icon

Je normálne, keď sa chlap na prvom rande zaujíma o to, kde žena pracuje a koľko zarába?

12. sep 2022

Pekny večer,je normálne keď sa chlap na prvom rande zaujíma o to kde žena pracuje a kolko zarába??Čo by ste si otom pomysleli kebyže taku otazku dostanete?

Strana
z2
sense
13. sep 2022

@athom kedysi sa mi jeden kamoš sťažoval ze baby letia len na dráhe auta a restiky, bary a on mal už ani neviem co nejake 4x4 lebo najradšej chodil do hory tak som mu povedala ze si ma hľadať normálnu babu a nie umelú barbie ktorá horu videla tak na obrázkz v kalendári a jedine co ju na chlapovi zaujíma je konto.
Našťastie chlapec pochopil ze omietka na tvári a peroxidove vlasy nie sú znakom krásy.... Nemá síce ženu modelku, ale ma ženu kt stala pri nom keď prišiel o mami, stala pri nom keď prišiel o prácu a musela ťahať "všetko" ona a ma ženu kt rovnako ako on ma záľuby chodenie po horách a lyze.

A úprimne o žene kt randi narza s dvoma si myslím to isté ako chlap kt vodí za nos dve ženy...
A takisto mne by nevadilo keby chlap zarába menej ako ja, pokiaľ by pracoval anehnil doma, ale s tým majú problém hlavne chlapi a teda ich ego.

h2
13. sep 2022

@athom Prosím ťa, prepáč, ale fakt píšeš hlúposti. Keby som si mala vybrať medzi dvoma chlapmi, ktorých si spomínal, vyberiem si toho prvého. Nie kvôli autu a domu, ale preto, že s manažérom zaujímavej spoločnosti by som si mala toho asi viac čo povedať, než s predavačom cukrovej vaty na kolotočoch. Keď už tu píšeme vlastné príbehy: za svoj život som mala dva vážne (dlhoročné) vzťahy. V oboch som bola ja tá finančne zabezpečenejšia.

kassandra25
14. sep 2022

@athom stale tvrdim, ze niektori muzi tu nemaju co robit so svojimi debiln.nazormi a ty si vyhral prve miesto!

athom
Odpoveď bola odstránená
mamaselu
14. sep 2022

A co nie je na tom normalne, polozme si otazku takto. Bezne sa aj zeny pytaju, minimalne na prvom rande o tom hutaju kde chlap robi, a najlepsie ak vedia hned kolko zaraba a kolko si ukroja. 🙂 V dnesnej dobe zakladna vec. Samozrejme ak mas okolo 20, tak je to prechod kedy teenageri taketo starosti neriesia a tam to nie je normalne, u zrelych ludi je to ale korektna otazka.

blontimka
15. sep 2022

Podľa mňa ano. Vrana k vrane sada...a chce vidieť či má ambície, alebo je to len žena - kde má posadia tam budem

blontimka
15. sep 2022

@athom píšeš múdro. Hovorí o tom aj biológia, aj psychológia.

kamatopo
15. sep 2022

otázka o tom ,,Kde robím ,,v pohode no pýtať sa na plát je trápne a hlavne na prvom rande🤦

petrusa87
17. sep 2022

Priznam sa, ze od mojho muza by som tiez mohla ocakavat taku otazku, ale nie ze ako dobre je na tom ta druha osoba ale je zvedavy kolko sa pohybuju platy v tom odvetvi 🤷

pupavka1
19. mar 2024

Zrejme ste sa uz ale predtym poznali aspon trocha popisali ak nie a pyta sa to hned tak to si hlada podla profesie to je red flag.

Strana
z2