icon

Je nátlak na análny sex dôvodom na rozvod?

Dnes o 10:15

Ahojte, je mi nesmierne trápne písať tento príspevok, preto chcem ostať v anonymite. S manželom sme spolu 15 rokov a z toho 3 ako manželia, máme malé bábätko. Všetko klapalo super, partner je skvelý manžel a aj otec. Problém nastal asi posledný rok. Zhruba pred dvoma rokmi mi hovoril, že by chcel skúsiť anál… nikdy sa mi ta predstava nepáčila, takže ma niekoľko mesiacov presviedčal, kým sme to skúsili. Nepáčilo sa mi to a on sám mi tiež povedal, že klasika je lepšia. Asi rok nič, a potom to prišlo. Začal mi o tom znova rozprávať, ako to chce zase a tak.. opäť ma dlhšie lámal ale skúsili sme to. Povedal mi, že pôjde len “špičkou” a bude jemný… nebol. Trvalo to len pár minút, ale cele som to preplakala s prosbami, aby prestal. Odvtedy sa to opakovalo ešte možno 5-6x, kedy to bolo “dobrovoľne nasilu” hovorila som mu, že to nechcem, že ma to boli a hnusí sa mi to… proste o tom vkuse rozprával, a keď s tým začal počas sexu, tak s tým už nevedel prestať a proste ma k tomu možno donútil? Vždy som to preplakala, no jemu to nevadilo. Zhruba pred mesiacom to chcel zase, ja som opäť trvala na tom, že nie… no a on ma proste priľahol a aj tak to urobil. Teraz som doslovne kričala, aby prestal a po tom som sa naozaj cítila ako znásilnená. Odišla som s plačom do kúpeľne, kde som sa zamkla. Manžel sa ku mne snažil dostať a potom sa mi veľmi ospravedlňoval. Že on to už chápe, že to nie je pre mňa a viac to už neurobí. Asi pred 2 týždňami to bolo zase. Počas sexu… on zrazu, že chce anál, tak ja opat s plačom a on sa urobil. No s teraz posledný týždeň ma stále na to narážky, ako to chce opäť. Povedala som mu, že nie, že proste to bolo poslednýkrát a už to viac nechcem. On mi povedal, že ale on to do budúcna proste chce. Ja nie.
Naozaj je toto tak bizarný dôvod na rozvod? Máme spolu malé dieťa, život inak krásny. Prosím, poraďte mi, čo v tejto situácii robiť?

anonym_9d7b9e
Dnes o 11:34

@anonym_autor Vynútená súlož,vynutenie praktik, ktoré ta bolia alebo hnusia ,je regulérny dôvod na rozvod.Nech ta neodrádza, že to bude "trápne,,rozoberať na rozvodovom súde.Hanbiť by sa mal manžel, lebo je násilník

anonym_4c62dc
Dnes o 11:36

@anonym_autor tak nabudúce chod jak si na urgent nech zaznamenajú poranenia a zrovna aj nahlásiť treba opakovane ZNASILNENIE...fuj hnus taky hajzel...asi ho treba priviazat a strčiť mu tam hadicu od vysavaca...alebo rovno vykastrovat, devianta nasilnickeho

anonym_2baa8b
Dnes o 11:36

Kup poriadne velky vibrator a narvi mu ho do prd..., ze ci sa mu to paci. A je to znasilnovanie, kludne mozes ist s tym na policiu.

tetapetra
Dnes o 11:40

Veď ťa znásilnil

baboobchod
Dnes o 11:49
@anonym_2baa8b

Kup poriadne velky vibrator a narvi mu ho do prd..., ze ci sa mu to paci. A je to znasilnovanie, kludne mozes ist s tym na policiu.

Keď už máme byť úplne presní, tak v zmysle trestného zákona toto nie je trestný čin znásilnenia podľa § 199, pretože nejde o donútenie k súloži. Sulozou je iba spojenie pohlavných orgánov.
Donútenie k analnemu sexu spadá pod trestný čin sexuálneho násilia podľa § 200 a pán manžel ho spáchal na chránenej osobe:

§ 200 Sexuálne násilie
(1) Kto násilím alebo hrozbou bezprostredného násilia donúti iného k orálnemu styku, análnemu styku alebo k iným sexuálnym praktikám alebo kto na taký čin zneužije jeho bezbrannosť, potrestá sa odňatím slobody na päť rokov až desať rokov.
(2)Odňatím slobody na sedem rokov až pätnásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a)závažnejším spôsobom konania,
b)na chránenej osobe,

Takže nie “znásilnenie”… keďže študujem právo, tak som považovala za potrebné vás, dámy, trochu dovzdelať, nech mi je odpustené. Na pointe toho, že je to hrozné a pán manžel je pekný hajzlik, to samozrejme nič nemení.
Autorka - držím ti palce, aby si mala silu ho niekam poslať.

januska12323
Dnes o 11:54
@baboobchod

Keď už máme byť úplne presní, tak v zmysle trestného zákona toto nie je trestný čin znásilnenia podľa § 199, pretože nejde o donútenie k súloži. Sulozou je iba spojenie pohlavných orgánov.
Donútenie k analnemu sexu spadá pod trestný čin sexuálneho násilia podľa § 200 a pán manžel ho spáchal na chránenej osobe:

§ 200 Sexuálne násilie
(1) Kto násilím alebo hrozbou bezprostredného násilia donúti iného k orálnemu styku, análnemu styku alebo k iným sexuálnym praktikám alebo kto na taký čin zneužije jeho bezbrannosť, potrestá sa odňatím slobody na päť rokov až desať rokov.
(2)Odňatím slobody na sedem rokov až pätnásť rokov sa páchateľ potrestá, ak spácha čin uvedený v odseku 1
a)závažnejším spôsobom konania,
b)na chránenej osobe,

Takže nie “znásilnenie”… keďže študujem právo, tak som považovala za potrebné vás, dámy, trochu dovzdelať, nech mi je odpustené. Na pointe toho, že je to hrozné a pán manžel je pekný hajzlik, to samozrejme nič nemení.
Autorka - držím ti palce, aby si mala silu ho niekam poslať.

@baboobchod dospelá žena je chránená osoba?

anonym_b762cd
Dnes o 11:56

Prepáč ale Ty si nesvojprávna? Muž Ťa znasilňuje, kričíš a plačeš od bolesti a pýtaš sa takúto sprostosť? Už daaavno by mal panvicu na hlave a v riti minimálne šalátovú uhorku!

ria_sprout
Dnes o 11:57
@januska12323

@januska12323 chránená osoba je každá obeť násilia.

baboobchod
Dnes o 11:58
@januska12323

@januska12323
Páči sa:
§ 139 Chránená osoba
(1)
Chránenou osobou sa rozumie
a)dieťa,
b)tehotná žena,
c)blízka osoba,
d)odkázaná osoba,
e)osoba vyššieho veku,
f)chorá osoba,
g)osoba požívajúca ochranu podľa medzinárodného práva,
h)verejný činiteľ alebo osoba, ktorá plní svoje povinnosti uložené na základe zákona,
i)svedok, znalec, tlmočník alebo prekladateľ, alebo
j)zdravotnícky pracovník pri výkone zdravotníckeho povolania smerujúceho k záchrane života…

A pod C) blízku osobu spadá manželka, podľa
§127 ods. (4):
Blízkou osobou sa na účely tohto zákona rozumie príbuzný v priamom pokolení, osvojiteľ, osvojenec, súrodenec a manžel; iné osoby v rodinnom alebo obdobnom pomere sa pokladajú za navzájom blízke osoby len vtedy, ak by ujmu, ktorú utrpela jedna z nich, druhá právom pociťovala ako ujmu vlastnú.

baboobchod
Dnes o 12:02
@ria_sprout

@januska12323 chránená osoba je každá obeť násilia.

@ria_sprout nie podľa trestného zákona. Viď. paragrafy vyššie.

anonym_c32d54
Dnes o 12:04

@anonym_autor teba muž znásilnuje. Darmo je tvoj muž na papiery, je to znasielnie a keby si s tým išla na políciu, tak ide sediet. Je to sebecký chudák a človek, ktorý má niekoho rád, by mu toto nikdy nespravil. Čize okrem iného ťa ani neľúbi. Sama sa rozhodni ci chceš v takomto vzťahu zostať.

greywolf
Dnes o 12:09

@anonym_autor je mozne ze je skryty bazerant. Kup umeleho a strc mu ho do zadku ty. 😀🫠

anonym_309bcd
Dnes o 12:56

@anonym_autor preboha, hlavne sa nemáš za čo hanbiť. Znásilnil sa. Prosím ťa ries to nech ťa neprevalcuje stud a hanba a opovrhovanie sebou a pod. Ak by sa to opakovalo choď za gynekológom, nech ti dá potvrdenie a potom s tým papierom na políciu a potom s potvrdením z polície o začatí trestneho stíhania, či len hlásenia za advokátkou, keď sa hanbíš sa mužom a podať návrh na rozvod za sexuálne násilie. S týmto mu ani dieťa nedajú do striedačky, ak by sa ti chcel pomstiť cez striedačku.

anonym_44076e
Dnes o 13:03

Okamžite by som sa s nim rozviedla keby som sa cítila znasilnena a nie skúšala to este 5-6x.Ale este predtym by som kúpila najhrubsi vibrátor a j.bla by som mu ho do riti

anonym_309bcd
Dnes o 13:05
@anonym_309bcd

@anonym_autor preboha, hlavne sa nemáš za čo hanbiť. Znásilnil sa. Prosím ťa ries to nech ťa neprevalcuje stud a hanba a opovrhovanie sebou a pod. Ak by sa to opakovalo choď za gynekológom, nech ti dá potvrdenie a potom s tým papierom na políciu a potom s potvrdením z polície o začatí trestneho stíhania, či len hlásenia za advokátkou, keď sa hanbíš sa mužom a podať návrh na rozvod za sexuálne násilie. S týmto mu ani dieťa nedajú do striedačky, ak by sa ti chcel pomstiť cez striedačku.

@anonym_309bcd inak, kto toto urobí nemôže byť celkom normálny, sadista by som povedala. S ním nemôžeš mať dobrý život, pravdepodobne si ešte nezložila ružové okuliare aj v iných oblastiach života

ankare
Dnes o 13:10

@anonym_autor
Tvoj muž je beštia a zviera. On Ťa agresivne znasilnuje. Neprestane s tým, bude sa to ešte stupňovať. Musíš toto okamžite stopnúť, lebo Ti môžu ostať trvalé následky nielen na duši, ale aj na tele.

anonym_c97ddb
Dnes o 13:11

Prosím ťa povedz mu ze si vymenite rolu ze proste kup Robertka daco v jeho veľkosti a surovo ze proste mu to srečiš do zadku nasilu ako to robí on aby to pochopil

rejka7
Dnes o 13:14

@anonym_autor keď ťa 5-6x znásilnil, fakt to nie je dobrý manžel, ani otec. Nie je to dobrý človek vôbec. Dobrému človeku stačí raz povedať. " Nie, miláčik, nechcem to. " A rozumie tomu.

lucylaw
Dnes o 13:14

Chcem veriť,že je táto téma fake a že žiadna normálna žena nenechá svojho muža,aby sa k nej takto správal..Ale veď hlavne,že inak je úžasný a váš život je krásny,čo na tom,že ťa pravidelne znásilňuje..Mne by toto chlap urobil raz a už NIKDY v živote by som s ním do postele nevliezla..

anonym_532874
Dnes o 13:22

@anonym_autor preboha, až mi zle prišlo. Ak raz poviem nie, a on to urobí nasilu aj keď by som plakala, bolo by to posledný krát, čo by som s ním vôbec ľahla do postele, nie ešte držala rozkrok a riť. Za mňa by to bol dôvod, aby som vymenila zámok na dverách a do súdu by mal zákaz priblíženia.

anonym_194fba
Dnes o 13:36

Slahla by som ho panvicou do hlavy do vajec a už by ma nevidel,to že je chorý, násilný ti nevadi?a ešte aj máte dieťa!!bohvie co je za psycho,ked znasilnuje vlastnú ženu!coho je ešte schopný!nie kvôli sebe ale kvôli dieťaťu by uz si ani neskrtol úchyl!

anonym_8d6708
Dnes o 14:26
@lucylaw

Chcem veriť,že je táto téma fake a že žiadna normálna žena nenechá svojho muža,aby sa k nej takto správal..Ale veď hlavne,že inak je úžasný a váš život je krásny,čo na tom,že ťa pravidelne znásilňuje..Mne by toto chlap urobil raz a už NIKDY v živote by som s ním do postele nevliezla..

@lucylaw možno má syndróm týranej ženy. Možno sama stále rozmýšľa či zostane... Ak ju vie učičíkať rečami a vie ako na ňu tak zotrváva v tomto toxickým vzťahu.

anonym_69b202
Dnes o 14:37

Neverím, že v inych oblastiach vztahu je normálny.Tento jeho egoizmus, bezcitnost a nerešpektovanie tvojej osoby sa určite prejavuje aj inde.
Úchylák.Rozviedla by som sa

anonym_420056
Dnes o 14:55

@anonym_autor podľa mňa je teploš.A spravil by mi raz takéto,hneď by som mu dala a išla na policiju.Fuj buzerant jeden

zuzubb007
Dnes o 14:57

Áno je to dôvod, prepáč, ale ty si na hlavu padnutá, keď raz nechcem tak nechcem a nebudem s ním vôbec sexovať ani dopredu, ani dozadu, ani úst ani nikde, už si mala dávno určiť pravidlá alebo odísť, magor chlap, jeho uspokojuje, že reveš podľa mňa to je riadny uchylak

anonym_309bcd
Dnes o 15:13

@anonym_autor on to chce do budúcna🤔 tak mu odkáž, nech si začne zháňať na gay zoznamkach nejakého análneho nadšenca, ale nech počíta, s " obojstrannou láskou", ani gay mu nebude držať len pre jeho potešenie.

rozculena
Dnes o 15:22

@anonym_autor najprv by som ho udala za znásilnenie

dennissa16
Dnes o 15:43

@anonym_autor to sa naozaj vyše 10 rokov takto dokázal udržať a až potom mu preplo? Nemal nejaké iné hnusne uchylky predtým?

anonym_815269
Dnes o 15:44

Takyto clovek nie je normalny a raz to moze urobit dietatu . Chceš na to cakat ?

anonym_5495fd
Dnes o 15:49

skvelý manžel, ozaj. Toho sa drz. Vidis ze places od bolesti a neprestane.

Ostatne uz povedane bolo.