Je potrebný klystír pred análnym stykom?
Mávate pred ním klystír? Lebo keď si spravím už by som nemala nič jesť a to budem hladna
A koli čomu
A to si ten klystír plánuješ robiť ráno? Lebo nechápem,kde je problém, keď si ho urobíš pred sexom hodinu
@koniarova ano keďže idem k priateľovi a on bva s rodičmi
🙄🙈
Kriste, tieto témy…
Len aby ta po tom klystire neskrutilo rovno medzi dvermi, keď ti otvoria jeho rodičia. To potrebujete vypĺňať análny otvor práve na návšteve? 😄
@kavasmliekom ju epo klystíre idete do niekoľkých minút alebo sekúnd na wc
@kavasmliekom 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Zober nejakého kamaráta a rovno si dajte sendvič. Keď už budú tí rodičia doma...
Vidno, že si ešte klystire nezažila. Nemaj veľké očakávania ani od natrhnutia zadku 😀
@kavasmliekom si zabila 😂😂😂😂
To chceš praktizovať na návšteve?
@veronikaszabova len aby ju nezabil ten klystir 🤣
@januska12323 nie doma 🤦♀️
@kavasmliekom ale áno zažila
Tak potom čo sa pýtaš takú sprostosť? Vieš kedy sa poserieš z klystiru, a aj asi to, že by bolo dosť nechutne, keby obsah čriev sa dotýkal 🥒
@kavasmliekom ako ale pýtam sa keď pôjdem na veľkú tak aké to bude
Keď pôjdeš kakat po klystire? No hlučné 🤣🤣
@kavasmliekom nie bez klystíru 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ nože tieto vaše komenty si radšej nechajte pre seba
No sak ti píšem aj jednu verziu, aj druhú. Po klystire sa poserieš pred tým, bez klystiru bud počas, alebo po tom. 😀 Neviem, ved vyskúšajte, keď vám to nie je nechutne mat od 💩 vsetko
Ďalšia perla ako téma! Jedna riesi čašníčku odzubsvajucu o dve e a ide sa z toho po💩. Túto slečna zase netuším ako si to odskúšať na naostro 🙈
Kto nevie používať mozog, nemal by fakt ani sexovať.
Takže, kup si vibrátor a vyskúšaj, budeš presne vedieť ako to bude fungovať.
Druhá alternatíva, nech ten borec príde ku tebe bez ridiciv za stenou.
Tretia - objednaj sa na črevnú sprchu.
Štvrtá - nesexuj i frajerovych rodičov.
Pozeram kalendar. Zajtra je ten Valentin!!!
@kavasmliekom 🤣🤣🤣
Boze ludia.
. To snad je vtip... Nieeee
Tie temy su vazne fejk a ze valentin
U jeho rodicov na navsteve ides praktizovat anal to vazne a nehocor mi ze este prvykrat
Neviem ako finguje klistir. Robila som to bez.
@kavasmliekom ja nvm, ale podla mna pri normalne fungujucej peristaltike sa dokazes vyprazdnit dostatocne aj bez klystiru a vobec to neznamena, ze budes mat vsetko od hovien 🤷.
@lindusss2016 máte s tým skúsenost?
Prosim ta a načo ti je klystir pred análnom ,máš problém s vyprázdnenim