icon

Je odopieranie sexu vo vzťahu správne?

Včera o 10:37

Odopieranie partnerovi sex.. Je to podla vas rozumne? Neurobil nieco podla vasich predstav a trucujete, odopriete mu sex. Nieje vtedy prirodzene ak zacne sex vyhladavat inde? Je odopieranie sexu vo vztahu nieco, cim dosiahete nieco ? Ako to mate vy doma? Nestava sa ze sa jedneho dna cudujete ak ide za inou a ostanete sama?

letfenixa
Včera o 10:41

@anonym_autor netrucujeme, nie sme malé deti, ale dospelí ľudia.

anonym_998b97

Neviem ci si žena alebo muž...možno je to len zle pomenovane. A nejedna sa o odopieranie sexu. Tiež by som nevedela mat sex s niekým, s kým mam momentálne spor. Môže to byt aj ... nútenie k sexu v čase keď máme tichú domácnosť... obidva spôsoby sú ale detinské a problém bude zjavne niekde inde...

biba_18

nie, takéto nepraktizujem...

anonym_ce6c53

Aké odopieranie? Keď spraví niečo zlé alebo ma vytočí tak nemáme sex a to nie z trucu ale preto, lebo nemám chuť. A tak je to aj u neho. Máme sex keď máme chuť, nemáme sex keď naň nemáme chuť. Nemáme 17

jimbean
Autor odpoveď zmazal
anonym_bc6a71
Včera o 10:44

Ked som na neho nastvana tak sex je posledne co mi chodi po rozume. Ked ma zlost prejde tak moze byt aj tutu-mutu. Nie je to trest odopieranim, ale jednoducho na sex treba pohodu a tuzbu, ktore v taky cas nemam. Neviem ako to mas ty, ja to mam takto

xeniii
Včera o 10:45

Koľko máte preboha rokov? 🙄

kiki68
Včera o 10:49

Nie, mozno ako nejaku zabavku oboch ano, ale to je ine, nie tymto by som partnera netrestala

ivik4
Včera o 10:50

Fakt ako male decko
Mimochodom vsak ani ona nema tym padom sex.. jej nechyba ? Ci ona ho mala len nasilu skrz partnera ? 😃

danica2711
Včera o 10:53

trápne. Sex nie je obchodovateľná komodita

kavasmliekom
Včera o 11:00

@anonym_autor a k čomu je to dobré? Zdutá pôjdeš spať...čo keď sa ráno nezobudíš, alebo on? Každý deň si povieme že sa ľúbime a milujeme sa z lásky, nie za odmenu.

anonym_91fe03
Včera o 11:06

To nie je z trucu voči nemu ale kvôli sebe, nedokážem mať sex s človekom s ktorým sme sa pred hodinou /dvoma hádali

anonym_98c7b6
Včera o 11:06
@kavasmliekom

@anonym_autor a k čomu je to dobré? Zdutá pôjdeš spať...čo keď sa ráno nezobudíš, alebo on? Každý deň si povieme že sa ľúbime a milujeme sa z lásky, nie za odmenu.

@kavasmliekom vies co, no ale pokial mi vynada, douraza ma alebo co ja viem co, spravi nieco, cim ma vytoci, tak kym sa to nevyjasni, kym to nespracujeme, nevysvetlime si to, kym mi napriklad nepovie prepac on, ak spravil kiks, tak sex proste nebude, nie za trest, ale preto, ze v takejto atmosfere ja sex neviem mat. Ci keby Ti vynadal, tak no a co, lubime sa a vecer ideme na to? Akoze sa nic nestalo? To fakt to mas taketo jednoduche?

biba_18
Včera o 11:07

@anonym_98c7b6 lenže je rozdiel nemať sex lebo si nasratá - a rozdiel nemať sex za trest ...

kavasmliekom
Včera o 11:10
@anonym_98c7b6

@kavasmliekom vies co, no ale pokial mi vynada, douraza ma alebo co ja viem co, spravi nieco, cim ma vytoci, tak kym sa to nevyjasni, kym to nespracujeme, nevysvetlime si to, kym mi napriklad nepovie prepac on, ak spravil kiks, tak sex proste nebude, nie za trest, ale preto, ze v takejto atmosfere ja sex neviem mat. Ci keby Ti vynadal, tak no a co, lubime sa a vecer ideme na to? Akoze sa nic nestalo? To fakt to mas taketo jednoduche?

@anonym_98c7b6 mne manžel nenadáva, ani ma nebije ani nerobí nič vedome, čo by mi ublížilo. Ak sa stane, tak si to vysvetlíme hneď, nikto nečaká 2,3 dní.

anonym_171a8f
Včera o 11:17

Skor si myslim ze zeny su inak nastavene a nevedia mat sex s niekym kto ich ponizuje, v hadke znevazuje ich nazory alebo potreby, sprava sa vulgarne a neuctivo atd. Potom nevedia mat s tym muzom sex pretoze pre nu nie je ten muz muzom v pravom slova zmysle a stane sa nepritazlivym. Aspon ja to tak vnimam, a nutit sa neviem.

kavasmliekom
Včera o 11:31
@anonym_171a8f

Skor si myslim ze zeny su inak nastavene a nevedia mat sex s niekym kto ich ponizuje, v hadke znevazuje ich nazory alebo potreby, sprava sa vulgarne a neuctivo atd. Potom nevedia mat s tym muzom sex pretoze pre nu nie je ten muz muzom v pravom slova zmysle a stane sa nepritazlivym. Aspon ja to tak vnimam, a nutit sa neviem.

@anonym_171a8f ale prosím ťa, už keď sa taká žena nechá ponižovať, urážať, aká veľká urážka či poníženie je mať s takým mužom sex? Veď to už je jedno nie? Keď má facká, tak aj trykať môže, čo tam po citoch.

selest
Autor odpoveď zmazal
anonym_57d268
Včera o 11:59

@anonym_autor to je zas čo za idiotskú otázku? debil ten čo si sexom vynucuje veci, debil ten čo po odmietnutí hľadá druhú. Už ti niekto povedal, že vzťah nie je len o sexe? Alebo máš doma trubku čo ti odmieta dať polroka lebo si neumyl riad a ty rozmýšľaš, že jej začneš zahýbať? Dospejte ľudia, prosím!

anonym_c4ba43
Včera o 12:02

Moj narcisticky ex to robil….nie nie je to ok

anonym_4342e5
Včera o 13:11

@anonym_autor chudák pôjde za inou, aj keď ma doma sex. Normálny, psychicky zdravý chlap pochopí situáciu. Nevera nesúvisí s odopieranie sexu. Sú muži, čo nemajú veľa sexu a predsa sú verní a sú muži, čo trtkajú ženu a nemajú problém zasuvat aj inde, na viacerých iných miestach.

leidin
Včera o 16:40

Tak bud koniec vztahu alebo nic. Ked raz ma prestane pritahovat, tak iny dovod nie je. Alebo ze nevyhovuje od zaciatku v sexe.

anonym_02a0f2
Včera o 17:35

@anonym_autor neviem mat sex s niekým s kym sa hádam, mame napätie alebo nezhody. Az ked vyriešime problem a uzmierime sa

anonym_16a830
Včera o 17:48

@anonym_autor U nas vo vztahu neberieme sex prioritne ako potrebu ktoru treba uspokojit, ale ako vyjadrenie lasky a pritazlivosti voci tomu druhemu. U nas to nikdy nebolo o odopierani sexu. Ked sme sa pohadali, tak sme boli citovo vzdialeni, ako sa mozme potom zblizovat fyzicky ? Nevieme mat sex, ked je problem vo vztahu samotnom, ked po sebe vrcime a pod. My sex nemame ako asistovanu masturbaciu ale ako milovanie. A milujes sa s niekym, koho lubis a nie ste pohadani, s ktorym to proste klape, nie ked Ta niekto nas...re. Vtedy sa veru nemilujeme, musime sa dat vztahovo do pohody, vyrozpravat veci, odpustit si a potom to uz ide samo.