icon

Je normálne nemať sex tri roky?

31. mar 2024

Ahojte je normálne že som nemala 3 roky sex a ani ho nejak extra nepotrebujem? Som stále slobodná a nechcem ho mať s hocikým len preto aby som ho mala. Stále verím že si nájdem niekoho už na stálo. Cítim sa ale divne lebo kamarátka ma stále podpichuje a nechápe ako môžem byť tak dlho bez sexu....Teraz neviem či som nejaká frigidná alebo je normálne že sex nepotrebujem keď nemám s kým.

joesvk
31. mar 2024

Si normálna.
A aj kamarátka je normálna.

ivangeline
31. mar 2024

Ved super. Dufam,ze si najdes toho spravneho. ;)

januska12323
31. mar 2024

Keď je nervózna nech sa s niekým vyspí a teba nechá na pokoji.

egonsk
31. mar 2024

Ked tvoje mentalne nastavenie je aktualne take, ze sa zameriavas viac na pracu a nejaky sebarozvoj, tak si to hlava vie slusne vytesnit a vies zit bez toho. Ty niesi chlap, ktoremu sa tvoria spermie a mali by sa redukovat pre zachovanie jeho zdravia 😉😁

lindous
31. mar 2024

Ja tiež nechápem, ale ani nepotrebujem chápať a neznamená to, že si nejaká divná… s kamoškami bežne tieto veci rozoberáme, zažartujeme, vyjadrenia kamarátky ber tak, že ona by nemohla fungovať, nie že je zlé tak fungovať

lavender94
31. mar 2024

To, že niekto potrebuje sex k životu aj keď je single je úplne normálne. Tak isto normálne je, keď ho niekto nepotrebuje. Nie každý vnima sex ako biologickú potrebu, ktorú musí mať za každých okolnosti, niekto si to spája čisto s intimnym zážitkom, ktorý chce prežiť so správnym človekom. Ani jedna strana nie je o nič horšia alebo lepšia

blazargandalf
Autor odpoveď zmazal
yelena159
31. mar 2024

Mám to takisto, len dlhšiu dobu, než ty. Možno sme na asexuálnom spektre. Ako hovoríš, sex nepotrebujem. Viem bez neho normálne žiť.

vanilkovazmrzka
31. mar 2024

Vsak chlapa na to nutne ani nepotrebujes 😄

gabika0825
31. mar 2024

Vôbec to nie je divne a nie si ani ty divná a ani frigidna, len proste si nevieš predstaviť mat niečo s niekym, kde nie sú nejaké hlbšie city. Podľa mna oveľa lepšie nemať 3 roky sex ako keby si sa do toho musela nútiť s hocikým a ešte náhodou niečo chytíš. Mne tiež takáto “kamarátka” rozprávala do môjho života a skoncila tak že rieši teraz zdravotne problémy kvôli tomu že sa vychrapala skade kým.

karolinakr
31. mar 2024

byt zavisly na sexe tiež nie je ktovie čo

krasavec007
Odpoveď bola odstránená
medda_beda
31. mar 2024

Obe ste normálne.Nie sme všetci rovnakí.

mikadooo
31. mar 2024

Pre mňa by to bolo normálne. Neviem si predstaviť sexovať len tak nezáväzne s kadekým, len aby som mala sex. Niekto to má zas naopak - nevie si predstaviť nesexovať, aj keby to malo byť s kadekým 🤷. To bude zas asi tá tvoja kamoška... Nerieš, každý sme proste iný... A to povedz aj kamoške, nech nerieši, že si proste iná než ona, že to proste nepochopí 🤷.

sima338
31. mar 2024

samozrejme, že je to normálne, keď som bola single, tiež som sex nemala a áno, chýbal mi, jasné, že som nato myslela a mala chuť, ale úprimne, nikdy som nemala chuť na sex s niekým len tak, aby bolo, koho ani poriadne nepoznám, u nás žien aj pri spoľahlivých metódach ochrany je stále riziko otehotnenia, v dnešnej HPV premorenej spoločnosti aj iných pliag a chorôb, takže tiež som o toto záujem nemala. A kamoška je iná, to je ok, každý to máme inak, nech nerieši tvoj sexuálny život, ale svoj.

chodec15
Odpoveď bola odstránená
naneta258
31. mar 2024

Som na tom rovnako, ba viac ako 3 roky som bez sexu 😀 tiež ho nechcem mat s hocikým len aby bol 🙂

nazli24
31. mar 2024

Prichádzas o veľa )nájdi si nejakého super chlapa

naneta258
31. mar 2024

@nazli24 no presne o to ide, keby ho našla tak by ten sex mala 😀

hankm
1. apr 2024

Ci je to normalne? Definuj normalitu. Skus sa na to pozrier inou optikou. Vychadzam z predpokladu, ze si dospela zena. Aktualne si bez partnera 3 roky. Z toho je velmi mozne ze budes bez 5-7; 10. A to uz nieco naznacuje. Ak si clovek nedokaze vybudovat blizsi vztah v takomto obdobi, je min dobre sa nad tym zamysliet, a co je podstatne, zamysliet sa nad sebou samym. Je tato moja neschopnost naozaj sposobena "iba" neexistenciou "toho praveho" (pravej). Potom mam aj iny pohlad na situaciu, moj rydzo subjektivny. Pre mna je to tzv red flag. Evokuje mi, do istej miery, ambivalentny vztah k sexu. Alebo, prilisne predcenovanie sexu ako takeho, teda na sex musi byt splnenych mnozstvo predispozicii, faktorov. A dostavame sa k podstate. A teda, aj v partnerskom vztahu, je vyssie/vysoke riziko, ze pri takmer akomkolvek aj malom dovode, bude so sexom narabane, kupcene a pod. Nehovoriac o tom, ze pri takomto vnimani sexu sa vytraca lahkost, hravost, zabava, pocit oddychu a relaxu.
Podotykam, ziaden extrem nie je ok.

domkakvet
1. apr 2024

Je to uplne normalne, skor by bolo divne keby si isla len tak s niekym.

feb13
2. apr 2024

Bez jedla a bez vody sa neda zit. Ale bez sexu sa da v pohode prezit. Aj ked znacna cast populacie si mysli, ze sa neda. Ale da sa. 👍