Je normálne, že muži pozerajú po iných ženách?
Pekný večer musím sa tu zdôveriť potrebujem upokojiť viem je tu veľa podobných tém no chcem vedieť či je normálne že muž bol nervózny okato pozeral po peknej babe na akcii kde sme boli spolu pozerá akože nenápadne ale potom aj keď som sedela vedľa neho pozeral sem tam na ňu aj keď sa rozprával s ďalšími ľuďmi pri stole nevadí mi nech sa pozrie ale prečo to musím vidieť ja vyzerám dobre chlapi ma balia niesom šedá myš nepodviedol by ma nikdy nemá na to povahu a vždy povie ze by nespravil nič čo by ohrozilo náš vzťah vyznáva mi lásku nebojím sa že by k niečomu došlo vadí mi že okato pozerá proste sa nedokáže nepozerať a to ma zožiera sama neviem prečo asi sa bojim aj toho aby si ona nevšimla cítila by som sa trápne a je tam aj žiarlivosť čo mu ide hlavou prepáčte za chyby píšem v rýchlosti ďakujem
Popracuj na svojom sebavedomí. Veď ty si tu vlastne napísala o svojom chlappvi, že Ťa nepodvedie, lebo baby ho nechcú-nie je chlapisko ani bohatý/veď to je dehonestácia vlastného muža/. Prepáč, ale utešovať sa tým, že som chudobný a nemám na reštauráciu a vedome sa rozhodnúť neísť do reštaurácie, keď mám peniaze, je úplne niečo iné. On je nevýburený a neskúsený a ty máš obrovský problém so zdravým sebavedomím. Na to by si sa mala zamerať.
Ty si sa dala dokopy s nesebavedomym chlapom, ktory podla teba nie je zaujimavy a pritazlivy pre druhe zeny. Lebo si v nom videla “istotku”. Balzam na svoju nizku sebadoveru. Ze pri nom ti nic nehrozi. Konecne mozes byt v klude.
A co sa ti (nevyhnutne) stalo?
Ze ten nesebavedomy chlap zistil, ze dokazal zbalit kocku, tak mu stuplo sebavedomie. Zbalil jednu, preco by nezvladol aj druhu? Zacal sebavedomejsie pozerat po druhych zenach a zistil, ze aj oni radi pohlad opatuju, poflirtuju. Ze to cely cas nebola ziadna veda.
Navyse je to prijemna zmena po jeho ujacanej, podozrievavej partnerka, ktora iba robi sceny, vycitky, hysterci, v kuse ho vidi v posteli s inou a vadi sa s nim o tom.
Vies, popri takejto partnerke, ako si sa opisala, ze mu ides po krku s vycitkami kazdy raz, je prijemnou spolocnickou aj postarsia mila upratovacka so zmyslom pre humor.
Kluc k tvojej spokojnosti je v tom, ze zacnes bojovat so svojou ziarlivostou. Ak to neurobis, budete mat toxicky vztah, a nakoniec ta podvedie a odide od teba.
S takouto sekerou je otázne koľko vydrží chlap, myslím, že aj tak je už dobrý držiak
Takú dlhú vetu som ešte asi nikdy nečítala
Ani ja som si myslel že ma moja ex nikdy nepovedie že nemá náto povahu , a že ma doma všetko , ešte aj chlapa čo sa o seba stará a dáva si záležať aj na sexuálnych veciach a všetko , a vidíš 😂 mýlil som sa .

ukludni sa, si pekna aj ty vravis, tak neries nejaku zabu, co mas komplexy, ze sa kukne? Moj muz je sexy fesak a aj tak mi oko sem tam zabehne po inom fesakovi, ale to neznamena ze sa mu otrcim, proste sme stvoreni z prirody ale nie sme zvierata tak ovladame pudy. Ty mas problem so sebavedomim, zapracuj na tom. Po Svk beha milion peknych zien, a rodia sa dalsie a dalsie a neovplyvnis to, proste mas doma zdraveho chlapa, tak sa pozrie.