Je normálne, že muž v tehotenstve nechce sex?
Ahojte,
Je normálne, že muž v tehotenstve nechce sexovať? Mali ste s tým problém? 😂 priťahujem ho všetko .. chce uspokojiť inak. Ale vidim na ňom, že sa proste boji .. ale teraz čo nebudeme sexovať 6 mesiacov? 🤣
Nenechávaš nič na ňom? a kedy si od teba oddýchne? možno sa už prejedol 😁
@earlgrey vy čo tu zo mňa robite preboha? 😁 jemu sa to paci. Zato že niektoré to nechávate na svojich mužoch , vás problém . Už sa smejem na tomto celom 🤣🤣🤣
Ale to ja netvrdím, že musí mať milenku.Iba som napísala,čo môže byť problém.
@earlgrey Nebud toľko zvedavá, budeš skoro stará. Ak už nie si
asi jej chlap je rád, že sa má na čo vyhovoriť😏
Ale to som ja nepísala,to mi niekto odpovedal 😉
Vieš autorka,mne je to v podstate jedno,či to máte doma 5 krát alebo aj 8 krát.Ja som napísala len svoj názor.
Ale ako som napísala, že to môže byť aj diagnóza/ako ty tvrdíš u teba nymfomania.Ono môže byť za tým aj niečo viac,ja by som navštívila psychológa ...
Hypersexualita sa môže vyskytovať ako príznak iného duševného ochorenia😉
Sa dosmeješ po pôrode 😉 inak vy nechodite do roboty,ze nemáte nic na robote len trtkať?🤔 To ťa fakt 8x za den niekde opre?
@petra92 vy ste ale milé! Nie každá to musí mať tak ako vy ! ÁNO JASNE , nepracuje ani môj muž ani ja. A budeme mať dieťa. Logika. Čas na to mame, si predstav. Neviem či van podaktorym ten sex chyba a preto reagujete takto
Nepochybne 🤦♀️ No vobec by ma to neprekvapilo,aj takí ludia sú 😉A ty si zas predstav,že normalny človek nepráši 8x denne lebo na to nemá čas 🙄 Normálny človek príde z roboty unavený, chce sa najesť, okúpať, oddýchnuť si, podaktorí z nás si predstav máme deti,školopovinné aj bábätka, tak kedy by sme asi tak trtošili jak zajace? 🙄 No a predstav si,ze sme zrovna stihli aj ten sex,konečne keď vsetky 3 deti zaspali. Takze ano normálne mi to hlava nebere jak dokážeš mať 8x sex denne?To trvá koľko?3 minuty? Pochybujem,ze presexuješ 8 hodín 🤔Alebo?Pytam sa bez srandy teraz,to jak sa dá?
@petra92 no ale to je vaš problém nie môj. Nevylievaj sa mi tu. Aj my budeme mať o chvíľu dieťa.. ale dokym sme nemali, užívali sme si.
To ty máš problém, nie ja 🤣🤣🤣
@petra92 zjavne ho máš ty 😉 ja už ten problém nemám 😘

Boji*