Je normálna strata sexuálnej túžby vo vzťahu?
Skor sa necítim žiadaná. Muž je vkuse unavený z prace čo chápem ale aj ja som unavená z nášho dieťaťa a aj tak by som chcela aspoň 2x za deň sex :D my mame velmi dobrý vzťah vždy si hovoríme všetko. Ale toto ma už začína štvať . Nechcem mať také myšlienky že ho nepritahujem a neviem čo. Síce som po pôrode už 11 mesiacov postavu mám asi najlepšiu za celý môj život 🤣 som chuducka. Mojkáme sa, dávame si pusinky, píšeme si pekne správy, lúčime sa vždy pekne keď ide niekam či do prace hocikam. Vyznávame si lásku hovorí mi každý deň ako ma miluje. Ale sex? Dva krát do mesiaca - jemu sa nechce unavený je, boli ho hlava a tieto výhovorky stále dokola. Nie nemá druhu. Ale je toto normálne? Ja mám 24 on 29. Neni to len o tom sexe ale vtedy mám aspoň ja ako žena pocit že som žiadaná. Už sme sa o tom milionkrat bavili ale stále sa to nezmenilo. Priznám sa že čo sa týka sexu on je strasne rýchlo fakt že do 5 minút je hotový a mňa nemá ani potrebu dorobiť 👌 neviem. Podľa mňa každý chlap by bol rad keby ma doma takú ženu ktorá aj sa stará o dieťa aj o domácnosť a vyžaduje stále sex. No on je podľa mňa rad keď nemusi. A nechcem to brat tak že musí. Aký máte nato názor? Fakt neveru aj to že ho nepritahujem by som vynechala. Najlepšie ak by sem napísal pohľad nejaký muž . Inak neviem akože nám to klape velmi dobre.
@anonym_autor ozaj úžasný vzťah keď sa nemá ani k tomu aby ta pri sexe uspokojil. On sa na tebe odbaví a na teba sa vy💩sere. Ty nemáš ani páru ako vyzerá vzťah s ozajstným chlapom keď toto je podla teba, ako si napísala ,, veľmi dobrý vzťah,,
Mam rovnaky problem ako ty, ale nemame ziadne dieta. Snazila som sa opakovane to riesit s priatelom ale nezmenilo sa nic, sex mame raz do mesiaca, uz som rezignovala. Mame 23 rokov.
@anonym_autor ozaj úžasný vzťah keď sa nemá ani k tomu aby ta pri sexe uspokojil. On sa na tebe odbaví a na teba sa vy💩sere. Ty nemáš ani páru ako vyzerá vzťah s ozajstným chlapom keď toto je podla teba, ako si napísala ,, veľmi dobrý vzťah,,
@anonym_fda6bd tak nie ue všetko o sexe. Môžeš mať dobrý sex každý deň ale žiť s kokotom ktorý sa nevie chovať ku tebe 😀
@anonym_fda6bd tak nie ue všetko o sexe. Môžeš mať dobrý sex každý deň ale žiť s kokotom ktorý sa nevie chovať ku tebe 😀
@anonym_autor ale ved on sa k tebe nevie chovať, len ty to ešte nevidíš. Podľa teba je v poriadku, že on sa pri sexe za 5 min odbaví a na tvoje potreby kašle?
Nie, sex nie je všetko vo vzťahu, iba skoro všetko. Pretože keď neklape, vzťah skôr či neskôr stroskota.
@anonym_autor Okrem možnosti, že sa zapozeral do inej, môže stratiť chuť aj preto, lebo je natoľko vyťažený, že nemá vždy dosť síl.Zaroven, je tu možnosť, že má zdravotný problém a tu nemyslím len na nejaky "mužský problém,, ale na diabetes, problémy s tlakom, problémy so štítnou žľazou, atď.Tuzba vzniká v hlave.V prípade, že ho uháňas,aj to môže byť dovod na stratu sexuálnej túžby
@anonym_fda6bd suhlasim, bola by som pekne frustrovana z takeho chlapa, ktory nechce sex a ked horko tazko chce, tak na svoju partnerku kasle, toto ma od idealneho vztahu tak tisic km

Ďakujem ženy 😊