icon

Je normálne, že muž v tehotenstve nechce sex?

10. nov 2024

Ahojte,

Je normálne, že muž v tehotenstve nechce sexovať? Mali ste s tým problém? 😂 priťahujem ho všetko .. chce uspokojiť inak. Ale vidim na ňom, že sa proste boji .. ale teraz čo nebudeme sexovať 6 mesiacov? 🤣

thirstymonk
10. nov 2024

@minenkak dufam, ze si stara nadrzana panna, lebo ziaden chlap si nezasluzi mat doma taku ako ty.

minenkak
10. nov 2024

@thirstymonk a to prečo si myslíš že som stará panna

autor
10. nov 2024

@minenkak to robia jedine kurvy prepáč 🙋🏽‍♀️. Ja to nemám vo zvyku. Ešte keď čakám dieťa

minenkak
10. nov 2024

Veď ti , želám aby si to v zdraví zvládla

minenkak
10. nov 2024

@thirstymonk a žena si zaslúži byť neuspokojena,načo by mi potom bol taký muž,vo by nestíhal

evickuska
10. nov 2024

@autorka v prvom tehu mal podobne stavy, povedala som mu, ze som tehotna, zdrava a nie chora, bud bude alebo pojdem do panskeho bordelu, byval opatrny a ked som bola zduta, ze na taky sex sa mozem ... tak sa uplne napravil a bolo to ako mimo tehu 😁

thirstymonk
10. nov 2024

@minenkak nie nezasluzi, ale tvrdit, ze ked ta neopicha tvoj muz, tak ta opicha hocikto iny a este to podat sposobom "ja som ten vitaz"... Tak to je ani nie smutne. To je vyslovene na grc.

minenkak
10. nov 2024

@thirstymonk a ty kde čítaš ,že ako víťaz a keď ma neopicha môj muž tak hocikto iný,to kde som napísala

thirstymonk
11. nov 2024

@minenkak hned tvoj prvy prispevok v tejto teme

minenkak
11. nov 2024

@thirstymonk napísala som na inom a nie na hocikom a aký vitaz,tu by bol nejaký vytaz,som dospelý človek a viem si vybrať partnera a môj muž je tiež dospelý človek a vie aká som ,sme v nejakom vzťahu viac, ako si ty na svete a podsuvas tu niečo čo som nenapísala.Ludia idú do vzťahu horúcou hlavou a potom sa čudujú, že prečo im vzťah nefunguje,môj muž je oboznámený mojim apetítom a výdržou a ak by ma nezvládal načo by mi bol a preto som napísala,že keby ma neuspokojil som na inom ,nie na hocikom.Kazdy si hneď prevedie všetko na svoj obraz ,skús možno rozšíriť obzory a otvoriť si hlavu,vzťah nie je len o ružovom a silou mocou ostať s niekým , každý máme partnerský vzťah kôli niečomu inému,niekto pre deti,niekto pre peniaze,niekto ,že sa to patrí,ja osobne pre radosť a kľud a ak by mi to partner nedokázal dať idem ďalej ,ale nie hocikde, ako ty píšeš a čo je na tomto na grc,len preto,že ty to tak máš

thirstymonk
11. nov 2024

@minenkak moja zlata, ak by si bola vo vztahu viac ako som ja ma svete, tak by si bola uz urcite po menopauze a tvoj pan by bol dva metre pod zemou 😅🤣🤣🤣

minenkak
11. nov 2024

@thirstymonk poznám svojho muža 41 rokov,to že napíšem v nejakom vzťahu neznamená partnerský vzťah

autor
11. nov 2024

A čo dnes budete variť?

minenkak
11. nov 2024

@thirstymonk Co má so sexom spoločne menopauze,keď si ju už spomínal

minenkak
11. nov 2024

Neviem čo muž uvarí

autor
11. nov 2024

@minenkak inak mňa by zaujímalo, či si naozaj taká ako sa prezentuješ či aj naozaj v reálnom živote máš takéto názory a všeličo (nehovorím konkrétne len o týchto odpovediach pod diskusiou) 🤣 alebo tu proste chceš len nasierať ludi. Nemyslím to v zlom naozaj 😂 ja sa na tvojich odpovediach vždy pobavím aj na iných diskusiách.

minenkak
11. nov 2024

Mám také názory,ja som proste taká,voľná a otvorená,už som si vo svojom živote vyriešila čo ja potrebujem a je strašne ako ľudia žijú zbytočne zviazani a smutní ,vo svojich životoch ,zabedení v stereotipoch,veď život sa dá tak fajn žiť.Ale chápem ,že moje hranice končia tam, kde začínajú iného

11brano11
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
11. nov 2024

@minekak je volnomyšlienkarka, niekto to nazyva inak, ked sa tak prezentuje chlap, je bujak..vsetky žienky maju byt cudne panny, verne, zdrzanlive, pozerat do zeme, niekto je jak z divych vajec, holt je to rôzne
btw a už ste s tou rukou a ustami trapni, ak realne verite, ze ked je žena nadržana a ma si to robit rukou sama a vibratorom, ale mužovi vzdy usta otvarat, tak žijete s parazitom, nie chlapom, vychcanym egoistom, keby si vas važil, tak by vam to opätoval
.. nechapem, ako to može nejakej žene vyhovovat a s tym suhlasit..v podstate plnite funkciu sluhu..
pači sa mi tu, jak si tu drukujete a potlapkavate po pleci, a navzajom utvrdzujete v tom..
ako chcete mi povedat, že ked chlapovi sa nechce sexovat, je unaveny, chory, prišiel z funeralu, idete na lizing? no to by som chcela vidieť...všetky tieto, co tiu kvakaju, sa stavim, že na100 oralov, čo urobia chlapovi, dostanu jeddn naspäť, ešte aj to po hádke

harrisson
11. nov 2024

@minenkak no už len na teba by dakto čakal 😅

minenkak
11. nov 2024

@harrisson veď ja za to nemôžem, že máš komplex nejaký 😏

karolinakr
11. nov 2024

@minenkak ty už máš po 60ke?

karolinakr
11. nov 2024

@minenkak lebo ked hej, tak si vesela kopa

minenkak
11. nov 2024

@karolinakr ešte našťastie nie, kúsok pred päťdesiatkou

karolinakr
11. nov 2024

@minenkak si predstavujem dôchodkyňu, ako ide za inym, ked jej muž nechce vyhoviet v posteli..docela sranda, ne?

karolinakr
11. nov 2024

@minenkak kludne to zmaž

minenkak
11. nov 2024

@karolinakr však aj dôchodkyne sú živé a potrebujú sex, však vekom je sex len lepší a lepší,strašne veľa ľudí sa rozvádza po päťdesiatke lebo chcú konečne žiť

karolinakr
11. nov 2024

@minenkak len aby mali s kym, ked už 40r. nevladzu..treba si najst zajačika

3petka
11. nov 2024

Treba mu vysvetliť, ak máš všetko max v poriadku a môžeš. Tak si s ním treba sadnúť a povedať mu že proste sa na veci nič nemení len máš väčšie bruško.

minenkak
11. nov 2024

@karolinakr však zajačikov skacka veľa po svete a chcú sa učiť 🤣