Je normálne, že muž v tehotenstve nechce sex?
Ahojte,
Je normálne, že muž v tehotenstve nechce sexovať? Mali ste s tým problém? 😂 priťahujem ho všetko .. chce uspokojiť inak. Ale vidim na ňom, že sa proste boji .. ale teraz čo nebudeme sexovať 6 mesiacov? 🤣
@thirstymonk a to prečo si myslíš že som stará panna
@minenkak to robia jedine kurvy prepáč 🙋🏽♀️. Ja to nemám vo zvyku. Ešte keď čakám dieťa
Veď ti , želám aby si to v zdraví zvládla
@thirstymonk a žena si zaslúži byť neuspokojena,načo by mi potom bol taký muž,vo by nestíhal
@minenkak nie nezasluzi, ale tvrdit, ze ked ta neopicha tvoj muz, tak ta opicha hocikto iny a este to podat sposobom "ja som ten vitaz"... Tak to je ani nie smutne. To je vyslovene na grc.
@thirstymonk a ty kde čítaš ,že ako víťaz a keď ma neopicha môj muž tak hocikto iný,to kde som napísala
@minenkak hned tvoj prvy prispevok v tejto teme
@thirstymonk napísala som na inom a nie na hocikom a aký vitaz,tu by bol nejaký vytaz,som dospelý človek a viem si vybrať partnera a môj muž je tiež dospelý človek a vie aká som ,sme v nejakom vzťahu viac, ako si ty na svete a podsuvas tu niečo čo som nenapísala.Ludia idú do vzťahu horúcou hlavou a potom sa čudujú, že prečo im vzťah nefunguje,môj muž je oboznámený mojim apetítom a výdržou a ak by ma nezvládal načo by mi bol a preto som napísala,že keby ma neuspokojil som na inom ,nie na hocikom.Kazdy si hneď prevedie všetko na svoj obraz ,skús možno rozšíriť obzory a otvoriť si hlavu,vzťah nie je len o ružovom a silou mocou ostať s niekým , každý máme partnerský vzťah kôli niečomu inému,niekto pre deti,niekto pre peniaze,niekto ,že sa to patrí,ja osobne pre radosť a kľud a ak by mi to partner nedokázal dať idem ďalej ,ale nie hocikde, ako ty píšeš a čo je na tomto na grc,len preto,že ty to tak máš
@minenkak moja zlata, ak by si bola vo vztahu viac ako som ja ma svete, tak by si bola uz urcite po menopauze a tvoj pan by bol dva metre pod zemou 😅🤣🤣🤣
@thirstymonk poznám svojho muža 41 rokov,to že napíšem v nejakom vzťahu neznamená partnerský vzťah
A čo dnes budete variť?
@thirstymonk Co má so sexom spoločne menopauze,keď si ju už spomínal
Neviem čo muž uvarí
@minenkak inak mňa by zaujímalo, či si naozaj taká ako sa prezentuješ či aj naozaj v reálnom živote máš takéto názory a všeličo (nehovorím konkrétne len o týchto odpovediach pod diskusiou) 🤣 alebo tu proste chceš len nasierať ludi. Nemyslím to v zlom naozaj 😂 ja sa na tvojich odpovediach vždy pobavím aj na iných diskusiách.
Mám také názory,ja som proste taká,voľná a otvorená,už som si vo svojom živote vyriešila čo ja potrebujem a je strašne ako ľudia žijú zbytočne zviazani a smutní ,vo svojich životoch ,zabedení v stereotipoch,veď život sa dá tak fajn žiť.Ale chápem ,že moje hranice končia tam, kde začínajú iného
@minekak je volnomyšlienkarka, niekto to nazyva inak, ked sa tak prezentuje chlap, je bujak..vsetky žienky maju byt cudne panny, verne, zdrzanlive, pozerat do zeme, niekto je jak z divych vajec, holt je to rôzne
btw a už ste s tou rukou a ustami trapni, ak realne verite, ze ked je žena nadržana a ma si to robit rukou sama a vibratorom, ale mužovi vzdy usta otvarat, tak žijete s parazitom, nie chlapom, vychcanym egoistom, keby si vas važil, tak by vam to opätoval
.. nechapem, ako to može nejakej žene vyhovovat a s tym suhlasit..v podstate plnite funkciu sluhu..
pači sa mi tu, jak si tu drukujete a potlapkavate po pleci, a navzajom utvrdzujete v tom..
ako chcete mi povedat, že ked chlapovi sa nechce sexovat, je unaveny, chory, prišiel z funeralu, idete na lizing? no to by som chcela vidieť...všetky tieto, co tiu kvakaju, sa stavim, že na100 oralov, čo urobia chlapovi, dostanu jeddn naspäť, ešte aj to po hádke
@minenkak ty už máš po 60ke?
@minenkak lebo ked hej, tak si vesela kopa
@karolinakr ešte našťastie nie, kúsok pred päťdesiatkou
@minenkak si predstavujem dôchodkyňu, ako ide za inym, ked jej muž nechce vyhoviet v posteli..docela sranda, ne?
@minenkak kludne to zmaž
@karolinakr však aj dôchodkyne sú živé a potrebujú sex, však vekom je sex len lepší a lepší,strašne veľa ľudí sa rozvádza po päťdesiatke lebo chcú konečne žiť
@minenkak len aby mali s kym, ked už 40r. nevladzu..treba si najst zajačika
Treba mu vysvetliť, ak máš všetko max v poriadku a môžeš. Tak si s ním treba sadnúť a povedať mu že proste sa na veci nič nemení len máš väčšie bruško.
@karolinakr však zajačikov skacka veľa po svete a chcú sa učiť 🤣

@minenkak dufam, ze si stara nadrzana panna, lebo ziaden chlap si nezasluzi mat doma taku ako ty.