Je po troch týždňoch chodenia skoro na sex?
Ahoj....som rozvedená už dlhšie a našla som si priateľa.....
Mala som len jedného muža v živote s ktorým som mala pomer proste bývalý bol môj prvý a vzali sme sa čiže som nemala iné vzťahy....
Priateľa mám 3 týždne každý deň si na mňa nájde čas po práci vždy príde alebo ideme na kávu
No teraz všetko zavreté a ja som sa tomu do teraz vyhýbala alebo ako to nazvať ale pozval ma k sebe na večeru....
No a sme dvaja dospelý ľudia máme sa radi asi k dacomu dôjde....🙈🙈😅sa cítim ako pubertiacka po rokoch zasa mať vzťah....aj sa hanbím písať ale moja otázka znie poviem na rovinu je po 3 týždňoch chodenia na sex skoro??ja viem poviete si tvoja vec tu vieš či chces či nie ale zaujíma ma váš názor alebo ako napísať neviem či jé to skoro alebo normálka???
Najskor svadba, az potom sex. 🙂
Ahoj,nie je to skoro, ak to tak citite obaja ,chodte na vec, s mojim terajsim manzelom sme sa zoznamili a milovali sa este v ten isty mesiac, coskoro sme sli spolu aj byvat a uz sme spolu 12 rokov, v predoslom manzelstve sme na sex cakali dlho a aj tak doslo k rozvodu, netvrdim ,ze kvoly neskorsiemu sexu😀 ale na co cakat?zistite,ci ladite aj v sexe lebo chces ci nie,aj to je dolezita sucast vztahu a musi to klapat aj tam .....nech sa dari a nech vam to klapne ci uz bude sex teraz ci neskor❤️
Urcite prilis skoro!
Hlavne,ides k nemu prvy raz?
Ci uz ste boli takto u neho?
Ale nech je ako chce....
Prave preto,ze si dospela...
Trosku zdrzanlivosti,asertivity...
Nech nema pocit,ze tam dolu si uz rozpalena ako Sahara len preto,lebo si dlhsie sama😉
Trochu napätia medzi vami bude fajn...
O nejaky mesiac si tu exploziu potom lepsie vychutnate
Skuste rusky striptiz:
Vyzlecie sa jeden kus odevu a povies-pokracovanie nabuduce😂🤣😅
A co keby ste sa o tejto otazke porozpravali vy dvaja?namiesto toho sexu?
Pre mna je to skoro....najma,ked si uz po.jednom sklamani.
Ak je to ok vztah.....este vydzite. Ak nie,zbytocne to natahovat.
Áno, skoro.
my sme s manželom mali sex až po svadbe, a to sme spolu chodili 7 rokov....pre info, nemám ešte ani 25 :D nechápem ťa, pre mňa to nie je normálne, aj keby som mala prihliadať na to, ako sa dnes žije..
my po 3 tyzdnoch stretavania...pozval ma na vikend na lyzovacku s jeho partiou a kedze uz predtym sme sa nevedeli od seba odtrhnut, tak na chate sme to teda nevydrzali a ani som nad tym nerozmyslala, ze ci skoro-neskoro...proste sme to chceli, tak sme si to uzili....a aj keby nam vztah nevysiel (uz sme inak 2 roky manzelia z 6 rocneho celkoveho vztahu), tak si z toho nic nerobim. Sex je proste vo vztahu dolezity a musi klapat.
Podla mna v pohode. 😊 Držím palce!
Podľa mna to vôbec nie je skoro. Keď si vezmeš tak sa budete stretávať dajme tomu niekoľko týždňov dalších a možno po pár mesiacoch sa odhodlas k tomu ale v konečnom dôsledku to iste. Ale samozrejme ak sa na to necítis tak ešte počkaj alebo to nechaj plynúť bez toho aby si sa nad tým zamýšľala a chod na tu večeru a sama to budeš cítiť či je to správne že to chceš teraz urobiť alebo ešte chceš počkať. Možno sa nad tým úplne zbytočne zamýšľas a ani k tomu nedôjde lebo má ok rovnaké zamyslenie.
Prajem veľa šťastia v novom vzťahu.
Podla mna je to skoro... ale ja som zas v kategorii "vodu kaze, vino pije" 😂 S manzelom sme mali sex okamzite, hned po prejaveni zaujmu. Na svoju obranu mozem povedat, ze som ho poznala cca 15 rokov, bol moj dobry kamarat pred tym a proste sme vedeli, ze to nie je iba tak. S niekym, koho som predtym dobre nepoznala, by som do toho po 3 tyzdnoch nesla.
Rob, ako cítiš, iné je sex s novým partnerom v 18 a iné v 30.. Samozrejme, s patričnou ochranou 🙂
Je absolútne zbytočne pýtať sa ci je skoro alebo nie,každý má hranicu posunutú niekde inde. Sama musíš cítiť,či si chces uz užiť alebo sa ešte necitis. Nechcem ťa nijako stresovat,no na tvojom mieste by som sa ja osobne asi neponáhľa lebo si mala len jedného sex.partnera a nemáš toľko skúseností,cize ak do toho pôjdeš a náhodou to nevyjde,buď pripravena,že sa ti viac neozve. Ono to nemusí vyjsť ani neskôr,ale aspoň ho budeš viac poznať a viac sa budeš môcť pripraviť a nachystat na jeho chute alebo vlnu. Dnešným mužom už nestačí iba roztiahnuť a dvakrát zavzdychat.
@sasa1983 áno, samozrejme súhlasím...preto sú to všetko len také úvahy...autorka by preto mala počúvať svoj vnutorny hlas a nechať spontánne situáciu plynúť,vždy to nejako dopadne...len proste treba rátať aj s nepríjemnou variantou,nemať proste očakáva a moc sa na neho nemotat...
Šla by som ku nemu na večeru. A uvidela by som co by nasledovalo po večeri. Možno príde na sex možno nie. 😊 A ako písala
@kittykat22 toť môj názor 😊😉držím palce aby všetko dopadlo dobre 😉😊
Kolko mas rokov? Bola si dlho vydata? Len tak zo zvedavosti 👍
@alchemilkazltozelena mám 35 ...
Vydávala som sa v 19 rozviedla v 30.....
Fuuu a to dosť 5 r, bez sexu, ani milenec, nič? Môj obdiv. Dožeň zameškané 🙂
Som myslela ze mas menej rokov.. deti asi nemas
Podla mna 3 tyzdne su v pohode 👍😊
Ako dlho si rozvedená a vysporiadania celkovo s rozvodom? Si zamilovaná, nie je to len taka rýchla náhrada? Máš asi aj chut😉
@sasa1983 keby 5🤣🤣🤣už 3 roky pred rozvodom som spala v inej izbe 🤣🤣🤣a nie nemala som milenca 🙈
@alchemilkazltozelena mám 1 dieťa 16 ročne
CI je to skoro? pre mna aj neskor :D ja osobne sa poctom tyznov randenia ani spolocnych kav pri sexe neriadim. Bud chceme alebo nechceme. Hotovo. Ano sme dospeli, necakam na "sex po svadbe" a ani sa nemusim nikomu spovedat. A rozpravky o tom, ako sa dvaja spolu vyspia na prvom rande a potom sa nestretnu, su nastastie len rozpravky. Aj ked sa vyspia spolu po dvoch mesiacoch, tak to moze potom hned skoncit ;)
Ok. Tak si dopraj zanedbane a keby to nevyšlo, tak si nájdi aspoň daku bokovku..máš fajn vek na to byť starou dievkou
@slniecko_12 tak ste zas extrem pre vacsinu sveta 7rokov za rucicky a sex az po svadbe. Ale poznam jednu babu co tak isto urobila no svadba v 30ke neslo im na svadobnej ceste zacat sex musela ist potom doma k dr odstranit staru blanku zhužvenu (sorry too much info) a jej chlap je ok so sexom raz za mesiac no ona zistila ze pre nu je to malo. Ale tak uz sa stym uci žit aj deti sa jej podarilo načasovat .,za mna je sex po 3t znamosti sto x rozumnejši ako po svadbe 😇kolko ludi tolko nazorou. Hlavne ze si spokojna s mačkou vo vreci a moj nazor ti moze byt fuk tak ako autorke tvoj .
Neber to nijako zle,len čistá zvedavosť....trufas si? Po takej dlhej sex.pauze?

Zbláznila si sa? Vôbec to nerieš. Samozrejme,že maj sex ak to obaja budete chcieť. Nežijeme v roku 1920. Poznám veľa párov, čo mali sex na prvom rande a sú spolu roky....