trebars, že sa vám páčili starší alebo mladší a teraz to máte naopak... prípadne umelec a teraz intelektuál?

personality
27. máj 2024

Áno, je to ako s jedlom. Raz hranolky, raz pizza, raz zmrzlina. 🤣

marianarem
27. máj 2024

U mna sa to od puberty akosi nezmenilo, ale mala som aj jedneho, ktory do toho vobec nezapadal a bol to pekny vztah aj tak.

madeincssr
28. máj 2024

To, co ta na partnerovi pritiahne, nemusi byt vek, ani krasa, ale caro osobnosti a vlastnosti, ktore ti imponuju (a nemyslim tym peniaze).

titla
28. máj 2024

U mma sa to nezmenilo. Uz 20 rokov sa mi pacia vysoky blond muzi s modrymi ocami. Vydala som sa za tmavovlaseho tmavookeho chlapa. Asponze je vysoky. Chemia medzi nami silna aj po 10 rokoch.
Talze to, ze mas nejake preferencie a vkus je jedna vec, ale realita, kto ta zaujme a pritahuje nakoniec, moze byt uplne ina.

autor
28. máj 2024

@madeincssr ano, nevyberam si podla veku...len zistujem, ze sa mi zacali viac pacit mladsi tak vo vseobecnosti si ich viac vsimam, kedysi to boli starsi...ale vek ako taky nehral rolu, asi vsak ta mladost ma nieco do seba

autor
28. máj 2024

@titla aj to je pravda, chemia je ine,nez o co vidime, aj ked de facto je pre teba krasny aj fyzicky, chemia je o tom ci ti vonia a pritahuje ta

oli18
28. máj 2024

Pozri, ked to bude ten pravy, vkus pojde bokom. Za mna len tolko, ze na mladsich som nebola a osud mi ho nadelil. Sme spolu uz veeela rokov.

vilma7
28. máj 2024

Neviem, vždy som bola na tmavohnedych, oči hnedé. Budem mať pomaly 50 a zatiaľ sa nič nezmenilo.

evcagabi
28. máj 2024

U mna sa zatial nezmenilo 😅vzdy sa mi pacili mladsi a drzi ma to doteraz 😅

simca06022011
28. máj 2024

podla mna ano, celkovy look asi nie, ale nieco sa urcite moze zmenit.. ja napr. dnes viem, ze iste by som si nevybrala chlapa o 10r starsieho :D (a nie nikoho sa tu nechcem dotknut alebo nieco, tak sa do mna nepustite, je to proste na zaklade mojich skusenosti doma). Rovnako mi velmi imponoali vysoky muzi, velmi vysoky.. medzi mnou a chlapom je takmer 30cm rozdiel a mne to pride vele teraz uz vsade. Inak sa nezmenilo nic, usmievavych, sympatickych, muznych, ziadne tintitka :D hlavne ziadne primadony co nevedia co je to sranda, alebo ani sradnisti, co nevedia, ked ide o vaznu vec... na tom sa mi nic nezmenilo. menej tolerujem somariny, hoaxistov, ludi co potrebuju kazdu blbost riesit, co kde suchne aj o 5000km daleko...

autor
28. máj 2024

@oli18 a o kolko rokov je mladsi?

0silvia0
28. máj 2024

mne sa vkus nezmenil, vždy som bola na starších a aj doteraz sa mi páčia viac starší odo mňa. A páčia sa mi mužní muži, žiadne tintítka

rorino
28. máj 2024

To či je starší,alebo mladší nie je vkus.Ak ťa k nemu niečo priťahovalo,tak skôr chémia.

jana_eyre_2
28. máj 2024

Mne sa vždy hrozne páčil bono Vox.. všetci čo sa mi páčia dodnes majú podobné črty tváre.. a vždy sa mi páčili intelektuáli, dobraci, vtipni.. na Tom sa od puberty nič nezmenilo, mám 40..

(A teda moji partneri boli odomna zväčša min.o 5+rokov starší.. až na môjho muža, ten je len o 2)

oli18
28. máj 2024

o 3r.

autor
28. máj 2024

@oli18 to je taký nepatrný vekový rozdiel, mne sa páčia ešte mladší

jarnajar
28. máj 2024

Ja som si uvedomila, že sa mi páčia muži okolo 30. Páčili sa mi, keď som mala 18, aj teraz, keď mám 38. Čiže vtedy sa mi páčili starší, teraz mladší, ale vkus sa mi nezmenil :D

autor
28. máj 2024

@jarnajar mne sa páčili muži 40 +, keď som mala 20+ a teraz po cca 10tich rokoch sa mi páčia muži 20+ :D

sheila121
Odpoveď bola odstránená